Beauty Bay -tilaus: ABH, Mario Badescu, Zoeva, Antipodes

Kesän alussa tai loppukeväästä, siinä kieppeillä, tuli tehtyä ties kuinka mones tilaus Beauty Bayhin. Tarvetta oli aknetuotteille, joita tulikin Mario Badesculta tilattua (lisäksi kaupanpäällisenä minituotteita tuli mukaan). Tarpeellisten tuotteiden lisäksi mukaan lähti monenlaista heräteostosta..


Mario Badescu Acne Repair Kit + ylläripussi minituotteita, Zoevan meikkisivellinteline, ABH Aurora higlighterpaletti, Antipodes irtopuuteri

Mennään ensin tuohon Acne Repair Kittiin. Päätin kokeilla jotain ei-lääketuotetta näppylöiden nujertamiseen, sillä en kovin vakuuttunut ole ollut apteekin antimista tai reseptivoiteistakaan ainakaan sen suhteen että niillä olisi finniongelman saanut pysyvästi kukistettua. Käytössä ollut siis Epiduo aknen hoitoon, jossa on vaikuttavina aineina adapaleeni (retinoidi) ja bentsyyliperoksidi (vetyperoksidin sukuinen desinfioiva aine). En sanoisi, että tämä valmiste olisi edes ok. Mahdollista on, että toimisi, jos ennaltaehkäisevästi käyttäisi, mutta tämä on sellaista, että rikkoo ihon herkästi, tekee ihan punaiseksi ja kuorii rajusti. Tähän ei iho ole tottunut samalla tavalla kuin tretinoiiniin eli Avitcidiin, joka on ihan ok pitkäaikaisvalmiste näppyjen ennaltaehkäisyyn, mutta jotenkin olen siihenkin jo kyllästynyt. Lisäksi teho ei ole täydellinen suinkaan. Tuskin täydellistä valmistetta edes löydän, ennemminkin hoito on tasapainottelua ja pahimpien paukamien akuuttihoitoa aika ajoin. Nyt kesällä taas iho on ollut hyvässä kunnossa, mutta silti ajoittain tarvitsee sitä finnintappajaa.

Tässäpä vielä lisäinfoa tuotteista pakkaustekstien kautta ja kuvaa: 



Pakkauksen takakannessa on tietoa tuotteista ja käyttövinkkejä

Kaikkia näitä olen testaillut. Suosikiksi on noussut Drying lotion, johon siis dippaillaan pumpulipuikkoa ja vaaleanpunaista tököttiä sitten levitellään näpyn päälle. Pullo näyttää kauttaaltaan olevan täynnä vaaleanpunaista nestettä nuissa yl. kuvissa, mutta tosiasiassa vaaleanpunainen sakkautuu pullon pohjalle ja tuotetta kuuluukin käyttää niin että dippailee pumpulipuikon kärkeen nimenomaan sitä sakkaa pohjalta. Päällä on kirkasta liuosta. Jokin idea tässä on ilmeisesti, mutta täytyy myöntää, etten ole siihen tarkemmin perehtynyt. Parasta vain on noudattaa ohjetta ;)

Täytyy sanoa, että Drying lotion tosiaankin toimii. Kun sitä levittää näpylle illasta, on tilanne jo huomattavan paljon parempi seuraavana aamuna, ja parissa päivässä näppy on historiaa. Epiduolla kuivattelu oli huomattavasti pidempikestoinen prosessi ja lisäksi siinä ympäröivä iho kärsi. Drying lotion puolestaan taas ei riko tervettä ihoa näpyn ympärillä ja tästä isot plussat.

Drying Cream on tuote, jolle en oikein löydä käyttöä enkä osaa ylipäänsä arvioida, onko sillä mitään tehoa. Toisaalta en ole tätä kovin paljon käyttänyt juurikaan siksi, että en tiedä milloin tätä käyttäisi! Meikin alle ei voi laittaa, sillä on savimaista ja kuivuu savimaiseksi kasvoille. Kotona voisi käyttää, mutta miksi taas ei silloin laittaisi tehokkaampaa Drying lotionia? 

Buffering lotion lupaa hoitaa syvällä olevia paukamia. Nyt niitä ei ole ollut, joten vaikea arvioida tehoa. Sen takuulla pääsee syksyn mittaan ikävä kyllä testailemaan.. Tämä liuos on ravistettava, valkoinen. Imeytyy hetkessä ihoon. Pystyy käyttämään meikinkin alla helposti ja olen välillä niin tehnytkin, mikäli leuka tai otsa on näyttänyt siltä, että kohta on näppyä tulollaan. Ehkä tällä on jonkin verran ennaltaehkäisevää tehoa? Jatkokokeilut näyttää, mikä on totuus kohdallani.

Oli kiva testailla settiä ja Drying Lotionin löytäminen oli hieno juttu ja siksi ei harmita, vaikka nämä kaksi muuta eivät suosikeiksi nousisikaan. Päädyin siis setin alunperin tilaamaan siksi, että kovasti ollut Beauty Bayssa tästä positiivisia arvosteluja, toki sitten niitä vastakkaisiakin ollut.

Muistaakseni väh 30 euron Mario Badescu ostos oikeutti saamaan seuraavan minituotesetin ja meikkipussin kylkiäiseksi:


4 minituotetta, avattava peili ja meikkipussi.


