Paras kesäpaletti: Jeffree Star Blue Blood

Nyt esittelyyn ehkä yllättävä kesäpaletti eli Jeffree Starin Blue Blood. Nimestä ja paletin ulkonäöstä tulee mieleen lähinnä jotain jäistä. Ostinkin tämän kylmään aikaan eli Black Friday:na viime vuonna. Käyttöä ei juuri tullut talviaikaan eikä vielä keväälläkään, koska työaamuina en jaksanut meikata yleensäkään.

Nyt kesällä vapaiden aikana olen havahtunut tämän paletin mahdollisuuksiin uudella tavalla, sillä olen huomannut, että ainakin itselläni siniset sävyt sopivat kesään paljon paremmin kuin talveen, jolloin tuntuu, että sininen pomppaa meikissä esille aivan liikaa. Tuolloin oli helpompi tarttua ruskeisiin, punertaviin ja persikkaisiin sävyihin sinisten tai vihreiden sijaan silloin harvoin kun jaksoin meikata. Tästäkin paletista löytyy sitä värimaailmaa ja paletin neutraalit ruskeat ja persikkaiset sävyt olivatkin käytössä talviaikaan.

Jeffree panostaa palettien pakkauksiin, mutta...

...aivan erityisesti palettien pakkauksiin upeita yksityiskohtia myöten, kuten tuo lukko.


Itse tykkään todella paljon siitä, että palettien ulkonäköön on panostettu tällä tavalla, vaikka se tekeekin paleteista suurempia. Osa Jeffreen paleteista ovat kuin pieniä taideteoksia, joita mielellään pitää esillä pöydällä/hyllyllä. Toisaalta merkiltä löytyy myös litteitä ja kompakteja paletteja. Kaikille jotain. Yhdistävä tekijä luomiväreissä on mieletön laatu. Värit ovat pigmenttisiä ja hyvin levittyviä, eivätkä varise. Lisäksi värit ovat hyvin tasalaatuisia. Monissa paleteissa esim. mattasävyt saattavat olla huonopilaatuisia kuin shimmeriset pigmentin ja varisevuuden suhteen, mutta ei Jeffreellä.

Omistan 3 kpl Jeffree Starin luomiväripaletteja eli tämän lisäksi Beauty Killerin ja Androgynyn. Beauty Killer oli Jeffreen ensimmäinen paletti ja siinä on nähtävissä jonkinlaista laadun epätasaisuutta, mitä ei enää myöhemmin ole ollut. 2. paletti eli Androgyny on aivan yhtä laadukas kuin tämä Blue Blood. On ollut houkutuksia ostaa muitakin Jeffreen paletteja, mm. Blood Sugar olisi mahtava, mutta järki on täytynyt pitää kädessä: kaikkea ei vain saa käytettyä mitenkään. Ehkä joku päivä kotiutan Blood Sugarin, jos saan aikaiseksi myytyä tämän hetkistä kokoelmaani pienemmäksi.

Blue Bloodin päätin ostaa sen vuoksi lopulta, että siinä on aivan erilaisia sävyjä, mitä muut palettini sisältävät ja paletin siniset sävyt olivat yksinkertaisesti upeita ja uniikkeja. Lisäksi paletti sisältää täydellisen harmaan mattaisen sävyn Power, jollaista en ole löytänyt mistään muusta paletista tai merkiltä. Suosikkisävyjäni ovat myös Untouchable ja Priceless, jotka ovat upean peittäviä ja pigmenttisiä vaaleudestaan huolimatta.


Swatch-kuvien sijaan päätin esitellä muutamia sävyjä meikkien avulla. Viimeisin meikki tällä paletilla oli sävyn Entitled inspiroima. Levitin koko liikkuvalle luomelle luomivakoon saakka ks. sävyä ja varjostukseksi luomivakoon Celebrity Skin -sävyä, joka on erinomainen tähän tarkoitukseen. Ei liian tumma eikä vaalea. Alaluomelle laitoin Crystal Flesh -sävyä, joka olisi upea myös liikkuvalle luomelle levitettynä. Silmien sisänurkkiin laitoin helmiäisvaaleaa Cullinan -sävyä (1. vasemmalta 1. riviltä).

Muu meikki:
Kulmat: Lavera kulmageeli Hazel Brown, Dermosil eyeliner
Silmät: Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara, IsaDora Inliner Kajal Blonde
Iho: Avril Concealer Porceline, Antipodes Finishing Powder Translucent
Posket: Laura Geller dewdreamer Illuminating drops, YSL poskipuna sävy Heart of light


Vähemmän shimmerisen version tästä saisi yhdistämällä liikkuvalle luomelle vihreää mattaista Flourishing-sävyä sekä tummaa vihreää Cremated-sävyä.



Seuraavissa kuvissa alla on muutaman viikon takainen silmämeikki, jossa liikkuvalla luomella sisänurkan puolella mintunvihreä sävy Mintea ja ulkonurkan puolella vaaleansininen I'm Cold. Keskellä liikkuvaa luomea on pieni määrä shimmeristä Cullinan-sävyä. Luomivaossa varjostuksena Celebrity Skin.

Poskipuna ja highlighter vaikuttavat olevan samat mitä ensimmäisissä meikkikuvissa.



Vielä viimeinen vinkki kesään: paras kesähattu eli New Era -lippis. Suojaa päätä ja silmiä. Ei ole tarvinnut silmiä siristellä eikä kulmia kurtistella. Mielestäni lippis antaa silmillekin paremman suojan kuin aurinkolasit yksistään, vaikka omistin RayBanit. Hukattuani ne, ei ole tullut ostettua uusia. Tämä lippalakki istuu todella hyvin ja syynä se, että kyseessä on naisten malli eikä unisex-malli, mitä useimmat merkit, kuten esim. Adidas myy pääasiassa. Unisex-malllit tuppaavat aina jäämään itselleni jotenkin isoiksi, jolloin lakki ei istu hyvin ja näyttää kömpelöltä, vaikka miten kiristäisi takaa tms. NY-lippistä löytyy useissa väreissä useimmista urheiluliikkeistä ainakin.


Kommentit

Suositut tekstit