Sokoksen 3+1 päivien saldoa: Mossa x 2, Make Up Store -huulipuna ja Konjac -sieni

Jonkinlaiset alepäivät oli paikallisessa Sokoksessa tänään ja jatkuu vielä viikon loppuun saakka. Tarjouslehtisen perusteella tein putiikkiin täsmäiskun tänään ja nappasin mukaan kaksi suunniteltua tuotetta sekä kaksi tarpeellista heräteostosta. Kaikki tuotteet olivat alennuksessa.


Tarkoituksella lähdin siis metsästämään Mossan Vitamin coctail oli -kasvoöljyä, joka oli tarjouksessa hintaan 11.90 e (norm. 16.90). Myös Make Up Storen huulipuna sheer -sarjaa sävy Attitude oli harkittu ostos. Kyseistä punaa olen katsellut jo jonkin aikaa aina Sokoksen kosmetiikkaosastolla pistäytyessäni, mutta kalliin hinnan vuoksi se on tähän mennessä jäänyt hyllylle. Normaalihinta siis 21.90 e ja nyt alennuksessa 12.90, joten kannatti kyllä odotella!

Mukaan lähti myös Mosssan Youth defence -puhdistusvaahto sekä eliten Konjak -kasvosieni. Muita tuotteita olen jo ehtinyt kokeilla paitsi tuota sientä, sillä edellinen Konjak -kasvosieni on vielä käytössä.

Make Up Storen huulipuna on kosteuttavan kermainen koostumukseltaan. Puna on kiiltävyydeltään keskitasoa. Sävy on pinkki persikkaan taittuva, kohtuullisen vaalea. Vaaleampi mitä ylemmässä kuvassa näkyy. Alla olevassa kuvassa sävy on enemmän oikeanlainen, ainakin kädelle levitettynä näkyy hyvin ettei kovin tummasta punasta ole kyse. Tykkään todella paljon tästä hoitavasta punasta, sävy on juuri täydellinen. Tulee päivittäiseen käyttöön.


Mossan puhdistusvaahto on kosteuttavaa ja hyvin riittoisaa varsinkin Konjak -sienellä käytettynä. Sieni vaahdottaa puhdistustuotteen erittäin riittoisaksi ihan luonnostaan ja puhdistaa perusteellisesti. Tuote on voidemaista valkoista pumppupullosta otettuna ja vaahtoaa kermaiseksi vaahdoksi vasta siis iholla. Putsari sisältää AHA -hedelmähappoja ja on siten helläväraisesti kuoriva vaikutukseltaan. Tykkäsin kovasti tästä, pesi päivän liat ja meikit tehokkaasti pois, mutta ei tehnyt ihosta korppukuivaa. Tuoksu on makean hedelmäinen, jotain lapsuudesta tuli tuoksusta mieleen... mutta en saa palautettua, että mitä.. Normaali hinta taisi olla noin 11 euron kieppeillä ja vähän päälle 7 euroa jäi alennetuksi hinnaksi.


Mossa Vitamin oil coctail on ollut jo jonkin aikaa ostoslistallani, edellisessä postauksessa siitä haaveilin kun kävin testailemassa Sokoksella tuotetta. Tuoksu on todella hyvä myös tässä, hieman marjainen muttei niin makea kuin putsarissa. Sisältää kymmentä öljyä sekä lisäksi monivitamiiniseoksen. Kasvoöljy on täydellinen yövoiteeksi tai palauttamaan kasvojen elinvoimaisuus ja kosteustasapaino työpäivän meikkien pesun jälkeen. Siihen tarkoitukseen tämä minulla menee. Toisaalta harkitsen myös, että voisi tätä pienen pisaran laittaa aamusta meikin alle sekoitettuna seerumiin (tai meikittömälle iholle aamusta seerumin kera; en aina laita pohjameikkiä aamusta kun lähden opiskeluhommiin). Öljy kuitenkin imeytyy erittäin hyvin, joten normaali/kuivaihoisella tuskin tulee ongelmia ihon liiallisen rasvoittumisen kanssa päiväkäytössäkään. Pidän Mossasta todella paljon tähänastisen kokemukseni perusteella. Tuotepakkausten ulkonäkö pahvipakkauksineen on kaiken lisäksi kaunis ja arvokas, siinä on selektiivisen kosmetiikan tuntua. Ulkonäkö - käyttömukavuus - Incl suhteessa tuotteiden hintaan tekee hinta-laatusuhteen Mossalle erinomaiseksi.



elite Konjak -sieni oli tarjouksesa hintaan 4.90 (-2 e normaalista hinnastaan) ja siksi päätin ostaa sen varastoon. Nykyistä sientäni olen käyttänyt noin reilun kuukauden ajan ja vähän se jo kuluneelta näyttää, mutta toimii vielä moitteettomasti. Aion käyttää edellisen loppuun kokonaan (mitä se sitten tarkoittaakin) ennen tämän avaamista. Saa nähdä millainen se "loppu" sitten on; sienen sanotaan hajoavan vähitellen käytössä.. ja ikäänkuin katoavan. En usko että atoimeiksi asti tätä käytän sentäs vaan siihen asti kun käyttöominaisuudet ovat vielä tallella. 


Olen enemmän kuin tyytyväinen ostoksiini. Sain tarpeellisia tuotteita ja rahaa säästyi mukavasti :)





Kommentit

Suositut tekstit