Ripsivärivertailu: Lumene True Mystic Volume waterproof vs. essence Lash Princess false lash effect mascara

Erikoista ehkä vertailla kahta näin erilaista ripsiväriä? Minulle kuitenkin hyvin arkipäiväinen asia ja sitä myöten ehkä hyvä blogitekstin aihekin (?), kerron kohta miksi. Edellinen essencen ripisvärini loppui (eli kuivettui niin että alkoi varisemaan alaluomelle, aiemmin pysyvyys oli hyvä). Minulla oli varastossa odottelemassa ilmestymisensä aikaan useissa blogeissakin hehkutettu Lumenen vedenkestävä True Mystic ja otin sen innolla käyttöön. Olin saanut tämän lahjana. Tuskin olisin itse ostanut vedenkestävää, sillä en koe sellaiselle tarvetta.

Heti ensikokeilu oli pettymys valitettavasti. Väri ei meinannut millään tarttua ripsiin, ei taivuttanut ripsiä, harja sotki yläluomen. Ehkä vedenkestävät eivät yleensäkään taivuta samalla tavalla kuin ei-vedenkestävät ripsarit..? Poisto oli todella vaikeaa, koska en omista vedenkestävän ripsivärin poistoainetta. Tarkoituksella en ostanut sellaista, koska netti on täynnä vinkkejä vedenkestävän ripsarin poistamisesta kotikonstein, mm. oliiviöljyllä tai kookosöljyllä. En onnistunut kummallakaan siististi poistamaan väriä, sitä tuntui aina ja aina vain jäävän alaluomelle, öljyt meni silmiin ja joutui hinkkaamaan silmänympäryksiä, mikä ei todellakaan tee niiden herkälle iholle hyvää.

Kysymys olikin, että ostanko varsinaisen vedenkestävän ripsivärin poistoaineen vai ostanko kokonaan uuden ripsivärin? Mikäli True Mystic olisi lopputuloksellaan vakuuttanut, olisin voinut päätyä ensimmäiseen vaihtoehtoon. Tein nyt kuitenkin niin, että ostin essencen Lash Princess -ripsivärin sillä 4 eurolla, mikä olisi mennyt ripsivärin poistotuotteeseen. Ripsiväri kestää niin pitkään käytössä, että on tuskallista pelata huonon kanssa..kiireessä varsinkin, kun haluaa saada nopeasti ja varmasti hyvän näköiset ripset.



essencen harjapää on ylöspäin kapeneva, harjakset kohtuullisen lyhyet ja väriä tulee maltillisesti harjaan. Lumenen harjassa on kolmen pituisia harjaksia ja värimassaa tulee siihen enempi, mikä sotkee yläluomet herkästi. 



Kuvassa vasemmalla essencen ripsiväri, oikealla Lumene. Kulmat: Rimmel kulmakynä.

Kuten erityisesti ylemmästä kuvasta huomaa, Lumene antaa väriä, mutta ei näyttävyyttä ollenkaan, ripset pysyvät tönkköinä vaakasuorassa ja värimassa pakkautuu tyveen, väriä tarttui hyvin ohuelti ripsien kärkiin. Essence levittyi tasaisesti tyvistä kärkiin ja tuuhensi sekä pidensi ripsiä, eikä sotkenut. Molempia ripsivärejä laitettu 2 kerrosta. Kuvat huonolaatuisia, pahoittelen. Peilistä katsoessa ero on vieläkin dramaattisempi essencen eduksi.

Tein siis hyvän valinnan kun ostin uuden ripsivärin vedenkestävän puhdistusaineen sijaan.

Mitä mieltä olette Lumenen True Mystic waterproof -maskarasta? Oletteko saaneet näyttävät ripset sillä?

Kommentit

  1. Hyvä ripsiväri helpottaa ja nopeuttaa meikkaamista ihan huomattavasti, eli hyvään vaihtoehtoon tosiaan päädyit :) Tota esencen ripsiväriä on kehuttu ihan valtavasti, pitäisi varmaan itsekin ostaa se testiin, vaikka tykkään käyttää yleensä nimenomaan vedenkestäviä ripsivärejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, totta... mulle nopeus ja helppous on erityisesti aamulla tärkeää, että ehtii muutakin meikkiä laittaa kuin ripsaria ^__^ Tätä ostamaani essenceä voin kyllä suositella jo 2 päivän kokemuksen perusteella. Nopea levittää siististi eikä varise päivän mittaan. Lopputulos kuten millä tahansa Maybellinen uutuudella ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit