Todennäköisesti parhaat vuoden 2016 tuotteet: Pixi Overnight Glow Serum ja Glow Tonic

Vuosi on puolessa välissä vasta, mutta uskallampa melkein sanoa, että vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet ovat jo löytyneet <3 Uusi rakkaus on nyt Pixi. Tuotemerkkiä on alettu myymään Suomessa eleven-verkkokaupan myötä. Aiemmin en tästä merkistä ole ollutkaan tietoinen, esittelyssä vaikutti hyvin lupaavalta. Tilasin kosmetiikkamaailmassa, blogeissa ym., kovasti kehutun Pixin kasvoveden ja kaveriksi klikkasin elevenin ostoskoriin myös tuon seerumin.

Pakko sanoa etten ole koskaan ihastunut näin aiemmin. Ja vieläpä näin nopeaa.. Glow tonic -kasvovesi tuoksuu aivan mahtavalle ja joka kerta kun sitä käytän, nuuhkin pumpulilappua. Ehkä se on gingsengin tuoksu? Joka tapauksessa luxus fiilis tuoksusta tulee :) Tuote sisältää glykolihappoa 5%, joka maltillisesti kuorii ja pitää ihon puhtaana. Iho ei siis kuoriudu näkyvästi tämän voimasta, mutta ihohuokoset pysyvät auki ja kuolleet ihosolut poistuvat paljastaen kirkkaan ihon pinnan. Tämä myös kosteuttaa hyvin. Käytän 3x vuorokaudessa aina kasvojen pesun yhteydessä. Hinta elevenillä noin 30e. Tulen ostamaan jatkossa. Kun löytää loistavan tuotteen, kokeilunhalu kummasti loppuu...  ;) Hyvä tai erittäin hyvä tuote ei vielä ole sitä kokeilunhalua minusta sammuttanut, mutta nyt ollaan kasvovesien kanssa tultu ns. määränpäähän kokeiluissa, ainakin toistaiseksi. Suosittelen kaikille, varsinkin epäpuhtaasta ihosta kärsiville!


Overnight glow serum yllätti positiivisesti myös. Tästäkin tuotteesta luin hyviä arvosteluja etukäteen. Kyseessä on yöseerumi. Aluksi ajattelin että pöh, voin sitä käyttää aamustakin meikin alla, mutta totesin, että ei kannata. Kyseessä on sen verran tuhti seerumi, että ei toimisi meikin alla mitenkään, päätin olla kokeilematta tuntuman perusteella. Luulen lisäksi, että tässä käytössä tuotteen tehotkin olisivat menneet hukkaan isolta osin.

Levitän tätä noin 2 tippaa (pipetti antaa melko suuret tipat) puhdistuksen ja Pixi kasvoveden jälkeen. Avitcid yövoiteena jäi tämän aloituksen myötä tauolle. Seerumi ei ainakaan minulla kaipaa mitään muuta tuotetta päälleen. Hieman tahmeahko tunne voi tästä jäädä, mutta sen "kestäminen" palkitsee aamulla. Iho on kirkkaampi kuin aiemmin ja epäpuhtaudet näyttävät pysyvän poissa! 2 vk käytöllä tämä on jo hyvin todettu asia. Yleensä 2 viikossa minulla tulee ainakin 2, yleensä jopa enemmän ikävää kipeää finnipaukamaa, jotka pukkaavat esille syvältä ihon alta. Mikään ei ole nuihin lopullisesti tehonnut, Avitcid vähentänyt ilmentymistä, mutta ei ole poistanut sitä valitettavasti. E-pilleritkään ei minulla iho-ongelmiin auta, soveltuvat merkit kokeiltu. Ab-kuuri antaa vasteen vasta noin 3kk käytön jälkeen ja päättyy tasan siihen kuin kuuri loppuu. Ennen tätä Pixiä vakavassa harkinnassa oli Roaccutan kuurin aloitus syksystä. Nyt tätä suunnitelmaa voi onneksi siirtää hamaan tulevaisuuteen ja toivottavasti perua lopullisesti. Tuote on paksu geelimäinen seerumi, hajuton. Sisältää 10% glykolihappoa, johon sen teho perustuu. Uskon myös että osuutensa asiassa on siinä, että seerumi pitää ihon kosteutettuna koko yön. Pintakuiva akneiho on kokemukseni mukaan pahin näppykierteen aiheuttaja.


Yksi ongelma vain on nyt. Overnight glow serum näyttää olevan loppu useista (veikkaan että voi olla jopa kaikista merkittävistä) nettikaupoista Euroopan alueella, aika monet läpi tässä vastikään selailin. Myös jenkkejä myöten monissa kaupoissa Sold Out. Muutkin ovat siis havainneet tuotteen erinomaisuuden. Tiedustelin Pixiltä, milloin tätä tuotetta on saatavilla ja he eivät osanneet sanoa vastausta. Toivottavasti mahdollisimman pian! Odotellessa ihon kunnon huononeminen on ihan mahdollista :( Myös Glow tonic on monin paikoin myös loppu. Sitä olisi eilen vielä ollut tilattavissa brittinettikaupoista, mutta en sitten tilausta laittanut tulemaan, sillä haluaisin ostaa molemmat tuotteet yhtäaikaa. Kasvovettä on vielä reilusti jäljellä, mutta seerumia vain vajaa puoli pulloa...

Pienistä toimitushankaluuksista huolimatta olen erittäin iloinen, että olen löytänyt nämä tuotteet :) Epäpuhtauksille taipuvaiselle iholle suosittelen lämpimästi testaukseen em. Pixi-tuotteita. Yhteenvetona voisi sanoa, että ne pitävät ihon kosteutettuna ja huokoset auki; ei ole toista ilman toista akneihon hyvän hoidon protokollassa. Tuotteet täydentävät toisiaan.

Toki en voi taata että kaikilla toimisi, jokainen akneihokin on yksilöllinen. Sen vain voin sanoa että mulla näyttää toimivan ^___^

Kommentit

Suositut tekstit