Evolve Rainforest Rescue Blemish Serum

Evolvea on hehkutettu blogimaailmassa eikä syyttä, kun lukee ihmisten kokemuksia merkin tuotteista. Ajatuksena on ollut pitkään, että jossain vaiheessa täytyy tehdä tarkempaa tuttavuutta Evolveen, mutta se on jotenkin jäänyt. Totta puhuen tuotteiden ulkonäkö ei ole puhutellut minua ollenkaan ja ollut siten ostopäätöstä hidastamassa. Hassu asia, eihän purkkien ulkonäöllä pitäisi olla mitään väliä.. Omaa ostoskäyttäytymistäni ajoittain kriittisesti tarkastellessani huomaan, että tavaroiden ja koskmetiikkapurkkien ulkomuodolla on ollut lopulta yllättävänkin paljon merkitystä. Pukeutumisessani suosin pitkälti tummia ja neutraaleja sävyjä, mustaa, harmaata ym. Sisustuksessa valkoista pitkälti. Kivan näköiset pirteät kosmetiikkapurkit sitten ilmeisesti ovat herkästi minulle se arkeen väriä ja piristystä tuova juttu. Evolven tuotteet ovat pakattu ruskeisiin lasipulloihin, joissa on valkoiset etiketit. Tylsempää voi olla vaikea enää löytää. Jopa The Ordinaryn tuotteet ovat mielestäni mielenkiintoisemmin pakattuja, vaikka nekin ovat hyvin pelkistettyjä.

Rainforest Rescue seerumi on ollut mielessäni se ensimmäinen Evolven tuote, johon voisin tarttua. Asia tuli sitten yllättäen ajankohtaiseksi kun se oli tarjouksessa Ruohonjuuressa.

Olen ollut täysin myyty heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien enkä anna enää riisutun ulkomuodon hämätä jatkossa tämän sarjan kanssa.


Rainforest Rescue Blemish Serum on nimensä mukaisesti tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Se sisältää pajunkuorta, joka on luonnollinen salisyylihapon lähde, yleisesti käytetty ja tunnettu ihohuokosten puhtaana pitäjä. Lisäksi epäpuhtauksia vastaan taistelee eksoottisemmat acai ja copaiba, jotka ovat peräisin sademetsästä ja nämä ainesosat myös antavat seerumille nimen. Seerumin luvataan sopivan myös herkälle iholle, sillä epäpuhdas näppyläinen ja rasvottuva iho voi olla myös herkkä. Valmistajat ovat tiedostaneet tämän myös itselleni ja monelle muulle epäpuhtauksista kärsivälle hyvin tutun asian, mistä isot plussat. Seerumi lupaa vähentää ihon talintuotantoa, tulehdusta, supistaa ihohuokosia, jolloin ihosta tulee kirkkaampi ja tasaisempi. Sademetsästä peräisin olevat ainesosat ovat myös voimakkaita antioksidantteja hidastaen ihon vanhenemista.


Lupaukset ovat suuria ja käyttökokemukseni lyhyt. Pumppupullo on tosin pian hupenemassa loppuun. Tämä seerumi on kulunut nopeammin käytössäni kuin useimmat seerumit. Ei siksi, että tämä olisi vähemmän riittoisaa kuin 30 ml seerumi yleensä, vaan siksi, että olen tarttunut tähän lähes joka aamu ja ilta melkeinpä huomaamatta Yleensä vaihtelen seerumeita melko paljon, jolloin yksittäinen tuote kestää käytössä melko pitkänkin aikaa.

Seerumi on vaaleaa, hyvin kevyttä emulsiota. Se imeytyy täydellisesti ja nopeaa iholle, ilman rullautumista minkään sen päälle laittamani voiteen tai meikkituotteen kanssa. Seerumi kosteuttaa hyvin ja tuntuu rauhoittavalta ja viilentävältä ärtyneellä iholla. Mikäli iho on todella kuiva, tämän lisäksi tarvitsee muutakin kosteutusta. Alle laitettava hoitoneste tarpeen mukaan kerrostettuna toimii lisäkosteuttajana oikein hyvin. Joskus laitan vielä toista seerumia päälle kaikkein kuivimmille ihoaluelle kuten poskille ja suun ympäristöön ja koko kasvojen hoitorutiinin viimeistelen päivävoiteella tai iltaisin kasvoöljyllä. Kosmeettinen miellyttävyys on viety tässä tuotteessa hyvin pitkälle. Erityisesti epäpuhtaan ihon tuotteissa on usein parantamisen varaa sen osalta. Rainforest Rescuen ihotuntumaan ei mielestäni ole kyllä enää mitään lisättävää.

Suuria vaikutuksia on hankala huomata lyhyessä käytössä. Uusia näppylöitä ei ainakaan ole tullut, mutta se toisaalta voi johtua hyvin monesta asiasta. Käyttö jatkuu, tätä on ostettava ehdottomasti lisää ja jatkossa tuloksista kuullaan varmasti myös lisää.


Ovatko Evolven tuotteet sinulle tuttuja?

Kommentit

Suositut tekstit