perjantai 19. huhtikuuta 2019

Lookfantastic The Beauty Egg Collection

Hyvää ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa! Lookfantastic julkaisi pääsiäiskokoelman, jota on tähän mennessä esitelty jo useissa blogeissa. Postauksia katsellessani oli lopulta pakko hankkia tämä itselleni. Boksissa oli useita todella kiinnostavia ja käyttökelpoisia tuotteita. Hinta kokoelmalle on 76 euroa ja sen arvo on noin 250 euroa. 16 euron alennuksen saisi vielä jos tilaisi Lookfantastic Beauty Boxin, mutta siihen en nyt lähtenyt.Itse laatikko on todella suurikokoinen. Kuvista tulee tämä ehkä selville. Laatikko on myös todella upea ja viimeistelty muotoilultaan. 


Sisällä on munakenno, josta löytyy seitsemän suurikokoista metallista avattavaa pääsiäismunaa, joiden sisällä tuotteet ovat. Munat itsessään ovat oikeasti hienon näköisiä, toimivat hyvin pääsiäiskoristeina ^___^Käydään tuotteet läpi esitteen mukaisessa järjestyksessä. Ensimmäinen ja mielestäni yksi boksin parhaista tuotteista on Foreon Luna Play -kasvoharja. Huono puoli tässä on, että harja ei ole ladattava. Normaalisti en suosi tällaista kertakäyttöisyyttä, toki käyttökertoja harjalle tulee yli sata. Jos itse ostaisin Lunan, ostaisin ladattavan version, mutta mukava boksin myötä päästä testailemaan kuitenkin. Kertaalleen ehdin jo kokeilla harjaa ja onhan tämä todella mukava ja helppokäyttöinen. Takana olevaa virtanäppäintä kerran painamalla harjan saa päälle ja toisen kerran painamalla pois päältä. Pehmeä silikoniharjas puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihon laitteen väristessä. Tuli todella puhdas tunne kasvoille. Ehkä jopa liian puhdas kun käytin boksin kasvosaippuan kanssa. Täytyy testailla vielä miedomman putsarin kanssa. Vaikuttaa lupaavalta epäpuhtaalle iholle tehostamaan mekaanisesti puhdistustuotteiden vaikutusta.


Toisena ehkä vähiten innostava tuote tässä setissä eli Elemiksen yövoide. Olen öisin tottunut käyttämään iholle öljyjä ja Avitcidia valikoiduille alueille. En näe oikein paikkaa rutiinissani tällaiselle voiteelle. Todennäköisesti tämä on voimakkaasti hajustettu kuten muutkin kokeilemani Elemiksen tuotteet, mikä ajatus ei houkuttele erityisemmin. Todennäköisimmin otan kuitenkin testiin itselleni enkä anna eteenpäin. Kyllä tämä kuitenkin hieman kiinnostaakin kaikkien ei-niin-positiivisten ennakkoajatusten lisäksi. Voihan voide vielä yllättää positiivisestikin.Kolmannesta munasta kuoriutui Laura Gellerin dewdreamer Illuminating Drops korostustipat. Omani sain sävyssä Ballerina, joka on hennosti vaaleanpunaiseen vivahtava sävy. Näissä tipoissa on hohtoa paljon enemmän kuin mitä Lumenen Valopisaroissa, jotka omistan sävyssä Rosy Dawn. Pigmentti on huikea. Esittelylehtisen mukaan toimii highlighterinä ja sekoitettuna päivävoiteeseen sekä meikkivoiteen alla. Täytyy joku kerta kokeilla meikkivoiteen alla, mielenkiintoista, miltä näyttäisi, vaikka hieman skeptisesti suhtaudun.Seuraavaksi ehkä boksin kiinnostavin tuote eli AromaWorksin silmänympärysseerumi. Yksi silmänympärysvoiteeni on loppumaisillaan, joten tälle on tilaus. Yleensä minulla on aktiivisessa käytössä kaiksi sy-voidetta tai voide+seerumi kerrallaan. Absolute Eye Serum sisältää bioaktiivisia aineita ja lupaa häivyttää tummia silmänympäryksiä sekä juonteita. Sisältää myös hyaluronihappoa.


Voide on ymmärtääkseni luonnonkosmetiikkaa. Incl näyttää mielestäni oikein hyvältä. Testaan suurella mielenkiinnolla, vielä avaamista tosin joutuu odottelemaan hetken aikaa..


