Vaalennettujen hiusten tuotteeni nyt

Tässä postauksessa kerron/esittelen käytössäni nyt olevat vaaleiden hiusten tuotteet. Neljä näistä viidestä ovat hopeapigmenttituotteita, yksi vaaleille hiuksille yleensäkin tarkotettu pigmentitön tuote.

Vasemmalta oikealle: John Frieda sheer Blonde -hoitoaine 500 ml (9,90 e), Schwarzkopf Blonde anti-yellow refreshing mousse (noin 10 e), Four reasons Silver shampoo (n. 13e), Four reasons Silver mist (noin 13e), KC Color Mask Pearl.


John Friedan hoitoaineen ostin kun halusin vaaleita hiuksia kirkastavan hoitsikan ilman hopeaa. (hopea hoitoaineen + shampoon yhtäaikainen käyttö näytti tummentavan hiusta) Hoitoaineen piti mielellään olla myös hiuksia selvittävä. Tuote lupaa silottaa hiuksia ja korjata huokoisia alueita tervehdyttäen hiusta. Kyllä tämä ainakin silottaa ja selvittää mukavasti jättäen hiukset pehmeiksi ja kammattaviksi, ei latista. Hintansa arvoinen ostos, sillä pullo on puoli litraa. Lupaa kirkastaa vaaleaa ja ehkä sen tekeekin kun sävy nyt pesun jälkeen ilman hopea shampoon käyttöä näyttää oikein raikkaalta, ei tunkkaista keltaisuutta.

Schwarzkopfin blonde-moussea olen kokeillut kerran. Kirkastaa vaaleaa ja taittaa keltaisuutta kuten lupaa. Syy siihen miksi olen käyttänyt tätä vain 1 kerran, on siinä että tuote on jonkin verran työläs kuitenkin. Shampoopesun jälkeen pitäisi hiukset pyyhekuivata, levittää tämä 10 minuutiksi ja huuhdella.. ei nyt oikeasti paha, mutta jostain syystä laiskottaa tämä operaatio :D Tulee kuitenkin ajan kanssa käytetyksi.

Four Reasonsin hopea shampoo on ihan perus hopea shampoo. Toimii keltaisen taittajana siis aivan kelvollisesti. Ei erityisen hoitava ja tätä ei-hoitavaa vaikutelmaa tehostaa vielä se, että shampoo tulee vaahdottamisen jälkeen jättää hiuksiin joksikin aikaa vaikuttamaan (noin 2 min) ja tämä karhentaa hiusta entisestään. Hyvä hoitava hoitoaine tämän kanssa on ehdoton. Sekä John Frieda että KC Pearl mask ajavat molemmat tämän asian. Huomasin että kun käytän tätä hopea shampoota yhdessä KC Pearl maskin kanssa, jossa myös violettia pigmenttiä, hiusten sävy tummuu! Todellakaan sävy ei ole enää kellertävä ja on kyllä viileä, mutta tummahko. En minä sellaista halua! Nykyisin harvemmin siis käytän em. tuotteita yhtäaikaa, yleensä pesussa on mukana jompi kumpi. Välillä pesen hiuksia ilman hopeaa myös tavallisella värjättyjen hiusten shampoolla + päälle John Friedan hoitsikka.

Four Reasons Silver mist. En tiedä kykeneekö tämä yksinään tekemään mitään hiusten sävylle, tuskin. Suihkeen sain kaveriltani tarpeettomana käyttöön. Enemmän suihke kosteuttaa ja antaa rakennetta kuin taittaa keltaista. Ihan ok tuote tuohon tarkoitukseen kun haluaa pitkin päätä painuneita pitkiä hiuksia virkistää aamusta ennen töihin menoa esimerkiksi tai saada kuivuutta harottava tukka skarpiksi. Ikävä puoli tässä on kuitenkin se, että suihke tuntuu ikävältä hengitysteissä. En muutenkaan suihkemuotoisia tuotteita juuri tämän ilmiön vuoksi suosi. Tuote tulee kuitenkin käytettyä.

KC Professional Color mask Pearl:in ostin yhtä aikaa tuon Four reasonsin hopeashampoon kanssa. Hopeaefektin lisäksi tuote lupaa antaa helmiäismäistä hohdetta hiuksille. En kyllä tässä mitään sellaista vaikutusta ole huomannut. Hoitaa ja selvittää aivan hyvin kyllä ja taittaa keltaistakin. Luulen että tämä tuote saattaa tummentaa liian usein toistuvassa käytössä enemmän kuin tuo Four Reasons hopea shampoo. Mulla on kutina että tämä on se pääpahis. Käytänkin tätä ehkä 1-2x viikossa ei-toivotun tummentavan vaikutuksen välttämiseksi. En usko jatkossa ostavani tätä tuotetta, mutta loppuun käytettyä tulee.





























Näistä tuotteista suosikkini ehdottomasti on John Friedan sheer blonde -hoitoaine. Tätä voisin ostaa uudelleenkin. 2. paras on Four Reasons hopea shampoo. Todennäköisesti kokeilen jatkossa hopea shampoona kuitenkin jotain hoitavampaa. Muita tuotteita tuskin ostan enää jatkossa.



Kommentit

Suositut tekstit