Lip Monthly december 2016

Jouluinen kullanhohtoinen kuplamuovipaketti saapui postiluukustani tänään. Olisihan se kiva saada lipmonthlyt ns. oikeaan aikaan, sillä fiiliksessä ainakin on iso harppaus tässä vuodenvaihteen tietämillä. Innoissani silti kaikesta huolimatta avasin pakettini. Olin ehtinyt jo spoilaantua katselemalla YouTubesta unpacking-videoita.. niin ainakin luulin! Minulle tuli kyllä ihan täysin erilainen paketti kuin mitä olin em. videoiden perusteella odottanut!


Esittelylehtisessä ei ollut esittelyjä tuotteista vaan hehkutusta tammikuun 2017 pakettiin liittyen. Oli maininta toki joulukuun teemasta, joka on flawless lip color, jonka voi saavuttaa siis pussukan tuotteilla.

Tässäpä kuva tuotteista:


Pussukka on ihanan raikas ja talvinen :) Tavaksi on tullut käyttää LM pussukkaa iPhone SE -puhelimeni suojapussina, toimii siinä tarkoituksessa loistavasti. Sisällä...

1. Crazy Rumors Hibiskiss, hibiskuksen makuinen sävyttävä huulivoide. Todella kiva sävy ja tuoksu, kosteuttava, tykkään!

2. Metallinen keskitumma huulikiilto City Color -merkiltä, sävy Prom Queen. Toimii sekä arjessa että juhlassa. Sisältää huulia hoitavaa argan -öljyä. Tulee käyttöön :)

3. Mineraalihuulipuna Coucar -merkiltä, Mineral Lipstick sävy Sangria. Ihan mahtavaa, että mineraalimeikkejäkin LM:ssa mukana, toivottavasti jatkossakin. Sävy itselleni valitettavasti liian tumma..

4. ChapStick total hydration huultenkuorinta-aine. Mielenkiintoinen tuote. Minulla ei olekaan aiemmin ollut huulikuorintaa, kiva päästä kokeilemaan. Huulet ovatkin talvella todella kuivat, halkeilevat ja kuoriutuvat. Tästä voisi olla apua.



Tässä vielä kuva mineraalihuulipunasta. Kyseessä on tumma viinin/luumunpunainen sävy. Sävy ei kuitenkaan iholla yllättäen ole liian tumma, jättää kuultavan lopputuloksen ja kosteuttaa mukavasti. Hyvä näin, intensiivisen tumman lopputuloksen huulipunat eivät ole ollenkaan mun juttu. Tästä tykkään, positiivinen yllätys :)

Kommentit

Suositut tekstit