Depottaus ja Z Palette vol.1

Kosmetiikkafriikkien näpertäjien unelma, sopii siis minullekin kuin hanska päähän. Olen Beauty Bayssa jo pidempään katsellut depottaustuotteita ja haaveilen seuraavien tilaamisesta:



Ihana Betty Boob depottaus paletti, kokoa large. Tähän mahtuu kunnon kokoelma luomiväri-, poskipuna- ja huulipunapannuja ja miksei muitakin.





Betty Boob minikokoinen Z Palette, johon saa meikkipussiin mukaan otettavat tuotteet näppärästi.


Irtopannuja, johon voi laittaa vaikka huulipunaa helposti mukaan. Tällaisille olisi tarvetta, sillä minulla on muutama huulipunapuikko, jotka menneet aika mössöksi, toimisivat paremmin tässä muodossa.


Työkalu, jolla voi irrottaa metallipannut paleteistaan sekä kaapia esim. huulipunahylsyn loput metallipannuun. Väri on ihana..


Törmäsin depottaukseen siis jo jokin aika sitten kosmetiikan inspiroivassa nettimaailmassa seikkaillessani ja innostuin heti. Pitkään olen miettinyt tuotteiden tilausta, ehkä kohta saan aikaiseksi klikkailla Beauty Baysta yllä olevat. Minulla on useita yksittäisiä luomiväripaletteja jotka olisi kiva yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Lisäksi yksi iso Yves Rocher meikkipalettikokonaisuus, joka vie ihan liikaa tilaa sisältöönsä nähden ja on melko rumakin. Siitäkin olisi metallipannut kiva irroittaa ja liittää kauniimpaan, kompaktimpaan palettiin ja järjestellä pannut oman mielen mukaisesti. 

Pannujen irrotus ei välttämättä ole helppoa hommaa. Netti onneksi on pullollaan ohjeita tässä suhteessa. 

Tämäkin olisi upea, kokoa Large:



Kunhan olen tuotteet saanut tilattua ja tehtyä oman palettini, teen asiasta pitkän postauksen ohjeineen (jos siis onnistun depottauksessa ;-D).

Kommentit

Suositut tekstit