Hyvä ja halpa vol.1: Derma aurinkovoide kasvoille spf 30

Katselin lähikaupan aurinkovoide valikoimaa jokin aika sitten, huomio kiinnittyi pariin uuteen merkkiin, mitä ei aiemmin siellä ole ollut. Normaalisti S-marketin valikoimiin on kuulunut Nivea ja Rainbow aurinkotuotteet.

Uutuutena löytyi tanskalainen Derma -sarja, jonka incl:n nopeasti tarkistin CosmEthics-sovelluksen avulla puhelimellani. Tuloksena oli vihreä V-merkki, eli kaikki kunnossa :) Ei yhtään ainesosaa UV-filter concern -listalta, ei hajusteita/väriaineita, ei EU:ssa kiellettyjä aineita...Loistavaa!

Ostin heti tuon kasvovoiteen, tarjolla oli myös vartalovoidetta. (Mukaan samalla reissulla lähti myös Rainbow puhdistusemulsio, myöskin ainesosien puolesta ok vrt. esim. LV-puhdistusgeeli jonka meinasin melkein ostaa..sisälsikin ylätyksekseni parabeeneja tarkemmassa tarkastelussa :S )


Derma aurinkovoide on kaikkea mitä se lupaa. Takakannessa lukee seuraavaa: "Vedenkestävä Derma Aurinkovoide kasvoille korkea SK 30 täyttää Euroopan Komission uusimmat suositukset ihanteellisesta UVA ja UVB -suojasta. Se imeytyy hyvin, ei tahmaa ja soveltuu käytettäväksi meikin alla. Voide suojaa ihoa kuivumiselta ja tekee siitä pehmeän ja joustavan."

Eipä tähän ole muuta lisättävää, allekirjoitan yllä olevan. Hintaa taisi tälle olla muistaakseni 6.90 euroa :D Uusi suosikkini on tässä, ei tarvitse lähteä apteekkiin ostamaan kalliita aurinkovoiteita, onneksi en ehtinyt sinne asti. Suosittelen lämpimästi.

Rainbow puhdistusemulsiosta pari sanaa vielä. Meikinpoistoon tämän ostin, edullinen ja ajattelin testata siis, koska ainesosatkin näyttää vihreää V:ta  CosmEthicsissa. Kosteuttava tämä on ja miellyttävä käyttää, tuoksu on parempi kuin Rainbow puhdistusgeelissä, jota minulla oli aiemmin. (Molemmat tuoksultaan kuitenkin mietoja). Tämä ei kuitenkaan silmämeikkejä pese pois yhtä hyvin vaan olen joutunut tämän kanssa käyttämään silmämeikinpoistoainetta erikseen. Rainbow:n puhdistusgeelin kanssa en sitä siis tarvinnut. En varmaankaan osta enää uudelleen vaan palaan geeliputsariin jatkossa. Ihonpuhdistuksen viimeistelen Pixi:n kasvovedellä, halpista ja luksusta iloisesti rinnakkain ;).

P.S. Jos CosmEthics ei ole tuttu, katso tämä kirjoitukseni http://twilightsparklebblog.blogspot.fi/2016/07/avasin-poydalla-jo-pidemman-aikaa.html

Kommentit

Suositut tekstit