Lookfantastic beauty box august 2017


Boksin teemana on Global Glamour ja eri maiden tuotteita on siten tarjolla. 

Tässäpä laatikon sisältö:


Kaksi meikktuotetta, vartalovoide, kasvovesi, huulirasva ja shampoo + hoitoaine. Huulivoide ja kulmakynä täysikokoisina.

Tarkemmat esittelyt: 


BB-voide Koreasta, vartalovoide Kreikasta, shampoo ja hoitoaine USA:sta, huulivoide Englannista, kasvovesi Ranskasta ja kulmakynä Italiasta. 


Lord & Berry kulmakynä on tällaista perinteistä mallia, ei mikään ohutteräinen micro-kulmakynä. Kuitenkin tämä on todella toimiva tällaisenaan. Pehmeä jälki ja kun pitää terän terävänä, jälki on tarkkaa. Värimassassa on kaksi sävyä, mikä tekee luonnollisempaa jälkeä. Tämä kylmä keskiruskea sävy sopii täydellisesti mun kulmien sävyyn.

Skin79 BB Super+ Beblesh Balm on todella hyvä BB-voide, saman tyyppinen kuin käytössäni oleva Mizonin BB voide. Korealaiset BB-voiteet eivät minun kokemukseni mukaan ole koskaan liian tummia (vaalein sävy siis ja usein sävyjä onkin vain yksi). Johtunee siitä, että Koreassa vaalea ihon sävy on ihanne. Tämä peittää kuin meikkivoide ja kosteuttaa myös. Kesto kasvoilla on hyvä. Jatkossakin aion pitäytyä näissä korealaisissa merkeissä ja tätä Skin79 BB-voidetta todennäköisesti ostan vielä kokonaisen tuubin (kunhan entisiä varastoja saa vähän pienennettyä!). Merkkiä myy mm. Beauty Bay.

Lottie London huulivoide on perus toimiva huulirasva pakattuna kivaan pakkaukseen, näitähän tarvitsee aina.


Mane'n Tail shampoo ja hoitoaine ovat kehitetty hevosten harjojen ja häntien hoitoon alunperin, mutta tulleet sittemmin julkkisnaisten suosimiksi ja sitä kautta yleiseen käyttöön. Mielenkiintoinen duo siis. Kertaalleen testailin tuota hoitoainetta, mutta mitään maailmaa mullistavaa fiilistä en tästä saanut. Ihan perus kosteuttava hoitoaine, ei huono. Shampoo vielä kokeilematta. 


Gatineau on perinteinen kosmetiikkamerkki, jonka tuotteita ei itselläni ole koskaan aiemmin ollut käytössä. Kasvovesi on todella voimakkaan tuoksuista, mutta tulee käyttöön joka tapauksessa. Vielä en ole testaillut suuren kasvovesivarastoni vuoksi.

Korresin vartalovoide on reilun kokoiseen matkapakkaukseen pakattu. Merkin tuotteista olen aiemmin tykännyt, joten tämäkin varmasti hyvin toimiva voide. Vielä en ole testaillut juurikin samasta syystä kuin edellä mainittu; vartalovoiteitakin on jonossa odottelemassa, vajaitakin pulloja melko monta. 

Kokonasuudessaan toimiva boksi, ei pettänyt tälläkään kertaa. Mitään erikoisuuksia ei ollut tällä kertaa mukana, kuten melko usein näissä LF bokseissa. Tämä oli selkeästikin klassikkotuotteiden boksi.


Mitä tykkäsitte elokuun boksista? Mikä tuote kiinnostaa eniten?

Kommentit

  1. Lottie Londonin meikkejä olen nähnyt Youtubessa ja ne kyllä kiinnostaisivat kaiken kaikkiaan eniten. Gatineaulta olen aiemmin käyttänyt puhdistusemulsiota ja kasvovettä, eikä niiden tuoksu ollut mun mieleen, aivan liian pistävä mantelimainen tuoksu. Taitaa olla merkin ominaistuoksu, veikkaan niin.
    Oikein kiva kokonaisuus tässä boxissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, kiva kokonaisuus on kyllä. Peruskäyttöiset tuotteet ovat välillä todellakin tervetulleita. Merkit kuitenkin pääasiassa on tässä boksissa uusia itselle, joten mielenkiintoa sitä kautta tulee vrt. Bette boksissa pahimmillaan on useita loppuun kaluttuja markettimerkkejä per boksi...

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit