Organic Shop Repairing Body Cream Banana Mikshake

Esittelyssä uusi vartalovoidesuosikki. Olen aiemmin jo tykästynyt Organic Shopin hiusnaamioihin ja päätin ottaa kokeiluun banaanintuoksuisen vartalovoiteen. Banaanituotteet vetävät aina puoleensa ja lähes poikkeuksetta houkuttelevat ostamaan. Nyt ostokynnys oli erityisen matalalla kun tarve vartalovoiteelle oli akuutti ja Organic Shopin tuotteissa ei hintakaan päätä huimaa. Tämä 450 ml purkki maksoi Sokoksella noin  7 euroa.


Tuotekuvauksen perusteella vartalovoide lupaa tehdä ihosta samettisen pehmeän. Luomulaatuinen banaaniuute sekä avokadoöljy ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Lisäksi macadamiaöljy lupaa tehdä ihosta kimmoisamman.

Tuossa kannessa sekä myös purkissa itsessään on ihan syystäkin varoitus, ettei voidetta tule syödä :D Tuoksu on herkullisen makea banaaninen ja jos banaanintuoksuisista tuotteista tykkää, suosittelen ehdottomasti tämän testaamista. Tuote tekee mitä lupaa, eli kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Imeytyminen on nopeaa, tätä ei tarvi hieroa iholle pitkää aikaa. Melko nopeasti rasvauksen jälkeen myös pukeutuminen onnistuu hyvin.

Suosittelen levittämistä suihkun jälkeen kostealle iholle, sillä voimainen koostumus ei sisällä kosteutta samalla tavalla kuin voidetyyppiset vartalotuotteet. Tämä sitävastoin lukitsee kosteuden erinomaisesti. Olen kyllä käyttänyt tätä kuivallekin iholle ja aivan hyvin toimii silläkin tavalla. Uskon tämän sopivan myös herkälle iholle. Itselläni on atopiataipumus ja ihottumaoireilua erityisesti talvisin. Tämän kanssa en ole huomannut mitään ihoärsytystä tulevan reilun 2 viikon käytössä.

Mikä parasta, tuote vaikuttaa olevan erittäin riittoisaa käytössä. Purkki tulee kestämään pitkään, joten siinäkin mielessä kyseessä on erittäin edullinen tuote.


Olen ollut jokseenkin laiska vartalonrasvaaja, mutta tämän herkun myötä on rasvaukset maistuneet eri lailla kuin aiemmin ^___^


Kommentit

Suositut tekstit