Kasvosuihke, suihkusaippua, vartalovoide, glykolihappoa sisältävä kasvojenpuhdistusaine

Kasvosuihke ja suihkusaippua ovat vielä testaamatta. Odotan paljon erityisesti tuolta suihkeelta, toivottavasti on hyvä. Glykolihappoputsarin ehdin jo käyttää loppuun. Ihan ok tuote, muttei mitään erityistä tästä jäänyt mieleen. Jos glykolihaposta haluaa tehoja saada irti, ei varmastikaan ole paras ratkaisu käyttää sitä pesuaineen ominaisuudessa vaan kasvovetenä tai kasvoille jätettävänä tuotteena mielummin. Vartalovoiteesta ei myöskään erityistä sanottavaa; hyvin imeytyvä ja hyvin kosteuttava tuote, ei mitään huonoa tässä. Kiva saada tällaisia kylkiäisiä aina ja vaikuttaa toki ostopäätöksiin ja ajankohtiin tällaiset tarjoukset..

Seuraavaksi kuvaa Zoevan meikkisivellintelineestä:


Kaunis ruusukultaprintti. Nykysin säilytän tässä Tarten yksisarvissiveltimiä :) Hintaa noin 10e.


Tähän Antipodes -irtopuuteriin en ole ehtinyt vielä perehtyä tarkemmin, sillä aiempi puuteri on vielä kesken, tosin ihan lähiaikoina nyt loppumassa. Tämä oli heräteostos selailtuani Beauty Bayn irtopuuterivalikomaa vastaisuuden varalle. Kyseessä on siis kosteuttava ja tehoyhdisteitä sisältävä luonnonkosmetiikan irtopuuteri. Ajattelin, että tällainen voisi olla täydellinen ratkaisu freesiin meikkiin. Monesti ongelmana minullakin on se, että meikkivoiteen päälle levitettävä puuteri kuivattaa kasvot ja tekee sellaisen pakkelimaisen vaikutelman (toki viimeistelysuihkeetkin auttaisivat tähän pulmaan). Tämä sisältää siis viinirypälesiemenuutetta, kiiviä ja jojobaöljyä. Mica hoitaa puuterin asian. Mielenkiinnolla odotan, miten tämä lähtee toimimaan minulla.

Lopuksi vielä heräteostoksista suurin:


Melko vastikään markkinoille tullut ABH higlighterpaletti!


Pitkään harkitsin Jefferee Starin värillisten higlightereiden ostoa, mutta tämän hoksattuani en ole enää toistaiseksi Jeffereen valikoimaa selaillut, sillä tässä paletissa on kattavasti sävyjä tarjolla. Higlighterit ovat kermaisia ja hohto on kaunis ja selkeästi näkyvä kevyelläkin kädellä levitettäessä eli pigmenttiä riittää. Nämä eivät ole puuterisen pöllyäviä ollenkaan kuten esim. Nyxin Strobe of Genius- paletin sävyt mielestäni ovat. Pidän tällaisesta koostumuksesta huomattavasti enemmän.



Swatchit vasemmalta oikealle, ylhäältä alas. Sormella tehty ilman pohjustusta.


Onko jokin tuotteista tuttu sinulle; mitä olet tykännyt? Kiinnostaisiko jokin näistä?

Kommentit

  1. Tuo ABHn highlighter paletti kiinnostaa! Miltä nuo näyttää meikin kanssa kasvoilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä näyttää nuo sävyt meikin kanssa! Ei mitään räikeitä todellakaan, vaan valossa hehkuvat duochrome tyyliin, esim tuo lila taittaa pinkkiin ja keltainen on persikkainen poskilla taittaen kultaan. Sävyt ovat käyttökelpoisia ja mun mielestä sopivat ihan normi arkeenkin jokainen.

      Poista
  2. Tosi kiinnostavia ostoksia:) .
    Mario Badescun peptidiseerumi on oikein hyvä. Muita Marion tuotteita en olekaan käyttänyt.
    Muakin kiinnostaa ABH highlighter paletti. Tosi rohkeat ja upeat sävyt. Mitenköhän esim. kellertävä tai lila sävy toimii kasvoilla? Highlighterit on mun heikko kohta (tai yksi niistä) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on kyllä ostamisen arvoinen mielestäni :) Ensin melkein kaduin nopeaa heräteostostani, mutta kun sain tämän käsiini, ei kaduta enää! Edullisemmaksi tulee kuin esim. jos ostaisi Jefferee Starin yksittäisiä värillisiä highlightereitä.

      Kaikki sävyt toimi kasvoilla hyvin, ei tule mitään pelleposkivaikutelmaa tjs. eli ovat tyylikkäitä jokapäiväiseenkin käyttöön. Viimeksi eilen käytin tuota lilaa, joka valossa taittaa hieman pinkkiin ja hohtaa lilaa sävyä kauniisti. Ei ole räikeä, mutta ei mitätönkään. Kellertävä on persikkainen kasvoilla ja siinä on kultaan taittavaa sävyä. Duochrome-tyylisiä ovat. Iso plussa siitä, että nämä eivät ole puuterisia, jolloin pysyvät paikallaan toisin kuin puuteriset, jotka minun mielestäni häviävät kasvoilta nopeaa.. Esimerkkinä tästä mm. NYXin Strobe of Genius, josta yllä mainitsinkin.

      Poista
    2. Tuota Mario Badescun peptidiseerumia pitäisikin kokeilla jossain välissä :) Kiitos vinkistä!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit