Maaliskuun Goodiebox

Pitkän yli 2 vuotta kestäneen kauneusboksitauon jälkeen aika spontaanisti päädyin tilaamaan Goodieboxin ihan vain sen vuoksi, että maaliskuun boksi oli niin loistava! Satuin katsomaan blogipostauksia boksista ja kun mainos tuli eteeni maaliskuun lopulla fb:ssa, että vielä olisi mahdollisuus saada maaliskuun boksi sekä kaupanpäälliseksi lahjatuote, tuohon tarjoukseen oli pakko tarttua. 

Onhan boksilla hintaa, eli vähän vajaa 25 euroa, mutta lupaus on, että tuotteiden arvo on vähintään 75 euroa. Toki tarkastelen boksin jatkoa kriittisesti ja tilaus menee herkästi tauolle, jos boksien tuotteet eivät ole itselleni sopivia. Parasta boksissa oli Aurelian seerumi, jota olen halunnut kokeilla jo kauan.


Boksin ulkonäkö on täydellisesti muuttunut Betten ajoilta. Vetolaatikkotyylistä laadukasta pahvirasia on käytännöllinen kaikenlaiseen säilytykseen.


Tässä kaikki tuotteet. Ihonhoitopainotteisuus miellyttää ja toivottavasti boksi pysyy tällä linjalla jatkossakin. Meikit kun jäävät itselläni herkästi nurkkiin pyörimään ja varasto on nytkin sellainen, ettei omalla käytölläni niitä ihmisiässä saa ehkä edes käytettyä.. Meikkipuolelta tuli huuliöljy, joka sekin on puolittain hoitotuote. 


Boksin mukana tuli selkeä ja laadukkaan oloinen esittelylehtinen, joka on ilmeisesti nyt poistunut seuraavista bokseista ja tiedot ovat netissä nähtävillä. Ekologisuuden ja paperin säästön nimissä viisas ratkaisu.


Mennään esittelyissä ensin boksin mielestäni parhaaseen tuotteeseen eli Aurelian probioottinen Revitalise & Glow -seerumi, jota olen katsellut aina välillä Cult Beautyn verkkokaupassa, mutta hinta on sen verran korkea, etten ole raaskinut ostaa. Probioottinen tuote auttaa tasapainottamaan ihon mikrobikantaa oikeaan suuntaan, jolloin hyödylliset bakteerit lisääntyvät ja haitalliset jäävät vähemmälle. Tällainen tasapainon löytäminen olisi akneiholle hyödyllistä, jolloin tulehdusta aiheuttava propionibacterium acnes vähentyisi. Probiootit toimivat siis ravintona hyville bakteereille, jotka edistävät ihon hyvinvointia ja tasapainoa. Lisäksi alla olevan tuotekortin tietojen mukaan seerumi sisältää hyödyllisiä rasvahappoja ja kasviuutteita.

Käyttökokemus on ollut juuri niin hyvä kuin olen odottanut. Seerumi on lähes tuoksutonta tai miedosti tuoksuvaa. Koostumus on notkean juokseva, mutta ei vesimäinen. Väriltään tämä on valkoista. Tuote imeytyy hetkessä kasvoille ja kosteuttaa mukavasti. Tarvitsee toki päivävoiteen päälle ja alle sopii hyvin hoitoneste. Pitkäaikaisvaikutuksista on mahdoton sanoa, mutta nyt ainakin iho tuntuu tasapainoisemmalta kuin aiemmin.

Boksin seerumin koko oli 15 ml, joka on ihan kohtuullinen koko kuitenkin ja joka riittää itselläni kuukauden käyttöön. Normikoko on tietenkin 30 ml. Alla näkyy hinta, joten tämä tuote nosti boksin arvoa heti paljon.


Toinen lempparini on ollut tämä Comme Deux -huuliöljy, joka on upean kosteuttava tuote ilman tahmaavaa vaikutusta. Antaa huulikiiltomaisen vaikutelman ja pysyy yllättävän hyvin, vaikka toki ei mitään syömisiä kestä. Voin sanoa, että tässä on paras kokeilemani tämän kategorian tuote. Applikaattori on jämäkämpi kuin tavanomaisten huulikiitojen sienimäiset applikaattorit ja sillä on hyvä levittää tuote huulille. Pelkkää plussaa. Tuote on 18 e arvoiseksi hinnoiteltu ja boksille tuo mukavasti arvoa.


