TheBos -tilaus

Päädyin tilaamaan tällaisesta verkkokaupasta tuotteita. En ole siis aiemmin TheBos-kaupasta kuullutkaan... Tuli esille kun lähdin etsimään, mistä pystyisin hankkimaan kotona käytettävää kemiallista kuorinta-ainetta. MyChemicalPeelShoppia ei valitettavasti enää ole olemassa. Sieltä tilasin glykolihappokuorinnan aiemmin.
Nyt ajattelin kokeilla jotain muuta kuorintaa ja vaikutti että theBos -verkkokauppa oli ainoa järkevä vaihtoehto Suomen sisällä tehdä tilaus. Päädyin lopulta 10% salisyylihappokuorintaan, joka on tarkoitettu akne/epäpuhtaalle iholle. Miedompi 5% on tarkoitettu ihon kirkastamiseen epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle ja vahvempi 20% ihan syvään kuorintaan, aknearpiin ja ryppyihin. Ajattelin että tuo keskivahva vaihtoehto olisi paras kuitenkin. En uskalla rajusti lähteä kotona kasvoja kuorimaan mahdollisten vammojen vuoksi, joka riski on aina olemassa vahvojen happojen käytössä. Mikäli haluaisin vahvan kuorinnan, esim salisyyli- tai jopa TCA-kuorinnan, menisin kyllä ammattilaiselle tämän ottamaan.
Toki kun lähtee tilailemaan, mukaan eksyy aina myös muuta tavaraa. Tässä koko tilaus:














Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas: technic Ultimate Brow kit -kulmapaletti, technic electric beauty -luomiväripaletti, 5 kpl huulimeikkejä (5e yllätyssetti), Sunkissed bronze architect -counturpaletti, ClearSkin cosmetics salisylic acid 10% -kuorinta + käyttöohje.
Tuota salisyylihappokuorintaa ehdin jo kokeilla. Laitoin kyseistä ainetta hyvin maltillisesti vanulapulle ja kevyesti sivelin kasvot läpi. Heti alkoi tuntua polte, melkein samantien. Ennenkuin ehdin edes koko kasvoja käydä läpi. Meinasin olla hieman jo kauhuissani, palaako iho nyt kokonaan, miten on maanantain työkunto (pe illasta siis kokeilu). Kasvot menivät aivan punaisiksi ja nipisteleviksi. Aine saisi vaikuttaa korkeintaan 5 min. Annoin sen olla ehkä 3-4 minuuttia. Pahin kirvely oli reilun minuutin päästä ohi. Huuhtelin vaikutusajan jälkeen kasvot kylmällä vedellä perusteellisesti kuten ohje oli. Päälle levitin rauhoittavaa kosteusvoidetta, glykolihappokuorinnankin kanssa käyttämääni Active Solutions Post Peel Lotion -voidetta. Se mukavasti kuumottelevaa ja kiristelevää ihoa rauhoittaa. Iho tokeni tästä melko nopeaa, loppuillasta enää hieman punoitusta ja seuraavana aamuna ihan normaali naama. Tämän pitäisi kuitenkin aiheuttaa mieto kuoriutuminen viikon sisällä. Ihan kohtuullista siis, ei tarvitse töissä naamaa hävetä :D Pitäisi pitää ihohuokoset avoimena. Tämän suhteen suuret odotukset. Toivon että Pixi-tuotteet ja salisyylihappokuorinta voisi pitää ihon sellaisessa kunnossa, ettei tarvitse syksyllä harkita Roacuttania. 
Samoin kokeilin pikaisesti technic electric beauty -luomiväripalettia. Tarkempi kuva tässä. Kuvassa mukana avattuna myös kulmapaletti ja contourpaletti, joita en vielä ole käyttänyt, sillä edellinen Lumenen kulmapaletti on vielä käytössä ja myös entiset aurinkopuuteri+poskipuna+higlighter ovat vielä käytössä. Näistä siis arvostelua myöhemmin.















Hauska tuo contour-paletti kun siinä on ihan ohjeet mukana :D Kulmapaletissakin on 3 värin ja kulmavahan lisäksi vielä 2 sivellintä ja pinsetit.
Technic electric beauty -luomiväripaletti tuli itseasiassa kaupanpäällisenä. Tilaajalahjana yli 50e ostoksille. Oli vaihtoehtona valita muitakin tilaajalahjoja, mutta yllätys yllätys, kaunis värikäs luomiväripaletti vei voiton :) Paletti sisältää 12 kpl shimmerisiä melko runsaspigmenttisiä kirkkaita värejä. Tällä taikoo silmämeikkejä ihan päiväkäytöstä iltamenoihin tarvittaessa. Väri levittyy luomelle kauniisti. Ehdottomasti hyvä lahja, olisin tästä maksanutkin esim. 10 e tarvittaessa. 
Viimeisenä JA vähäisimpänä tuo huulimeikkisetti. Verkkokaupasta sai tilata yllätyspaketteja, joko yleinen meikkiyllätys tai huulimeikkiyllätys. Taisin valita väärin, perus meikkiyllätyksestä olis voinut jopa tulla jotain käyttökelpoista. Harvoin esim jotkut luomivärit olisivat täysin kelvottomia.. Näistä punista täytyy sanoa että ovat lähes täysin kelvottomia minulle. Tässä lähikuvaa vielä:
Vasemmalta oikealle. 1) L'Oreal nestemäinen huuliväri, 2) 2 kpl L'Oreal huulikiiltoja ja 3) 2 kpl Maybelline Superstay -punia, joissa toisessa päässä väri ja toisessa päässä värin päälle levitettävä kiilto.
Kaikki värit olivat huonoja. 1) Ensimmäinen L'Oreal olisi koostumukseltaan ollut mukava, mutta väri on ruskehtava, ehdoton ei tuollaiselle värille, joudun laittamaan pois tämän. 2) Seuraava rivistä on violetti väriltään vaikkei päällepäin siltä näytä. Liian tumma. En usko käyttäväni, mutta ehkä teoriassa jossain iltamenoissa voisi käyttää. Säästetään toistaiseksi. 3. rivistä myös väriltään tummahko, melko tylsä sävy. Pidän heleistä huomattavasti vaaleammista/pinkkiin taittuvista huulipunista ja kiilloista. Nämä värit ei vain ole mun juttu. Säästän 3:n, ehkä sitä voisi joskus käyttää.
3) Viimeiset kaksi ovat aivan mahdottomia tuotteita. Takertuvat huuliin niin tiukasti että tuntuu ettei mikään meikinpoistaja poista punaa huulista. Jouduin hinkkaamaan väriä ihan voiman kanssa ja lopulta huulia kihelmöi oudosti D: Väri todella kestää, jos sitä hakee... Ihan näin kestävää en kyllä halua. Ei jatkoa näille. Lisäksi sävyt liian tummia.
Voi sanoa, että menipä 5 e hukkaan tämän yllätyspaketin kanssa. Kokonaisuudessaan olen tilaukseen tyytyväinen ja tilaajalahjana saatu technic -luomiväripaletti korvaa kyllä huulimeikkiyllätyksen aiheuttaman pettymyksen. Olisi ollut kiva jos edes yksi tuote punista olisi jäänyt käyttöön...

Kommentit

Suositut tekstit