Tarte love, dust & fairy dust, Amazonian clay 12-hour blush in fairy flush & Tartelette in Bloom

Otsikko kertoo kaiken oleellisen :) Tein kesällä tilauksen Tartelle, sillä love, dust & fairy dust -kokoelma oli jo ilmestyessään mielestäni lähes vastustamaton ja täysin vastustamaton 25% alennuksessa ollessaan sekä ilmaisilla postikuluilla. Tartella oli siis friends & family -alennuskampanja menneillään tilaukseni aikana.

Mukaan lähti samalla alennuksella myös Tartelette in Bloom -luomiväripaletti, jonka hankkimista olin miettinyt jo pitkän aikaa. Lisäksi tilaajalahjaksi tuli Tarten kosteusvoide.

Kaikki ei tilauksen suhteen mennyt aivan putkeen:


Tartelette in Bloom saapui tässä kunnossa kotiin 😭

Ennen kuin katsotaan muuta tilausta, kerron, miten tämän kanssa kävi. Menin Tarten sivuille selvittääkseni, miten saan korvauksen tai uuden paletin rikkoutuneen tilalle. Helpoin tapa selvittää asiaa oli chat, jossa työntekijä vastasi todella nopeasti. S-postinkin avulla asian selvittäminen olisi onnistunut, mutta en jaksanut odotella vastausta, joten onneksi oli chat mahdollisuus. Kerroin rikkoutuneesta tuotteesta ja asiakaspalvelija alkoi heti selvittämään tilannetta. Nopeasti päästiin siihen pisteeseen, että rahat tästä paletista laitettiin palautukseen PayPal -tililleni. Lisäksi sain ohjeet, miten tilaan uuden paletin tilalle samalla alennuksella niin halutessani. Eivät halunneet/tarvinneet mitään todisteita, kuvia tjs. siitä, että paletti on todella rikkoutunut. Joustavaa ja nopeaa toimintaa, rahat palautuivat tililleni muutamassa päivässä. 

Harmitti toki yhden käyttökelpoisen sävyn rikkoutuminen (olisi edes rikkoutunut jokin noista tummista, joita en juurikaan tarvitse), mutta toisaalta sain paletin ilmaiseksi, mikä oli mahtava juttu tietenkin! Sain korjattua napin osittain. Kokosin palaset yhteen ja kaadoin päälle Neo-Amiseptia niin, että koko massa kastui. Sitten tasoittelin massan nappiin ja annoin kuivua. Lopputulos nähtävissä myöhemmin tässä postauksessa.

Tässä koko tilaus:


Tilasin love, trust & fairy dust -kokoelmasta luomiväripaletin ja poskipunan. Onneksi molemmat tulivat ehjänä perille.




Pahvipakkaukset sekä erityisesti itse pakkaukset ulkoa ja sisältä päin ovat niin upeat, että kuvia olisi voinut ottaa vaikka kuinka...


Ja sisältäpäin. Paletin sävyt ovat todella käyttökelpoiset mielestäni.


4 shimmeriä, 6 mattaa sekä highlighter. 



Poskipuna on sävyltään nude pinkki, täydellinen arkisävy ympäri vuoden.

Helppojen swatchien sijaan päädyin toteuttamaan sävyjen esittelyn vaikeamman kautta eli kokeilemalla näitä suoraan kasvoille. Kuvaaminen osoittautui haastavaksi yksin, mutta ehkä näistä jonkinlaisen käsityksen saa. 


Ensimmäisessä kuvassa vasemmalta on esittelyssä poskipuna. Punertava yleisilme kuvassa ei tee oikeutta sävylle ollenkaan. Kyseessä on todella luonnollinen poskipunasävy, sen tästä ehkä pystyy päättelemään. Ei tarvitse övereitä pelätä. Kiireisen meikkaajan unelma.

Oikeassa silmässä on ruskean-kullan sävyinen meikki. Luomivaossa sävy frolic (vaaleanruskea) ja ulkonurkassa luomivakoon häivyttäen tummanruskea wonder. Liikkuvalla luomella on kullanhohtoinen twinkle. Sisänurkassa ja kulmaluulla paletin highlighter.

Vasemmassa silmässä on pinkin-mauven sävyinen meikki. Luomivaossa vaalea mauve sävy giggle. Ulkonurkassa astetta tummempi mauve sävy whimsical (tätä olisi hieman enempi voinut laittaa), häivyttäen luomivakoon. Liikkuvalla luomella shimmer pinkki upea flitter. 

Ripsivärinä Clinique high impact mascara; tulipa ripsistä kuivat ja huonosti taipuneet! Ripsiväri lähti roskiin saman tien. En tykännyt muutenkaan, arvostelua luvassa elokuun loppuneissa.

Love, trust & fairy dust -paletin luomivärit ovat pigmenttisiä, mutta levittyvät moitteettomasti. Shimmeriset varisevat hiukan, matat eivät ollenkaan. Parasta koostumuksessa on mattasävyjen helppo blendautuvuus aivan ehdottomasti. Usein matat ovat häivytyksen suhteen ongelmallisia; lopputulos on joko liian intensiivinen ja sotkeva tai liian haalea ja väri vain katoaa jonnekin. Poskipuna asettuu kasvoille kauniisti ilman rajoja ja on kerrostettavissa hyvin tarpeen mukaan. 


Tässä on Tartelette in Bloom korjattuna. Ei tuosta charmer -sävystä kaunista saanut, mutta toimii. Sävyä on jäljellä arviolta reilu 2/3 eli ihan hyvin. Muutoin laatu noudattelee pitkälti edellä esitellyn paletin laatua. Täytyy sanoa, että tuo viimeisin pystyrivi jää tästä todella vähälle käytölle. Suosikkisävyni on pinkkiin vivahtava sweetheart sekä shanppanja shimmer funny girl. Sävymaailmaltaan täydellinen arkipaletti, mutta myös juhlallisemmat intensiivisemmät lookit onnistuvat, mikäli meikkaustaitoa löytyy. 

Vielä lopuksi pikainen esittely bonus-tuottesta eli drink of H2O -päivävoide:



Voide on geelimäistä ja tuntuu viilentävältä iholla. Tuntui heti ensi kokeilemalla kosteuttavalta, mutta kosteutustehon kestosta en vielä osaa sanoa mitään tällä käyttökokemuksella (eli kertatestauksen perusteella). Kesälle tämä olisi ollut aika hyvä, todennäköisesti. 

Incl ei aivan erityisen houkutteleva ole; 5 ensimmäiseen ainesosaan kuuluu mm. silikonia ja akryylia. Ensimmäinen kasviuute löytyy incl:sta vasta sijalta 11. Tämän jälkeen tulee kasviöljyjä ja hyaluronihappoa. Voide on lahjana kiva, vaikka tuskin olisin itse ostanut incl:n perusteella.


Millaisia kokemuksia sinulla on Tarten tuotteista?

Kommentit

  1. Oi, miten upeat ostokset:) Harmi tuo rikkoontuminen, mutta Tartehan korjasi asian erittäin mallikkaasti ja ihan niin kuin kuuluukin! Tarten paletit on todella kauniin näköisiä ulkoisestikin. Ei ole omakohtaista kokemusta, mutta Youtubesta olen aina ihaillut niiden designia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tosi tyytyväinen, miten Tarte korvasi tuon rikkoutuneen paletin :) Isolla ja menestyneellä firmalla pitääkin olla pelisilmää tällaisille asioille. Tarten paletit ovat kyllä aivan erityisen kauniita ja materiaalien puolesta laadukkaan oloisia kaikin puolin.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit