Hyvät ja halvat vol.3: Naturel detangling -harja ja Blender Sponge -meikkisieni

Huomaan että hyvistä ja halvoista tuotteista on tullut viimeaikoina kirjoitettua jo kaksi kertaa aiemminkin, joten päätin laittaa nämä kirjoitukset johonkin numerojärjestyksen. Nyt siis hyvät ja halvat vol.3 vuorossa. Cittarista ostettu hiusharja ja meikkisieni <3 Molemmilla hintaa noin 5 euroa.


































Harjassa on muoviset taipuisat piikit. Alkuun nämä epäilyttivät ja ajattelin parin testauksen perusteella että ehkä pitää palata entiseen. Mutta sitten huomasin että itseasiassa entinen luonnonharjaksinen bambuharjani (joka on jo kurjassa kunnossa), irroittaakin hiuksia enemmän kuin tämä. Ehkä syynä se että luonnonharjasharjalla tulee harjattua rajummin sen pehmeyteen ja taipuisuuteen luottaen, mutta kuitenkin hiuksia nettona irtoaa enempi.. Tämä on ollut nyt käytössä useamman viikon ja tyytyväinen olen. Äkkiseltään ei uuden harjan ostotarvetta ole ja kun sellaisen ostan, pitää tarkemmin perehtyä ominaisuuksiin sitten. Kiirettä ei mitään.

Meikkisieni on loistava. Valitettavasti en voi nyt vertailla Beauty Blenderiin, sillä en sellaista ole koskaan kokeillut. Tällä levitän BB-voiteen tasaisesti ja vaivattomasti. Sienessä on imeytettynä aloe veraa ainakin muistaakseni ja se tuntuu silkkisen pehmeältä ja viileältä iholla. Hinta-laatu -suhde vaikuttaa aivan loistavalta.. en osaa kuvitella että Beauty blender mitenkään voisi olla 4x parempi, sillä hintahan on 4x kalliimpi..

Mikä on mielestäsi paras hiusharja ja/tai meikkisieni ja miksi?

Edit: Ehkä ei sittenkään loistava.. hetken päästä postauksesta pestessäni meikkisientä, kävi näin :'( Sieni halkesi päästään. Onneksi hiusharja on edelleen ehjä ;-D


Kommentit

Suositut tekstit