Kesäkuun Goodiebox

Kesän Goodiebox tuli eilen, aiemmin kuin yleensä boksit ovat tulleet. Eli en osannut vielä boksia odotella edes. Katsotaanpa, mitä Vitamin Sea -niminen boksi pitää sisällään. 



En kyllä näe mitään erityisen yhtenäistä teemaa, tai mitään erityistä vitamiineihin tai mereen viittaavaa tässä paitsi sininen laatikko :D Boksi on herättänyt ristiriitaisia tunteita ja pettymyksiäkin tähän mennessä. Itse olen kahden vaiheilla, mitä ajatella tästä. Sen mitä muiden postauksia boksista olen katsellut, ilmeisesti jaossa ei ole useampia versioita kuten välillä on ollut.


Tämä on toinen N.A.E:n tuote lyhyen ajan sisään. Kyseessä on hajustamaton luonnonkosmetiikkasarja. Pari kk sitten boksista tuli sarjan suihkugeeli. Suihkugeelit ja käsisaippuat ovat hieman tylsää boksin täytettä ja ymmärrettävästi aiheuttaa ärsytystä. Täysikokoinen em. tuote on sentään parempi kuin Bette boksin suosimat matkakoot suihkugeeleista ja shampoista, jotka olivat turhauttavia. Saippua ei mitään riemunkiljahduksia aiheuta, mutta toisaalta just nyt sattui olemaan kova tarve käsisaippualle edellisen loppuessa. Mielummin olisin toki ihonhoitotuotteen tämän tilalta ottanut.


Figs&Rougen Wonder Love Charm Elixir on monelle tilaajalle tuttu kevään vegaanikosmetiikka teemaboksista. Tuotteen tuleminen näin pian kuukausiboksissa on aiheuttanut luonnollisesti jossain määrin harmia tilaajissa ja olisi minussakin, mikäli olisin em. teemaboksin tilannut. Tuote vaikutti heti kiinnostavalta, mutta mietitytti, onkohan käytännöllinen, sisältääköhän liikaa kimalletta lopulta. Testasin tänään tuotteen ja se itseasiassa yllätti positiivisesti. Kyseessä on seerumimainen primer, joka kosteuttaa ja antaa tervettä hehkua kasvoille eikä ole millään tavalla hileinen tai glitterinen onneksi, sillä sellainen mielestäni näyttää enempi suttuiselta kuin millään tavalla hyvältä. Ainakin mun naamalla. 

Tuote imeytyi hyvin iholle eikä jättänyt ihoa tahmeaksi. Ei millään tavalla ole highlightertyyppinen, vaan enempi kuultavan lopputuloksen antava seerumi. Inci on mukavan lyhyt tällaiseksi tuotteeksi eikä näytä sisältävän ihoa tukkivia ainesosia. Hoitotehosta huolehtii ruusuvesi ja tarhakehäkukka. Hehkua antaa mica ja ruusukvartsi.

Sopii kesään täydellisesti kun ihoa ei halua peittää meikillä, mutta haluaa saada siitä kuitenkin jollain tavalla paremman näköisen. Tätä siis poskipäille ja nenänvarteen, ehkä otsalle. Kaveriksi riittää epäpuhtauksien tms. peittäminen peitevoiteella ja tarpeen mukaan kevyt T-alueen irtopuuterointi. Kesäiho on valmis. Tänään testasin kyseistä yhdistelmää ja toimi loistavasti shimmer luomivärin, mustan ripsarin ja rajauksen sekä huulikiillon kanssa.

Tuote yllätti isosti positiivisesti ja päätyi olemaan suosikkini tässä boksissa, ehdoton kesätuote. 


Hiusharja oli hieman erikoinen veto boksiin. Kyseessä on Anwen-merkkinen biohajoavasta materiaalista tehty harja. Useammalla on olemassa käytössä jo hyvä hiusharja, kuten itsellänikin Tangle Teezer, joten siinä mielessä tuotteesta on todellista hyötyä ehkä harvemmalle kuin kosmetiikasta, joka kuluu loppuunkin joskus. Mielenkiinnosta testasin tätä heti. Lupaa hieroa päänahkaa ja kyllä se niin tekeekin ihan kivan tuntuisesti. Harvat ja taipuisat piikit eivät revi hiuksia, piikit ovat todella pehmeät! Tykkäsin tästä harjasta ja aion käyttää, vaikka varsinaista isoa tarvetta ei olekaan. Tällä hetkellä tuntuu päässä mukavammalta kuin Tangle Teezer.


Goodieboksin hyvänä puolena on ollut, että harva tuote on matkakokoinen tai näyte. Nyt matkakokoisena tuli 15 spf aurinkovoide Karmameju-merkiltä. Suojakerroin on verrattaen pieni ja koko tuubi pieni (toisaalta onneksi ei isompi). Ulkomaanmatkalle kaupunkikohteeseen voisi olla hyvä, mutta eipä ole sellaistakaan tulossa. Jää boksin tylsimmäksi/huonoimmaksi tuotteeksi, mutta tulee kuitenkin käyttöön.


Suurin osa boksin brändeistä oli ennalta tuntemattomia, ainoastaan käsisaippuan merkki oli tuttu. Sandstonesta en ole siten kuullutkaan, mutta ripsiväri vaikuttaa hyvältä tuotekuvauksen perusteella. Sopii herkille silmille, siitä plussaa. Yleensä en suosi vedenkestäviä, en ole saanut niitä itselläni toimimaan tai mieleistä lopputulosta. Mielenkiinnolla kuitenkin testailen tätä kunhan käytössä oleva Essencen ripsari loppuu.

Lopulta boksi ei ollut huono, vaikka ehkä heikompi kuin edeltäjänsä, mitä olen lyhyen tilausjakson aikana saanut. Miinusta tylsästä käsisaippuasta ja matalasuojakertoimisesta aurinkovoiteesta. Harja oli ihan kiva, kuten myös ripsiväri, mutta eivät välttämättömiä tai erityisen kiinnostavia tuotteita, joita olisin ostanut muutoin. Parhaaksi tuotteeksi nousi Figs&Rouge seerumi ja yllättäen hyväksi kakkoseksi hiusharja, jonka mukava päänahan tuntuma yllätti positiivisesti.

Kommentit

Suositut tekstit