Heinäkuun LivBox 2016: Suomineidon hellepäivä

Tilasin elämäni ensimmäisen LivBoxin ihan uteliaisuuttani. Aika paljon boxista luin nettikommentteja ennen tilaamista ja mielikuva tuli että boxin laatu on laskenut lähes lehmän hännän lailla viimeisen reilun puolen vuoden aikana. Silti ajattelin kokeilla. Kesäkuun boksi vaikutti kivalta itseasiassa ja odotukset heinäkuutakin kohtaan oli korkeahkolla. Valitettavasti boksi oli pettymys kokonaisuudessaan. Tuotteiden hinta on ehkä just ja just boksin ostohinnan suuruinen. Tällaisten boksien tarkoitus kuitenkin olisi että saisi tuotteet halvemmalla.

Hain boksini eilen postista. Yllätyksen olin pilannut itseltäni kyllä jo aiemmin kun olin googlaillut tietoja sisällöstä etukäteen...noh.. tulipa ainakin lievempi pettymys sitten.

Tässä kuva sisällöstä:



Boksi sisältää seuraavat täysikokoiset (3 kpl) tuotteet: Lemon Juice & Glycerine In-shower vartalovoide, Herbina body mist Paradise passion, Elivo Arganöljy käsivoide. 

Lisäksi seuraavat näytekokoiset (4 kpl) tuotteet: MSCHIC mineraali meikinpohjustusvoitide ja mineraalimeikkivoide. Tuota Primeriä on todella vähän, vain 1-2 käyttökertaan :( Meikkovoidetta hieman enemmän, ehkä puolet tuosta tuubista. 
Herbina Aqua Spa vartalovoidenäyte tuli myös sekä 2 kpl Vuokkoset terveyssiteitä.



Tässä tarkempaa esittelyä tuotteista:



Vähän ehdin jo testailla sisältöäkin. Lemon juice & Glycerinen suihkuvoide on ihan toimiva ja kiva tuote, tulee käyttöön. Niveallahan vastaava on jo ollut markkinoilla pidempään. Eli pesun jälkeen suihkussa tuotetta levitetään iholle ja huuhdellaan. Ihosta tuli tämän jälkeen kosteutettu, ei klähmäinen. 

Herbinan Body mist on todella makean tuoksuinen, omaan makuun hieman liian makea.. Tätä ehkä voisi käyttää töissä (jossa hajuvedet ovat kielletty), koska tuoksu on kuitenkin mieto. Varmaan ajan kanssa käytän, mutta vähän turhake tämä on minulle, ei tuo lisäarvoa.

Elivo Arganöljy käsivoide on oikein hyvää käsivoidetta. Valitettavasti ei nyt ollut tälle suurta tarvetta, sillä käytössä on Vaselinen käsivoide ja purkissa on vielä runsaasti tavaraa. Tässä Elivon tuotteessa on hypotuoksu, ihan miellyttävä ja mieto. Voide imeytyy ja kosteuttaa hyvin. Tulee käyttöön.

MSCHIC mineraalimeikkivoidetta ja -primeriä kokeilin tänä aamuna. Primer on hyvin silikonisen tuntuista ja sisältääkin sitä. Levittyy hyvin kasvolle ja antaa tyypillisen silikonisen pinnan iholle. Silikonipitoiset tuotteet eivät yleensä ole minun lemppareita sillä pelkään silikonin tukkivan ihoni. Käytössäni oleva NYX Q10 primeri on paljon enemmän kosteusvoiteen tuntuinen kuin tämä, ei ollenkaan silikoninen. Koostumuksen puolesta pidän NYXistä enemmän. 

