Yves Rocher - syksyn uutuuksia

Yves Rocherin kirjeet tulevat minulle säännöllisesti kuukausittain postiluukusta alas ja aina aika ajoin siksi tulee tilattua tuotteita, matalalla kynnyksellä... varsinkin jos on ilmaiset postikulut tai mahdollisesti kivoja tilaajalahjoja tarjolla (jotka lopulta usein kuitenkin tuottavat pettymyksen).

Nyt tällä kertaa tuli kokeiltua pitkälti syksyn uutuustuotteita. Kaupanpäällisen arvo oli YR:n mukaan 45 euroa. Tässä tilaus kokonaisuudessaan:


Vasemmalta oikealle: Exeptional Serum -hiusseerumi, 2 kpl (2 yhden hinnalla siis, uutuustuote), Vitaminized Mist -kosteuttava kasvosuihke (2 yhden hinnalla), Vertige Longuer harmaansininen ripsiväri (uutuus), Accord Chic -minituoksu (alakuvassa, tilaajalahja, uutuus), Elixir 7.9 -yövoide (tilaajalahja)

Kaikki muut on testattu paitsi tuo yövoide, jolle tällä hetkellä ei ole käyttöä, joten en ole viitsinyt sitä avata. Aika näyttää, tuleeko käyttöön vai meneekö eteenpäin. Yöksi on niin monia tuotteita minulla jo olemassa, erityisesti kuorivia ja aknea hoitavia. Tämä ei mikään erityisen iloinen yllätyslahja siis ollut.

Lemppari tästä tilauksesta on ehdottomasti kasvosuihkeet sekä ripsiväri. Kasvosuihkeita tulen jatkossakin ostamaan, sen voin melko varmuudella sanoa. Greippikasvosuihke kosteuttaa ja raikastaa ihoa ja täydellinen tuote käsilaukkuun. Ei toki ehkä paras, jos meikkivoidetta käyttää, mutta toimii meikkaamattoman tai hyvin kevyesti meikatun ihon raikastukseen ja kosteutukseen päivän mittaan, eli minulle täydellinen tuonne opiskelumaailman pitkiin päiviin jolloin tuhtia pohjameikkiä en halua käyttää (kuivattaa ja tukkii ihoa, finnit yllätyksenä illasta..). En nyt muutoinkaan koe sitä tarpeelliseksi joka tilanteeseen. Hyvästä aamukosteutuksesta huolimatta iho tuntuu pitkän päivän mittaan kuivuvan ja jotenkin väsähtävän (onhan päivät siis yleensäkin väsyttäviä koko keholle..). Suihke + kahvikuppi piristää kummasti.. Silmä- ja huulimeikki ei tuotteen käyttöä haittaa ja niitä kuitenkin lähes aina käytän.

Ripsivärin erikoisuus on tuo harmaansininen sävy sekä mikrokokoinen harja, joka on siis käytännössä yhtä ohut kuin varsi. Sarjan ripsivärien mainostetaan antavan maksimaalista pituutta tarkasti. Tarkkuus harjan kanssa on todella totta, tarkempaa ja sirompaa harjaa en ole missään nähnyt. Erottelevuus onkin sitten hienoinen miinus; harjasosat eivät kykene muotonsa vuoksi tottumaani erottelutarkkuuteen. Ripset hienoisesti nippuuntuvat juuristaan kiinni toisiinsa. Väri on kuitenkin upea ja kokonaisuutena tuote toimiva. Pysyvyys on hyvä, ei varise. Laitan vielä kuvan tästä sävystä jossain vaiheessa. Sininen on piristävä, mutta harmaa taittaa tämän pehmeällä tavalla sinertäväksi, ei mikään shokkiväri todellakaan, sopii normaaliin arkeen ja työhön mainiosti, mutta toki juhlaankin.

Hiusseerumista vaikea sanoa vielä mitään. Olen tätä kyllä muutamaan otteeseen kokeillut. En ole saanut selville oikein että selvittääkö tämä vai hoitaako ..ei ainakaan kovin hyvin selvitä, sillä toistakin jätettävää hoitoainetta olen päätynyt tuntuman karheuden vuoksi laittamaan aina kaveriksi. Tätä lisäksi kuluu herkästi paljon per käyttökerta. Olisin jotenkin olettanut että pullot olisivat olleet suurempia. Tuotetta on vain 30 ml per pullo. Ilmeisesti tuotteen olisi tarkoitus olla rakennepaikkaava? Ainakin sen sisältämät peptidit lupaavat tätä.. Tosiasiassa en oikein tuotteen toimivuuteen jaksa uskoa. Nämä putelit eivät pitkäksi aikaa jää nurkkiin pyörimään, sillä hiukseni vaativat tuotetta melko runsaasti per käyttökerta (ja silti latvat kaveriksi vielä silottavaa tuotetta). Voisi olla että tällainen seerumi toimisi paremmin kuivaan hiukseen kosteuttajana kuin jätettävänä hoitoaineena pesun jälkeen..

Accord Chic tuoksu on kiva, melko täyteläinen ja mausteinen. Pullo ja ulkomuoto on kevyt, mutta tuoksu itsessään syksyinen raskaampi. Pidän kyllä kovasti, pullo tuli heti käyttöön.

Kommentit

Suositut tekstit