Korean beauty - esittelyssä Mizon BB-voide ja All In One Snail Repair Cream


Tutustuin Mizoniin alunperin Bearel kauneusboksin kautta. Syksyn boksissa oli pikkuinen pussinäyte All In One Snail Repar Creamia ja se jäi mieleen hyvänä tuotteena. IHerb -tilausta tehdessäni syksyllä muistin voiteen ja klikkasin ostoskoriin, sillä tarve oli kosteuttavalle päivävoiteelle, joka ei aiheuta näppyjä. Aknen riehaantumisen pelosta valitsen huolella päivävoiteet ja usein päädyn käyttämään enempi seerumeita kuin voiteita, sillä kevyet päivävoiteet eivät usein sitten ole riittävän ravitsevia. Toki välillä ihon ollessa kuiva, käytän molempia.


Voide lupaa hoitaa kaikenlaisia iho-ongelmia, korjaa väsynyttä ja ikääntyvää ihoa. INCL on mielestäni oikein hyvä: ensimmäisenä on etanaseerumi, mitä seuraa monet kosteuttavat aineet. Sisältää myös kasvisuutteita sekä kuparipeptidejä. Dimethicone vesiliukoisena silikoniyhdisteenä kunhan ei ole tuoteselosteen ihan ensimmäisiä ainesosia, ei minulla tuki ihoa kokemukseni mukaan. (Toki se, että mikä ihon tukkii lopulta tietyssä voiteessa, voi olla todella vaikea määritellä yksilötasolla..)


Geelimäinen voidekoostumus imeytyy iholle täydellisesti, ei jätä mainittavaa tuotetuntua.

Voiteen kosteutusteho on erittäin hyvä. Kuivaihoinen voi tarvita kaveriksi kasvoöljyä alle tai öljypohjaisen seerumin. Normaali/rasvoittuva iho pärjää tämän voiteen (+  kevyen seerumin) kanssa erittäin hyvin varsinkin jos meikkipohjana on kosteuttava BB-voide kuten esimerkiksi Mizonin BB-voide. Tätä voin suositella lämpimästi kaikille näppyongelmaisille, tällä voiteella ongelma ei ainakaan pahene ja voi jopa helpottua ihon korjautuessa nopeammin etanaseerumin vaikutuksesta.

Tilasin samassa iHerb tilauksessa em. päivävoiteen kanssa myös Mizonin BB-voiteen. Vaikutuin arvosteluista, mitä se oli iHerbin tilaajien keskuudessa saanut osakseen (mm. pysyvyys, kosteuttavuus). Sävykin vaikutti sopivalta vaaleaihoiselle (sävyltään samaa tasoa kuin esim Lumenen CC-voide). Plussaa spf 32 aurinkosuojakertoimesta. Eniten vaikutuin kuitenkin tuotteen INCL:sta, sillä ensimmäisenä ainesosana on etanaseerumi (!), eikä mikään silikoni, jota on vasta 4. ja 5. ainesosana. 2. ja 3. ainesosat ovat aurinkosuojia, titaanioksidi toki myös osallistuu pigmentin muodostamiseen. Tärkeät siis ensimmäisinä. Luettelosta löytyy myös ihoa rauhoittavaa arbutiinia, allatoniinia ja sinkkioksidia. Sinkki tuo myös pigmenttiä ja arbutin tehoaa pigmenttiläiskiin (ehkä ei näillä pitoisuuksilla välttämättä..). 

Tuotteen sisältämät silikonit epäilyttivät hieman, vaikka eivät olleetkaan ensimmäisiä ainesosaluettelossa. Päätin antaa tälle kuitenkin mahdollisuuden ja se osoittautui erittäin hyväksi päätökseksi. BB-voide ei ole aiheuttanut minulle näppyjä pitkässä käytössä. Voide pitää kasvojen kosteustasapainon kuosissa pitkälle iltapäivään, mistä myös iso plussa. Yleensä meikki/BB-voiteiden kanssa kasvot ovat pinnaltaan rasvottuneet, mutta kuivat siinä puolen päivän aikoihin, mikäli olen meikannut ennen klo 8. Mainittakoon että tällaista kuivumisilmiötä ei tapahdu minulla ilman pohjameikkiä.

Olen nyt löytänyt BB-voiteen, jota voin käyttää mineraalipohjan vaihteluksi. Mineraalipohja on ollut ainoa meikkipohja tähän mennessä, joka ei ole tehnyt näppyjä minulle ennen tätä (testattu on monia pohjia Lumenelta, Yves Rocherilta, koostumuksen ja sävyn puolesta tykkäämäni Lumenen Blur foundation oli kokeilemistani ehkä pahin finnien aiheuttaja..) Testiin on tulossa lähiaikoina myös Neutrogenan BB-voide ja mielenkiinnolla odotan, että päihittääkö se Mizonin. Vaikea kyllä uskoa, että niin voisi käydä :)



Onko Mizon sinulle tuttu merkki, löytyykö suosikkituotteita ?


Kommentit

Suositut tekstit