Meikkivoiteen levitin päälle. Voi sanoa että oli vaikea levittää! Kiireessä levitin tuotteen sormilla enkä siveltimellä kuten yleensä, onneksi näin. En usko että siveltimellä olisi edes onnistunut..ehkä paremmin beauty blenderillä. Tuotetta sai todella hieroa ja pyöritellä kasvoille että se leivisi. Lopputuloksesta tuli hyvä, mutta ensivaikutelma todellakin huono tuon poikkeuksellisen huonon levittyvyyden vuoksi. Meikkivoide kuitenkin yllätti päivän mittaan. Se säilyi siistinä kasvoillani koko päivän :D Olikohan sitten primerin ansiota...mahdollisesti. Se nähdään jatkossa kun käytän meikkivoidetta NYX primerin kanssa. Vain pikkuisen rasvaisuutta pukkasi läpi ja meikki ei paakkuuntunut iholleni loppupäivästä kuten yleensä käy primeristä huolimatta jossain määrin. Näytin freesiltä vielä työpäivän päätteeksi klo 15 aikoihin :) Yleensä enemmän tai vähemmän semmoinen olo tuohon aikaan että halaun pestä jo meikit pois.. 

Eli, vaikka ensivaikutelma oli huono, lopputulos yllätti positiivisesti. Primeriä ei ehkä huomiselle enää riitä, mutta meikkivoidetta saattaa riittää 1-2 viikon käyttöön. Boksi olisi kokonaisuudessaan ollut loistava, mikäli MSCHIC -tuotteista edes toinen olisi ollut täysikokoinen  (mielellään meikkivoide) tai näytteet määrältään edes vähän suurempia kuin nyt oli. Varsinkin pieni tippa primeriä tuon tuubin pohjalla näyttää naurettavalta :(

Kokonaisarvosanaksi voisi antaa välttävä/tyydyttävä. Saisi tässä boksissa olla vähän enemmän luksuksen tuntua ja jokin täysikokoinen selektiivisen kosmetiikan tuote per boksi. Pelkästään markettitavaralla täytetty boksi antaa aika mjäh -vaikutelman. Vaikka ensimmäinen LivBox -lähetykseni tuotti pettymyksen, ajattelin nyt vielä pari kuukautta jatkaa ja antaa tälle mahdollisuuden. Jos 2 seuraavaa boksia ei yllä tätä paremmalle tasolle, sitten irtisanon tilaukseni. Jolie luonnonkosmetiikkaboksi voisi olla seuraava kiinnostava kokeilu.

Lueskelin, että aiemmissa bokseissa on ollut monta kertaa hammastahnoja ja ihmiset valittaneet niistä (ihan ymmärrettävästi). Ironista, että olisin itse eilen illasta kaivannut hammastahnaa, harmi ettei sitä nyt ollut boksissa, oli nimittäin tahna unohtunut kaupasta ostaa ;) Samoin hiustenhoitoaine on aivan lopussa, aiemmissa bokseissa shampoita ja hoitoaineita ollut tarjolla, nyt ei näitäkään ollut, damn ;D

Boksissa suosikkituotteitani olivat MSCHIC -tuotteet sekä Lemon juice & Glycerine in-shower vartalovoide.


Jälkikommentti vielä tähän postaukseen 10.7.: Livbox tiimiltä tuli pahoitteluviesti liittyen puolityhjiin MSCHIC -näytteisiin. Tässä on käynyt ilmeisesti niin, että pienempiä tuubeja ei MSCHIC:illa ollut saatavilla, joten sovitusti suurempiin tuubeihin tuote pakattiin, mutta tästä jäi boksin tilaajat informoimatta. Luonnollisesti aiheuttanut sitten palautevyöryn, mihin hienosti LixBox tiimi reagoi ja antoi kaikille tilaajille 30 pistettä hyvitykseksi (puolikkaan livboksin hinta kuitataan tuolla :)) Minulla itselläni oli kyllä vähemmän kuin puolityhjä primer-tuubi kuten sanoin, tavaraa riitti 3 käyttökertaan lopulta. Meikkivoidetta oli puoli tuubia kuten pitikin. Eli kohdallani on sattunut ihan oikeastikin moka.. No, ihmisiä tässä vain ollaan. Voisin tietenkin palautetta vielä laittaa.

Kommentit

Suositut tekstit