Mökillä testattu: L'Oreal Pure Clay Exfo Mask

Kyseinen merkki ei kuulu suosikkeihini, mutta pidän tarjontaa silmällä sillä ajatuksella, että jos jotain mielenkiintoisia uutuuksia tulee markkinoille. Uudet naamiot kiinnittivät huomioni mökkireissulla Cittarissa ja innostuin kokeilemaan. Otin mukaani tällaisen 3 savea ja punaista levää sisältävän naamiopurkin. Testereitä nuuhkin ja tuoksui ihan hyvälle. Sarjassa on myynnissä myös kahta muuta naamiota (musta naamio, joka tuoksui oudolta ja siksi jäi hyllylle, mutta voisihan sitäkin testata jossain vaiheessa ;-) sekä vihreä mattanaamio).

Nyt jälkikäteen tätä tekstiä tehdessäni yritin googlata niitä muita naamioita, että mitä ovat tarkalleen nimeltään ja lupaavat tehdä, mutta tämä tehtävä osoittautui yllättävän vaikeaksi, sillä kansainvälisillä markkinoilla olevat tuotteet tuntuvat olevan vähän eri nimisiä ja pakkaukset ulkonäöltään erilaisia. Sisältö lienee samaa. Parempi etten tässä sotke asioita, paikallisesta marketista informaation saa taatusti paremmin kyseisistä tuotteista :-D


Ainesosat:

Aqua / Water
Kaolin
Glycerin
Glyceryl Stearate
Propylene Glycol
Cyclohexasiloxane
Hydrogenated Polyisobutene
Dimethicone
PEG-100 Stearate
Prunus Armeniaca Seed Powder / Apricot Seed Powder
Perlite
Polysorbate 20
Carbomer
Triethanolamine
Dimethiconol
Palmaria Palmata Extract
Moroccan
Lava Clay
Caprylyl Glycol
Xanthan Gum
Montmorillonite
Tocopherol
Phenoxyethanol
CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides
Linalool
Parfum / Fragrance

Tämä lupaa kuoria ja parantaa ihon ulkonäköä. Riittoisan oloinen tuote, joka levittyy hyvin iholle. Purkki perinteinen L'Oreal. Tuoksusta saattaa jotain L'Orealmaista erottaa, mutta hyvin heikosti. Menin saunaan naamion kanssa, vaikutusajan olisi tarkoitus olla 5-10 min. Hieman varomattomuutta oli matkassa, naamiota alkoi valumaan noin 5 min kohdalla silmiin ja jouduin huuhtelemaan sen pikaisesti pois kasvoilta. Huuhteluvaiheessa pyörittelin tuotetta vielä sormillani ihoa vasten kuorinta-efektin tehostamiseksi, kuten ohjeena oli. Naamion joukossa on pieniä rakeita.

Tykkäsin tuotteesta, vaikka ensi kokemus oli jossain määrin dramaattinen ;D Kuumaan saunaan suosittelen laittamaan varovaisesti otsan alueelle naamiota tai suojaamaan silmät jotenkin muutoin. Tuoksui miellyttävältä käytön aikana, millä myös rentouttava vaikutus. Naamion jälkeen iho tuntui pehmeältä ja hyvin puhdistetulta. Hintaa tällä on noin 10 e ja käyttökertoja monia. Naamioiden käyttäminen on melko aikaavievää puuhaa normaalisti, joten käytän saunomisen yhteydessä itse tätä jatkossakin, jossa rentoutuessa vaikutusaika menee kuin itsestään.

Kommentit

  1. Eikai noita pitäisi saunassa käyttää kun niiden kuuluisi kuivua iholle. Valuu vaan pois.

    VastaaPoista
  2. Käsittääkseni iholle kuivuminen sinänsä ei tehoa paranna. Tietenkään tuotteen ei tulisi iholta pois valua. Käytän saunassa naamioita niin, että levitän kuivatuille kasvoille tuotteen, joten ei tule ylimääräistä vetisyyttä. Kun löylyt eivät ole liian kosteat niin tuote pysyy aivan hyvin kasvoilla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit