Lookfantastic Beauty Box august 2018

Elokuun boksi esittelyyn ennen syyskuun boksin saapumista. Käyttökelpoisia tuotteita tuli tällä kertaa, kokonaisuus ihonhoitotuotteiden puolesta oli enemmän mieleiseni kuin kesäkuun ja heinäkuun boksit (joissa oli mm. rusketustuotteita, jotka jäivät itseltäni käyttämättä). Kyseessä siis keskimääräisen hyvä LF boksi.



Tässä sisältö, melkein..


... huulikiilto unohtui tuotteiden ryhmäposeerauksesta. 

Aloitetaan tästä sitten. Ilmeisesti kyseessä on pääasiassa kynsituotteisiin erikoistunut merkki, jolla sitten tullut huulikiiltoja/nestemäisiä huulipunia markkinoille. Ensin harmittelin saamaani ruskeaa sävyä, ei ihan omaa tyyliä, ei kovin käyttökelpoinen. Sitten kun kokeilin tätä, kyseessä on itseasiassa tosi kiva sävy. Sävy on sen verran läpikuultava, että huulien ihon oma väri vaikuttaa lopputulokseen, joka päätyi olemaan kevyesti rusehtava nude huulilla. Miellyttävän tuntuinen käytössä. Kyllä tämän käyttöön saa. 


Rintavoide ei ensisilmäyksellä kauheasti innostanut  En jaksa läträtä eri kehon osille erilaisia voiteita. Mulla tilanne voiteiden suhteen on sellainen, että on naama+kaula ja sitten muu kroppa. Ei-niin-laadukkaita kasvovoiteita käytän kyllä kaulalle ja dekolteelle. Naamalle sitten sitä priimaa (tai ainakin parasta mitä minulta löytyy :)). Vartalovoide muualle. 

Lämpenin Mio Boob Tube+  -voiteelle kuitenkin testauksen myötä. Todella hyvän tuntuinen ja kosteuttava, lisäksi incl on laadukas. Ei huono siis ollenkaan eikä tosiaan ole mitään syytä rajata käyttöä vain rintojen iholle.


Balanceme on tuttu merkki aiemmista LF -bokseista. Kohtuukokoinen kasvojen puhdistusaine on suunniteltu epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle eli juuri mulle sopiva. 


Erno Laszlo -merkkinen hoitoneste tuli aiemmasta LF-boksista ja tykkäsin siitä kovasti. Tuoksu vain oli turhan voimakas. Nyt boksista tuli merkin essence, jota mukava päästä kokeilemaan.


Tällä keskiruskealla kulmavärillä saa kulmat kuntoon aivan hetkessä. Sisältää tuuhentavia kuituja ja samalla kiinnittää kulmat paikalleen. Helppo ja hyvä tuote kiireisiin aamuihin. Lopputulos on luonnollinen, mutta skarppi.


Matkakokoisten vartalonpesutuotteiden tarve saunakassiin on jatkuva, joten kiva on saada kokeiluun tämä Molton Brownin pesuaine. Vielä odottelee korkkaamistaan.

Kommentit

  1. Kiitos kurkistuksesta boxin sisältöön. Näitä on aina kiva katsoa, ja niistä löytyy monesti ihan mukavia tuotteita:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit