Toukokuun Goodiebox

Eilen aukaisin kesäkuun Goodieboxin ( ← linkki postaukseen) ja tutustuminen boksiin menneillään siis, joten käynpä läpi pikaisesti toukokuun boksin. Ei aivan erityistä innostusta ollut siitä kirjoitella, sillä alkuhuuman jälkeen boksien tuotteet eivät ole aivan omia tarpeita vastanneet, mikä toki on aivan luonnollista kuukausibokseissa, joissa pyritään tarjoamaan mahdollisimman monelle sopivia tuotteita. Boksien taso on kaikesta huolimatta pysynyt korkeana, tosin nyt kesäkuun boksi aiheutti sen osalta pienen pettymyksen, mutta siihen myöhemmin.



Boksi oli yllättävän meikkipitoinen, mikä ei ollut itselleni mieleen, sillä vähän käytettyjä ja lähes käyttämättömiä meikkejä sekä siveltimiä on kertynyt melkoinen varasto. Laatikko itsessään oli kesäinen ja kuosi ilahdutti. Nämä boksit tulevat itselläni käyttöön tavaroiden säilytykseen.


Mennään suoraan meikkisisältöön. Boksi sisälsi täysikokoisen BellaPierren puuterimaisen mineraaliposkipunan, joka vaikuttaa oikein laadukkaalta tuotteelta. Sävy on roosa ja kuten kuvasta ehkä on nähtävissä, useimmille sopiva. Valitettavasti itselläni on avattuna ja vähän käytettynä vastaava tuote Everyday Mineralsilta ja noin 4 vuoteen en ole saanut sitä merkittävästi kulutettua. Saapa nähdä, minne tämä päätyy, ei välttämättä omaan käyttöön, joten en ole avannut.


Poskipunaan yhteen sopien mukana tuli myös poskipunasivellin Nireltä. Sivellin on laadukkaan oloinen ja olenkin jo tätä käytössä testannut. Päätin ottaa käyttöön, vaikka mulla on jo useita poskipunasiveltimiä, sillä vaikutti niin hyvältä. Oikein pehmeä ja sopivan jämäkkä sivellin; täyttää kaikki odotukset poskipunasiveltimeltä. Suurin osa omistamistani siveltimistä on melko "löysiä" eli karvat eivät ole jämäkän oloisia. Itse selkeästi pidän enempi tällaisesta jämäkämmästä versiosta. Paksusta varresta saa hyvän otteen. 


Boksin kiinnostavin tuote itselleni oli tämä pixin Shea Butter Lip Balm. Sävy on universaali roosa, kaikille sopiva. Tuote kosteuttaa huulia kivasti, ei tunnu tahmealta ja antaa luonnollista sävyä (ks. alla). Hylsy on hieman heppoisen oloinen, voi olla ettei säily ehjänä koko tuotteen käyttöaikaa. Täytyy kohdella tätä varoen.



Shampoita tarvitsee aina, vaikka tämä Herbinan sulfaatiton shampoo ei aivan erityistä innostusta aiheuttanut. En ole vielä ehtinyt testata, mutta nykyisen shampoon loputtua tulee seuraavaksi käyttöön. Vaikuttaa kaikesta huolimatta hyvältä tuotteelta. Kovasti rasvoittuville hiuksille ei ehkä ole tarpeeksi pesevä, vaikka sulfaatit taitavat olla ainakin osalla syynä ylimääräiseen rasvoittumiseen. Uskon itselläni tämän toimivan hyvin, päänahka ei ole kuiva, mutta rasvoittumiseltaan ehkä aikalailla normaali. 


Vartalokuorinta on perinteisesti kesään sopiva tuote. Tämä Huygensin kuorinta on ihan kiva, pari kertaa olen testaillut. Vartalonkuorinnat eivät sinänsä kuulu mun ihonhoitoon säännöllisesti, en ole kokenut tarvitsevani.. Hyvä puoli tässä on, ettei vaikuta kuivattavan ihoa, mikä on monien kuorintojen ongelma. Tuoksu on yrttinen, ihan miellyttävä, ei liian voimakas. Mielelläni käytän loppuun, vaikka ehkä jossain määrin turha tuote itselleni.


Tämä hiusklipsi on herättänyt ihmetystä boksin tilaajissa, kuten itsessänikin. Näitä oli muistaakseni joskus 90-luvulla, sävyltään ne tuolloin eivät olleet kyllä näin räikeitä. En osaa käyttää tällaista kyllä mitenkään enää, vaikka väri olisi neutraali. Aika huti veto.. mielummin olisin ottanut leopardikuvioisen hiuspannan, joka oli vaihtoehtoisena tuotteena. Sinänsä klipsi on yllättävän jämäkkä ja laadukkaan oloinen. Toivoisin, ettei tällaisia tulisi jatkossa, mielummin jokin oikea ihonhoitotuote. Jää nurkkiin pyörimään, kun en tunne ketään, jota kiinnostaisi tätä käyttää tämän tyyppisiä klipsejä..

Kokonaisuudessaan laadukas boksi, mutta miinuksena itselleni, ettei omiin tarpeisiin juuri vastannut. Alunperin tilasin Goodieboxin koronakaranteenia piristämään ja sen tehtävän se on täyttänyt. Vähän tulee olo, etten välttämättä tule olemaan pitkäaikainen tilaaja, sillä pian voi alkaa harmittamaan nurkkiin kertyvät tuotteet, joita ei saa käytettyä. Se on väistämätöntä joka boksilla lopulta.

Kommentit

Suositut tekstit