tarte Grav3yardgirl Swamp Queen -paletti

Katselin tätä pitkään tarten sivuilla ja monta kertaa jätin tilaamatta, kunnes sitten tuntui että pakkohan tää on tilata! Tällaista jahkasua käyn monien tuotteiden kanssa läpi yleensä sillä seurauksella, että ks. tuote loppuunmyydään ja sitten harmittaa.. Tämä paletti on limited edition, mutta on jo ollut melko pitkään markkinoilla, joten toivotaan että se pysyy myynnissä vielä pitkään. Upea paletti nimittäin on kyseessä; täydellinen neutraalin meikin setti jokapäiväiseen käyttöön (ja toki sopii juhlaankin!).


Tilasin pelkästään paletin tällä kertaa. Tuo yksisarvispanta lähti vielä erikoistarjouksena (4,5 euroa ja 1 kpl per tilaus) mukaan kassalta ;) 


Tämä pakkaus on superhieno. Odotin jotenkin halvemman oloista, mutta tää on kyllä luxusta. Jämäkkää pahvia, painavan tuntuista, hyvin viimeistelty. Hienompi kuin pahvipakkaukset yleensä.


Sisältä päin tällainen, kultaiset raamit ja laadukkaan tuntuinen sivellin myös mukana.


Sävyt tässä vielä tarkemmin. Paletissa on siis aurinkopuuteri, poskipuna, highlighter sekä 9 luomiväriä.


Swatchit kasvomeikeistä. Poskipuna on hohtava ja higlighter hieman puuterisen pöllyävä.


Järjestyksessä ensimmäiset 5 luomivärisävyä. Shimmeriä ja mattaa vuoron perään. Pigmenttisyys on hyvää.


Tässä loput 4 sävyä, hauskin sävy on ehkä tuo sippy sippy eli kultaista kimalletta sisältävä ruskea.

Olen ostokseen tyytyväinen. Sävyt ovat laadukkaita ja hyvin käyttökelpoisia juuri kuten odotinkin. Neutraalin arkimeikin tekee näillä käden käänteessä. Riittävästi häivytyssävyjä löytyy myös. Poskipuna toimii luomivärinä ja voi olla että siihen tarkoitukseen tulee punaa käytettyä enempi kuin poskille. En erityisemmin pidä hohtavista poskipunista ja mielestäni pikkuisesta pannusta ei ole kovin kätevä edes ottaa poskipunaa. Matkapaletiksi tällainen kokonaisuus on toisaalta hyvä valinta.


Mikä on sinun suosikkisi tarten meikkipaleteista? Jos et omista vielä sellaista, onko jokin toivelistalla?


Kommentit

  1. Tosi nätit ja käyttökelpoiset sävyt. Itse tykkään eniten lila-taupe -sävyistä. Mulla ei ole Tarte paletteja. Sen mitä olen Youtubesta niitä etupäässä nähnyt, sävyt paleteissa on aika lähellä toisiaan. Tarte ei mun mielestä tee mitään kovin räväköitä paletteja, mikä ei ole yhtään huono juttu. Mielelläni ottaisin vaikka Tartelette clay in bloom paletin, mutta en nyt luultavasti vähään aikaa ostele luomiväripaletteja ainakaan. Yksi BH Cosmeticsin Ashley Tisdale paletti on vielä muoveissaan, kun Jaclyn Hill Morphe paletti on vienyt kaiken huomion. Jaclyn on ohittanut Ashleyn;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että tarten paleteissa on melko monissa sävyt todella lähellä toisiaan, joten kovin montaa ei välttämättä tarvitse omistaa ;) Erikoisin tarten paleteista, minkä itse tiedän, on/oli limited-ediotion paletti Make believe in yourself, metallisia sävyjä sisältävä yksisarviskokoelman paletti. Tuntuu nyt, kun omistan edellä mainitun ja Swamp Queenin, että en ole ostamassa pitkään aikaan tarten luomiväripaletteja.

      Sait käsiisi Jacklyn Hill paletin, wau! Siinä on kyllä super monipuolinen ja kaunis paletti, joten ymmärrettävästi Ashley jää taustalle (vaikka nättejä kokonaisuuksia toki nuo Ashleyn paletitkin on).

      Poista
    2. Mulla kävi tosi hyvä munkki, kun voitin Jaclynin paletin The Diary of a Shopaholic -blogin arvonnasta. Olin aivan onnesta soikeana. Paletti on aivan mielettömän upea<3

      Poista
    3. Todellaki, mikä munkki ^______^
      Toivo elää, että jos tuon joskus sais käsiin...!

      Poista
  2. Mä en muista mitään nimiä, mutta Tarten joulupaletit on rakkautta! <3 Tää vaikuttaa kans tosi kivalle paletille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulupaletit on varmaan limited edition myös? Pitääpä joulua edeltävästi katsella tarten sivuja, jos jotain jännää ilmeistyis :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit