Syyskuun loppuneet

Syyskuussa loppui poikkeuksellisen vähän tuotteita, joten ehdin sopivasti kirjoitella postauksen vielä näin myöhään lauantai-illasta.



Pidemmittä puheitta suoraan asiaan. Madaran SOS seerumi on esitelty aiemmin tässä postauksessa. Kyseessä on enempi jopa kevyt emulsiovoide kuin seerumi, sen verran täyteläinen tämä on koostumukseltaan. Kyseessä on todellinen kuivan ihon pelastaja, luottotuote meikin alle aamusta. Tämän avulla ihon sai ravittua ja kosteutettua niin, että meikki pysyi parempana päivän ajan kuin mitä monen muun seerumin kanssa. Ei välttämättä kaivannut päällensä muuta voidetta erityisesti kun käytin tämän kesäaikana. Nyt talvella tilanne voi olla toinen ja kevyt päivävoide lisänä voisi olla tarpeen. Tätä pystyi mukavasti kerrostamaan kuivimpiin kohtiin. Imeytyvyys oli oikein hyvä eikä rullautunut muiden tuotteiden alta. Täytyy katsella, löytyisikö SOS seerumi Black Friday -tarjouksista, ehdottomasti talveen sopiva tuote kuivaihoisille ja mikseipä kaikille ihotyypeille.


 Aroma Worksin silmänympärysseerumi tuli Lookfantasticin tämän vuoden Beauty Egg Collectionista, joka esitelty tässä postauksessa. Kyseessä oli tuntumaltaan ja ainesosiltaan laadukas seerumi, ominaisuuksista ym. enempi esiteltynä em. postauksessa. Seerumi oli kevyen hyytelömäistä, imeytyvyys erinomaisen hyvää sekä myös kosteutusteho kiitettävää. Päälle tämä kaipasi vielä jonkin varsinaisen sy-voiteen, mutta nuoremmalla iholla voisi riittää sellaisenaan. Tästä ei ole muuta huonoa sanottavaa kuin se, että pumppupullon loppuja sai kaivaa tikulla ulos pakkauksesta, eli tuotetta jäi reippaasti pohjalle pumppumekanismin ulottumattomiin. Merkin nimi voisi antaa viitettä voimakastuoksuisesta tuotteesta, mutta sellainen ei ollut kyseessä vaan tuoksu oli hyvin mieto tai jopa olematon, ei ärsyttänyt silmiä tai herkkää silmänympärysihoa.

Silmänympärysseerumi on ihan kiva tuote, mutta en ole kokenut sitä kuitenkaan välttämättömäksi omassa rutiinissani, sillä sen virkaa toimittaa käytössäni hoitoneste. Hoitonesteellä ei toki vastaavaa hoitotehoa saa alueelle verrattuna varsinaiseen seerumiin. En siis aktiivisesti ole ostamassa tätä tuotetta uudestaan tai muutakaan sy-seerumia, mutta mukava tällaisia on silti aina välillä käytellä. Suosittelut sellaiselle, joka tarvitsee ekstra hoitoa kuivalle silmänympärysalueelle tehokuurin tyyppisesti.


Laveran puhdistusmaito ei ollut ihan omiin tarpeisiini sopiva, sillä tällä ei saanut poistettua silmämeikkiä, joka on mulla kaksoispuhdistuksen 1. vaiheessa välttämätön ominaisuus putsarille, sillä en halua käyttää erillisiä silmämeikin poistoaineita. Tuote on esitelty aiemmin tässä postauksessa. Voisi toimia esim. aamupuhdistuksessa tai sellaisella, joka käyttää erikseen silmämeikinpoistoainetta. Itse en osaa puhdistusmaitoa käyttää aamusta, vaan käytän mielummin raikasta puhdistusgeeliä. 


Palmoliven Vanilla Pleasure oli oikein miellyttävä kermainen suihkusaippua. Tämä ei kuivattanut ihoa yhtä paljon kuin tavanomainen suihkugeeli tekee, vaikka ei tämän käyttö kyllä vartalovoidetta korvaa. Tuoksu ja ihotuntuma teki suihkuhetkestä astetta juhlavamman. Aiemmin tuote on esitelty tässä postauksessa. Miinusta pienestä pakkauskoosta, 250 ml ei kauan kestä. Toki on suihkusaippuoiden peruskokoa. Pyrin yleensä ostamaan isompia pakkauksia muovijätteen minimoimiseksi sekä myös ärsyttävän tuotteen yhtäkkiä loppumisen välttämiseksi.


Vanha kunnon klassikko Erittäin hieno suomalainen mustikkashampoo päätyy toistuvasti ostoskoriini marketissa. Erittäin edullinen, toimiva ja hyväntuoksuinen shampoo, joka ei kuivata hiuksia narskuviksi. Toimii siis kuiville ja käsitellyille hiuksille ihan oikeastikin. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, tätä parempaan hinta-laatusuhteeseen on vaikea päästä.

Kommentit

Suositut tekstit