Viidentenä hiustuotteita Color Wow -merkiltä kaksin kappalein yhdessä munassa, shampoo ja jätettävä hoitoaine. Itselleni merkki on entuudestaan tuntematon. Molemmat tulevat tarpeeseen, vaikka eivät ole boksin odotetuimpia tuotteita itselleni. Shampoo lupaa puhdistaa kuivattamatta liikaa ja jätettävä suihke on silikoniton. Hyvältä vaikuttaa.
Boksin top 3 tuotteisiin lukeutuu ehdottomasti Erno Laszlon syväpuhdistava kasvosaippuapala. Saippua sisältää kuolleen meren mudan mineraaleja vaikuttavina aineina. Saippua sisältää myös glyseriiniä estämässä ihon kuivumista. Olen nyt käyttänyt kaksi kertaa tätä palaa ja olen tykännyt. Pala on iso ja riittoisa. Luna kasvojarjan kanssa käytettynä puhdistava vaikutus on ehkä liiankin voimakas. Saippuapala riittää yksinään meikittömien kasvojen puhdistukseen sekä aamunaaman puhdistukseen. Kaksoispuhdistuksessa toisena osana voisi myös toimia.

Saippuapalan mukana tulee tyylikäs ja laadukas muovinen saippuakotelo, jossa palaa voi säilyttää. Alla kuvassa saippua on käytön jälkeen kuivumassa kotelossaan.


Viimeisimpänä vielä bareMineralsin Good Hydrations Silky Face Primer - Hydrate, joka nimensä mukaan on kosteuttava meikinpohjustusvoide. Kosteuttavina ainesosina primer sisältää mm. glyseriinia ja hyaluronihappoa. En ole osannut oikein ikinä käyttää primereitä, en ole kokenut hyödylliseksi. Useimpien ongelmana on se, että ne eivät kosteuta kuitenkaan tarpeeksi, vaikka auttaisivatkin meikkiä pysymään siistimpänä pidempään. Hyvin pysyvä meikki voi sitten näyttää kuivalta ja samealta. Mielummin olen panostanut hyvään kosteutukseen meikin alla ja viimeaikoina esim. olen käyttänyt Weledan Skin Foodeja välittömästi meikin alla primerin sijaan.

On mahdollista toki, että tämä toimii hyvin, täytyy testata kunhan saan jo paljon aiemmin avatun primerin joskus loppumaan.


Minulle Beauty Egg Collectionin top 3 ovat AromaWorksin silmänympärysseerumi, Foreon Luna Play ja Erno Laszlon kasvosaippua. Tämä kolmikko sai minut kiinnostumaan kokoelmasta. Heikoimmat ovat bareMineralsin primer ja Elemiksen yövoide. Shampoo+hoitoaine sekä Laura Gellerin tipat sijoittuvat tähän välille, mutta ehdottomasti positiivisen puolelle. Mikään tuotteista ei ole huono tai itselleni käyttökelvoton missään nimessä.

Munatkin pääsivät koristeiksi kijahyllyn päälle pääsiäisen kunniaksi:
Kirjahylly on Ikean Billy. Toinen tällainen löytyy lehdille keittiöstä. Kirjoja itsessään on todella vähän. Vuodenvaihteen muuton myötä jo aiemmin vähäinen määrä väheni ainakin puoleen. 


Näkymää vielä olohuoneesta off-topicina. Seinillä ei ole mitään, paitsi yksi verho ikkunaseinällä kuvasta vasemmalla. Mulle on tärkeää, että ympäristö kotona on rauhoittava ja melko pelkistetty, voisi olla ehkä tätä pelkistetympi vielä (hoxhox meikkipöydän raivaus...). Kotiin tuppaa kertymään tavaraa kuin varkain erityisesti jos löytyy hyllyjä ja tasoja, joille niitä laskea, kuten tuo kirjahyllyn ylin taso nyt pääsiäismunille, ainakin pääsiäisen ajan ;)

Katsoin, että Lookfantasticin Beauty Egg Collection on vielä saatavilla verkkokaupan sivuilta, mutta ei välttämättä enää kauan. LF:lla on aina välillä teemabokseja myynnissä ja yleensä olen jäänyt ilman, jos olen kovin pitkään harkinnut ostamista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti