Meikkipussini 7/2016

Tässä olisi kesämeikkipussin sisällön esittelyä. Kesä ei tässä nyt aivan erityisesti tule esille, lähinnä aurinkohuulirasvan mukana olona näkyy :) Usein kuljetan mukana myös Derma -aurinkovoidetta kasvoille, mutta se ei tuohon H&M:n meikkipussiin sovi.


Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: 

#Fiskars pikkuiset taitettavat sakset: näillä voi leikata mitä vain, mm. lohkeavaa kynttä, paperia, roikkuvia langanpätkiä vaatteista yms.

#IsaDora velvet touch compact powder: Näppärä magneettirasiallinen kivipuuteri meikin korjailuun päivän mittaan. Hienojakoista puuteria, sävy sheer transparent 10. Isadoralta on aina löytynyt riittävän vaaleat puuterit. Huono puoli tässä on, että sisältää parabeeneja, mikä asia meni minulta täysin ohi tuotetta ostaessa.. Käytän kuitenkin loppuun tämän. Käyttöä tulee päivittäin pieni määrä meikin päälle, joten siitä ei toivon mukaan kovasti imeydy näitä aineita verenkiertoon.

#Maybelline baby lips mint fresh -huulivoide: Väritön hyvin kosteuttava huulirasva on joka meikkipussin vakiovaruste.

#Aco spf 30 sun face -huulivoide: Kesällä myös suojakertoimellinen huulirasva on tarpeen. Kosteuttaa myös hyvin, sopii huulipunankin alle ihan ok:sti.

#Yves Rocher serum vegetal Wringles & radiance -silmänympärysvoide: Minulla jonkinlainen silmänympärysvoide kuuluu meikkipussin vakiovarustukseen. Tämä voide kosteuttaa todella hyvin ja imeytyy myös hyvin jättämättä kiiltävää pintaa iholle. Taputtelen tätä kuiville silmänympäryksille ja myös muihinkin kuiviin kohtiin päivän mittaan. Mun iho herkästi kuivuu erityisesti silmien ympäriltä, vaikka olisikin aamulla hyvät voiteet laitettu iholle. Syynä todennäköisesti työpaikan ilmastointi..silmätipat voisi myös ottaa meikkipussin varustukseen mukaan.

#Rimmel Lasting finish powder foundation: Tämä on mukana pikameikin tekoon tien päällä/töissä tai missä vain muualla kuin kotona. Lisäksi meikin korjailuun, mikäli kivipuuteri ei riitä tai tuntuu liian kuivalta. Tätä voi käyttää sekä märkänä että kuivana, märkänä parempi peittävyys. Itse tuotteesta en sen enempää pysty vielä sanomaan, sillä otin sen juuri äsken käyttöön kun aiempi meikkipuuteri loppui.

#Avon Smoke & mirrors -luomiväripaletti: Tämä on jo melko vanha, pitää alkaa käyttämään pois uudempien tilalta. Sisältää peilirasiassa 4 sävyä: vaalea violetti, beigeen taittuva vaalea ruskea, harmaa ja mintunvihreä. Sävyt sointuvat kauniisti toisiinsa ja kiiltoa on himmeästi. Niillä voi tehdä monimutkaisenkin silmämeikin varjostuksineen ja korostuksineen, mutta itse tyydyn laittamaan koko liikkuvalle luomelle ja luomiraon yli samaa sävyä, joka yleensä mintunvihreä tai tuo rusehtava sävy. Joskus innostun laittamaan varjostuksen luomivakoon lilalla tai harmaalla. Koska tämä on meikkipussissa oleva paletti, käyttö on pikameikkausta varten nopeasti aamulla työpaikan pukkarissa tjs. vastaavaa, jolloin yksinkertaisuus kunniaan :D

#Rimmel Kate -sculpting palette sävy 002 Coral Glow: Ihastuin välittömästi tähän söpöön pieneen palettiin kun ilmestyi kauppoihin. Siitä tuli meikkipussin täydentäjä, jonka avulla tarpeen mukaan voi freesata ilmeen pitkän työpäivän aikana tai pitkän päivän aikana ylipäänsä kun on kotoa pois ihmisten ilmoilla. Meikkisiveltimet minulla on toisessa pussissa kun en viitsi niillä sotkea meikkipussin tavaroita. Ihan käypää tavaraa tämä paletti, hintaa noin 10e.

#NYX Soft matte lip cream 2 kpl sävyt Tokyo ja Istanbul: Näistä esittelyä teinkin jo vähän aikaa sitten. Erittäin loistavia ja hyvin levittyviä ja hyvin huulilla pysyviä mattaisia punia, Tokyo on vaaleanpunainen ja Istanbul samaa sävyä mutta tummempi. Käytän yhdessä tai erikseen.

#Yves Rocher -huulipuna, sävy Litchi: Lämmin pinkki, hieman persikkaan taittuva sävy, hyvin vaalea. Ihan perus punaa, ei pysy erityisen hyvin jos huonostikaan. Helppo puna kun pystyy levittämään ilman peiliäkin kun sävy on niin vaalea ettei huomaa ollenkaan jos menee hieman sinnepäin. Tämä on käytännössä todettu, voisi verrata esim. sävyttävään huulivoiteeseen tätä. Kosteuttavakin on. Tämä on tullut YR tilauksessa kylkiäisenä.

#We Care Icon Magnetic Lips -huultenrajauskynä, sävy perfect rose: Sokoksen omaa sarjaa oleva kynä, sävy on vanha roosa, hieman huulieni sävyä tummempi. Sopii oikeastaan kaikkien punien kanssa paitsi aivan vaaleampien kanssa en käyttäisi. Monesti rajaan huulet ja väritän tällä myös, päälle kevyt huulipuna (kuten yllä mainittu NYX) tai huulikiilto (esim. Lumene huuliöljy). 

#L'Oreal true match the concealer -peiteväri: Melko nestemäinen peiteväri, saa todella niukasti laittaa ja hyvin häivyttää. Hyvä tuote kuitenkin, pysyy paikoillaan hyvin. Tällä voi paikkailla ihoa, mikäli meikkivoide lähtenyt jostain kohdin kasvoilta laajemminkin (näin käy jos on esim ihottumaa/iho hilseilee eri syistä) eli hyvä pelastustuote meikkipussiin.

#Lumene Touch of Radiance -valokynä: Aika vähän valokynää olen käyttänyt viimeaikoina, mutta minulla on edelleen yksi meikkipussissa, yksi kylppärissä.. enemmän kuin korostuksiin tai juonteisiin tjs, olen tätä käyttänyt näppyjen peittoon :D tai ihonkin peittoon jos meikkivoide lähtee, ks edellinen. Vähän on siis turhake meikkipussissa, mutta olkoon, ei vie paljon tilaa.

#Sheer Cover -ripsiväri: Joskus tilasin Sheer Cover -kokeilupakkauksen, joka sisälsi mineraalimeikkivoiteen, siveltimiä plus muuta kivaa, mm. aurinkopuuterin ja peiteväripaletin. Ripsivärinkin ja kuitupidennykset sen kanssa käytetäväksi (jotka muuten varisivat silmille, aivan kauheat, heitin pois). Ripsiväri jäi käyttämättä, ei mikään kovin erikoinen tuote. Laitoin sen sitten lopulta meikkipussiin pienen kokonsa vuoksi. Tätä voi pikaisesti sipaista ripsiin tien päällä, aamulla työpaikan pukukopeilla jne jne.

Tässä vielä kuvaa YR huulipunasta ja Avon -luomiväripaletista:




Kommentit

Suositut tekstit