Testissä: Garnier SkinActive Tissue Mask moisture bomb

Aasian kauneustrendit vähitellen rantautuvat länsimaihinkin kun Garnier on tuonut markkinoille kangasnaamion. Mielessä on ollut tilata aasialaisia naamioita esim. Bearel -verkkokaupasta, mutta katsotaan ennen sitä, mitä Bearel syksyn kauneusboksi tuo tullessaan lokakuussa, jospa vaikka niitä naamioita olisi muutama.. :) Pahimpaan hätään käy nyt tämä 2 euron Garnier -naamio.

Käyttö on helppoa: naamio otetaan yksittäispakkauksestaan esille ja levitetään kasvoille. Suojaava kalvo tämän jälkeen otetaan pinnalta pois ja naamio painellaan vielä tarkemmin kasvoja vasten. Hyvin muotoutui.


Laitoin naamion puhdistetulle iholle kasvoveden jälkeen. Vaikutusaika on 15 min. Tuloksena tulisi olla intensiivisesti kosteutettu iho. Vaikuttavina aineina mm. granaattiomenauute ja hyaluronihappo sekä "kosteuttava seerumi" (mitä sitten tarkoittaakin). Tuotteen kuvailussa sanotaan, että naamio toimii kosteuttavan hauteen tavoin jatkuvasti vapauttaen iholle seerumia. Eli kosteuspommi nimensä mukaan.

Reiluhkon vaikutusajan jälkeen poistin naamion ja ohjeen mukaan pyyhin ylimääräisen tuotteen pois kasvoilta pumpulilapulla. Olisihan sen varmasti voinut jättääkin siihen ja vaikka hieroa kasvoihin vielä. Naamion poiston jälkeen iho ei tunnu tahmealta, mistä iso plussa. Normaalisti minulla iho kuivaa puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ja alkaa kiristelemään ikävästi. Yövoide siis kannattaa levittää vielä kostealle iholle. Naamio teki sen, että iho kuivamisen jälkeenkin tuntui melko kosteutetulta ja pehmeältä, toisaalta ei niin kosteutetulta kuin esim. Mossan Intense rehydration energising day creamin jälkeen, mikä on siis tällä hetkellä käyttämäni päivävoide. 

Yhteenvetona voisi sanoa, että naamio toi kosteutusta kasvoilleni, mutta en nyt sanoisi, että kosteuspommista olisi ehkä kyse sentään. Ihan kokeilemisen arvoinen tuote toki tämä on. En tiedä miten voisin tämän naamion säännöllisemmästä käytöstä hyötyä, sillä käytän kuitenkin säännöllisesti iholleni sopivia kosteuttavia seerumeita ja voiteita. 

Jatkossa haluaisin testata enemmän tehoaineita sisältäviä kangasnaamioita. Ideana kangasnaamio on kyllä oikein hyvä. Plussaa siitä, että käytön aikana naamio ei kuivu kovaksi koppuraksi kasvoille tai kiristäväksi kalvoksi (ei toki näin tee kaikki perinteisetkään naamiot) vaan säilyi kosteana koko vaikutusajan ja lämpeni ihon vaikutuksesta, mikä tuntui rentouttavalta.

Kommentit

Suositut tekstit