Ivy Aia misellivesi ei erityistä innostusta aiheuttanut, sillä en juurikaan käytä misellivesiä. Ovat lähinnä olleet matkakäytössä ja viimeaikoina päivystyshommissa (yöpäivystys sairaalassa ja toiveena nukkuminen, kun potilaita ei joka hetki ole katsottavana; iltatoimiin kuuluu mm. kasvojen pesu ja hoito, vaikka lopulta ei nukkua ehtisikään) hyvinkin tarpeellisia, joten misellivettä on hyvä olla kotona aina pieni pullo. Edellinen Whamisan misellivesi on jo lopullaan, joten ihan ok on saada tällainen pieni näppärä pullo boksista.

Parin testauskerran perusteella miellyttävä tuote. Puhdistaa ihon ja meikin ihan hyvin eikä ärsytä ihoa. Tuoksuttomuudesta isot plussat.


Naamioita on aina mukava kokeilla ja pidänkin jonkinlaista varastoa aina itselläni, josta sopivaan hetkeen voi naamion aina valita. Käytän kangasnaamiota tai vastaavaa yleensä 1-2 kertaa viikossa. Hydrogeelinaamiota en ollutkaan aiemmin kokeillut, sillä tuppaavat olemaan aika hinnoissaan. Kyseessä oli siis silmänympärysnaamio, joka hoiti kuitenkin lähes puoli kasvoja ulottuen otsan puoleen väliin ja samoin poskien. Naamiomateriaalin seassa oli glitterhippusia, jotka ehkä tekivät tuotteesta kivemman näköisen, mutta olivat ärsyttäviä jäädessään iholle naamion poiston jälkeen ja niitä sai sitten rapsutella irti ihosta. 

Naamio tuntui yllättävän "kuivalta" iholla, ei ollenkaan samanlaiselta kuin kangasnaamiot. Lopputuoloksena olivat ainakin hetken kiinteän ja virkeän oloiset silmänympärykset ilman juonteita. Ihan mukavasti ilmettä raikastava ja ihoa kosteuttava kokemus, josta en kuitenkaan olisi valmis itse maksamaan. Ei kuitenkaan yhtään haittaa, että tällaisia tulee bokseissa, päinvastoin.


Nire Beautyn ihonpuhdistusväline Face prep toolin voisi mahdollisesti suomentaa kasvoharjaksi. Siinä on pesevällä puolellaan pieniä kumisia nystyjä, harmikseni ei tullut niitä kuvattua. Alla olevassa kuvassa näkyy siis toinen puoli. Olen käyttänyt tätä aina välillä kun en ole jaksanut käyttää Foreo Luna Mini2:stani puhdistuksessa tai se on ollut latauksessa. Nystyt tuntuvat hieman samanlaisilta kuin Lunassa, mutta ovat hieman harvemmassa. Puhdistustulos ei nyt oletettavasti ole yhtä hyvä kuin Lunalla, mutta ihan kelvollinen tuote on kuitenkin kyseessä; puhdistaa ihon hellävaraisesti ja perusteellisemmin kuin mitä sormin. Toivoisin, ettei välineitä tulisi jatkossa kovin usein boksista, sillä on melko epätodennäköistä, että ne lopulta tulisivat aktiiviseen käyttöön.


Viimeisimpänä tuotteena on human+kind -vartalovoide. Merkki on itselleni uusi ja tutustun siihen mielenkiinnolla, tosin vielä ei valitettavasti ole kerrottavana käyttökokemusta, mutta tulee käyttöön heti kun nykyinen voide loppuu. Vartalovoiteita menee jatkuvasti tasaista tahtia, joten ovat jatkossakin mun puolesta tervetulleita boksista. Kyseessä on vegaaninen tuotesarja ja plussaa täysikokoisesta tuotteesta.


Uuden tilaajan bonustuotteena boksin mukana tuli tämä Mudmaskyn seerumi, joka on enemmän kevyen voiteen tyyppinen tuote. Parin käyttökokemuksen perusteella kyseessä on raikas ja mukavasti kosteuttava tuote, joka on kulkenut mukana päivystystöissä. Tällä monitoimituotteella voi korvata helposti seerumin ja kasvovoiteen, mikä on näppärää kodin ulkopuolella, ettei tarvitse raahata mukaan about kymmentä eri purkkia ja tuubia.


Kommentit

Suositut tekstit