Uudistunut Lumene

Aiheesta on viimeaikoina tehty paljon blogikirjoituksia ja minäpä sitten kirjoitan myös omasta näkökulmastani. Tuotteita olen testannut vain 3 kappaletta, joista 2 on tullut LivBoxin mukana ja yhden olen itse ostanut.



Lumene Valo Bright Eyes -silmänympärysvoide, Lähde Pure Arctic Miracle -misellvesi, Invisible Illumination Nordic Light -valopisarat, sävy Rosy Dawn


Tämä on uusi hankintani. Ensin ajattelin ostavani sarjasta poskipunapisarat, mutta lopulta blogikirjoituksia luettuani ja testereitä kaupassa kämmenselälle leviteltyäni päädyin valopisaroihin. Ihon kuulaus, hehku ja strobing yleensäkin on nyt ollut trendinä pidempään (contourin väistyttyä hieman) ja huomasin, että minulla ei ole yhtään järkevää korostustuotetta olemassa. Trendien perässä kulkeminen ei itseisarvona kiinnosta, mutta poimin niistä toimivat ja itselle sopivat. Luulen että korostustuotteet oikein käytettynä sopivat ihan kaikille! Pitää vain löytää omista kasvoista ne paikat, jonne tuotetta laittaa ja netti onkin täynnä hyviä tutoriaaleja. 

Itse laitan tätä poskiluun korkeimmalle kohdalle, joka sattuu olemaan silmän ulkonurkkauksen alla. Täytyy varoa levittämästä kovin kuitenkaan silmän alle, ettei vahingossa tee itselleen hehkuvia eyebageja, jos yhtään on silmäpusseihin taipumusta ;D Lisäksi laitan tätä kulmakarvojen korkeimman kohdan yläpuolelle otsalle ja myös kulmakarvojen alle. Joskus myös ylähuulelle amorinkaarelle. Nenänselkä ja leuka on myös paikkoja, johon useat korostusta laittaa, mutta koen ettei se minulle sovi nuihin paikkoihin. 

Valopisaroista on olemassa myös helmenvalkoinen versio, joka antaa voimakkaamman korostuksen. On ihan mahdollista että kotiutan senkin jossain vaiheessa :) Sarjan seerumimeikkivoidekin kiinnostaisi, mutta pelkään sen tukkivan ihoni, kuten kaikki silikonia sisältävät meikkivoiteet vaikuttavat tekevän. Olen ollut epäuskoinen tätä havaintoa kohtaan ja usein selitellyt sattumalla näpyn ilmaantumisen meikkivoiteen käyttöpäivän iltana, mutta...kun tämä kuvio toistuu riittävän monta kertaa, en jaksa enää uskoa sattumaan :( Silikonipohjaiset meikkivoiteet kuitenkin ovat helppoja käyttää, leivittyvät hyvin jne. Lumenen Blur on suosikkini ollut ennen tätä em. havaintoa.


Levitän valopisaroita em. kohdille kasvoissani sormin. Ensin tiputan pisarat kämmenelle ja siitä sitten sormenpäällä otan tuotetta. 2 pisaraa pipettipullosta riittää yhteen käyttökertaan. Testasin myös meikkisientä, mutta en oikein tykästynyt. Sieni nimittäin imaisee tuotetta ihan liikaa itseensä. Ehkä kostutettu sieni ei tekisi niin(?), ehkä testaan vielä näin. Levitän tuotetta meikin päälle ihan viimeisenä. Pohjalla on mineraalipohja ja poskipuna. Toisinaan vain mineraalipohja jos aikaa punan levitykseen ei aamusta löydy. Kyllä, aamuni ovat lähes sekuntiaikataulupeliä toisinaan.. syynä se, etten jaksa nousta tarpeeksi reippaasti sängystä xD. Jos tulee NIIN kiire että meikkipojakin jää välistä, niin aina on sen verran aikaa, että sipaisee hehkupisarat suoraan kosteusvoiteen päälle!

Lähde -sarjan misellivesi on erinomainen tuote, joka jättää kasvoveden raikkauden iholle. Aiempi misellivieskokemukseni rajoittuu vain Garnieriin, jonka jättipullon ostin jo muutama vuosi sitten. Jossain vaiheessa havahduin sen sisältämiin parabeeneihin ja into käyttää tuotetta lopahti täysin. Garnier ei jättänyt samalla tavalla raikasta tuntumaa kasvoille myöskään vaan aina teki mieli huudella kasvot vedellä sen käytön jälkeen toisin kuin Lumenen kanssa. Suosittelen.

Nyt viikon ajan olen käyttänyt Valo -sarjan sy-voidetta saatuani sen LivBoxista ja ihan perushyvä tuote on kyseessä. Imeytyy hyvin ja kosteuttaa, ei moitittavaa. Pumppumekanismi annostelee tuotteen tarkasti ja hygieenisesti, joten pakkaukseen pitäisi olla tyytyväinen. Toisaalta itse nautin suunnattomasti kauniista sy-voide -purkeista kylppärissäni ja siksi usein tuubimaiset tuotteet jäävät minulla kaupan hyllylle... Aika näyttää, ostanko tätä uudelleen, mutta olen joka tapauksessa supertyytyväinen, että tämä tuli LivBoxissa, koska todennäköisesti olisi muuten jäänyt testaamatta. Mulla on itseasiassa aina tuubimainen sy-voide meikkipussissa, joten sinne voisinkin ostaa jonkun Lumene sy-voiteen jatkossa. Lähde-sarjan geelimäinen sy-voide kiinnostaisi.

Kommentit

Suositut tekstit