Twilight Sparkle goes Pinkie Pie: NYX Soft Matte Lip Cream + Glitter korvakorut

Piristävän pinkki look saadaan aikaiseksi otsikon tuotteilla. Ostin nämä vähän aikaa sitten ja nyt olen käyttänytkin ahkerasti sekä korviksia että mattapunia:


Kyseessä ei suinkaan ole 2 samaa punaa, pakkaukset ovat vain saman väriset. Punien sävyt ovat 03 Tokyo ja 06 Istanbul. Ovat molemmat pinkin sävyisiä, jälkimmäinen hieman tummempi. Hankin molemmat sillä en osannut päättää näiden kahden välillä. Olen käyttänyt nyt punia yhdessä sekä erikseen. Olen ihastunut näihin todella paljon :) Nyt en enää ihmettele ollenkaan, miksi NYXin hyllyjen alueella käy aina kuhina...

Tuotteen sanotaan kuvauksessaan olevan punan ja kiillon välimuoto, mutta mielestäni tämä on enemmänkin mattahuulipuna. Pigmenttiä on niin runsaasti ja pysyvyys niin hyvä, ettei tätä huulikiiltona voi pitää ollenkaan. Eikä kyseessä todellakaan ole edes kiiltävä tuote! Ainoa huulikiiltomainen piirre tässä on applikaattori, joka on samanlainen kuin suurimmassa osassa huulikiiltoja. Sillä on mielestäni melko vaikea levittää tuotetta huulille tasaisesti siten, että ei menisi yli rajojen. Teenkin itse niin, että sudin vaahtomuovipäällä tuotetta sekä ylä että alahuulelle viivat ja sitten sormilla levitän tarkasti huulten muodon mukaisesti. Rajauskynää en ole käyttänyt. Tuotteen levittyvyys on erinomainen ja tällä tyylillä lopputuloksesta tulee erittäin hyvä mielestäni. Kerros on huulilla ohut ja huomaamaton, pigmenttiä on kuitenkin aivan reippaasti. Huulet näyttävät punatuilta.

Pysyvyys on aivan mahtava vrt. mikään puna mitä olen aiemmin käyttänyt. Laitan tuotetta aamulla ja vielä lounaalle mennessä se on siistinä huulilla :) Syömisen jälkeen toki uusi kerros on tarpeen. Välillä käytän pelkästään Istanbulia eli tummempaa pinkkiä ja välillä taas molempia yhtäaikaa.

Tässä vielä sävyistä kuvat, kuva vastaa aika hyvin todellisuutta:



Punat sopivat loistavasti tuon kuvassa olevan Glitterin korvakorusetin korujen kanssa. Korvakorut ovat metallia ja laadukkaan tuntuiset.


Tokyo ja Istanbul

Kommentit

Suositut tekstit