Cult Beauty -tilaus: Alpha-H Liquid Gold x3 ja Blithe Vital Treatment Essence

Löysin jokin aika sitten mielenkiintoisen brittiläisen verkkokaupan etsiessäni netistä paikkaa, mistä ostaa Pixin Overnight Glow -seerumia (,jota ei lopulta löytynyt, loppunut jokapaikasta, mutta löysin muuta mielenkiintoista..). Alpha-H:n tuotteet herättivät siis mielenkiinnon ja erityisesti Liquid Gold. Nimikin jo lupaa paljon. Glykolihappo vaikuttavana aineena kuten em. Pixinkin tuotteessa. Olin siis etsimässä Pixille korvaajaa.. Ikävä kyllä, Liquid Goldin edullisempi isompi pullo oli myös loppuunmyyty, joten en ostanut tuotetta siltä seisomalta, vaikka mieleni teki. Jäin odottelemaan varastojen täydentymistä ja hyvä niin. Muutamia viikkoja sitten nimittäin myyntiin tuli 3 kpl 100 ml Liquid Gold -putelia hintaan 45 puntaa! Yhden pullon normaalihinta on 33 puntaa. Oli siis pakko ostaa. Postitus puolestaan on ilmainen kaikille yli 50 punnan ostoksille, joten jouduin vielä täydentämään tilausta. Halvinta olisi ollut ostaa esim. joku kiva huulirasva, mutta päädyin vielä tilaamaan essencen ks. nettikaupan Asian Beauty -kokoelmasta. Essencet ovat kiinnostaneet jo jonkin aikaa ja mieli teki testata... Incl lopulta vakuutti minut ja klikkasin tuon Blithen mukaan. 



Tilauksen mukana tuli myös 2 kpl silmänympärysvoidenäytteitä.






Essence on täynnä erilaisia kasvisuutteita yms. 


Liquid Goldia en ole ehtinyt vielä kovin kauan käyttää, mutta tähän mennessä kokemukset ovat hyvin positiiviset. Tehoaineina siis glykolihappo ja lakritsiuute. Tuote on kasvovesimäinen ja sitä levitetään vanulapulla puhdistetulle iholle iltaisin, esim. joka toinen ilta tai 2x viikossa, ei kuitenkaan päivittäin. Aluksi epäilin, että tuote kuivattaisi ihoa, mutta näin minulle ei ole käynyt. Iho on aamulla yllättävän raikas, melkein kuin ei aamupesua kaipaisikaan! Tämä tuntuu kirkastaneen ihoa ja mikä parasta, finnit ovat pysyneet loitolla. Epäpuhtaalle iholle ehdoton tuote.. Syy miksi halusin glykolihappotuotteen, on juurikin tuo anti-akne-vaikutus ja toki myös anti-age -vaikutus. Aknen estovaikutus perustuu siihen, että glykolihappo mm. liuottaa keratiinitulppia, jotka tukkivat ihohuokosia. Innostukseni Pixin Overnight Glow -seerumiin perustui juuri tähän. Nyt vaan luulen löytäneeni Pixiäkin paremman tuotteen. Plussaa tässä nimittäin suhteessa Pixiin on tuntuma; iho ei ole aamulla klähmäisen tuntuinen vaan raikas. Overnight Glow -seerumi jätti illasta tahmaisen tunteen ja aamulla vasta olikin nassu klähmäinen.. Tuon kaiken toki annoin anteeksi hyvän vaikutuksen vuoksi. 

Levityksen jälkeen ihoa kihelmöi pikkuisen aikaa, mutta tunne menee pian ohi. Mikäli tämä jättää ihon liian kuivaksi, päälle voi levittää vielä yövoidetta. Itse olen käyttänyt vain sy-voidetta tämän kanssa. 

Essence oli nappi ostos, juuri tällaista olen aina tarvinnut! Kosteuttaa täydellisesti aamulla pestyt kasvot, imeytyy täydellisesti. Ihon ruokaa suorastaan. Joskus kotona ollessani en muuta kosteutusta käytäkään, mutta useimmiten laitan päälle seerumin ja vielä päivävoiteen. Musta tuntuu että essence jää pysyvänä mun ihonhoitorutiiniin. Tuotetta on vaikea kuvailla, se pitää kokea. Se on "vetisempi" kuin seerumit yleensä, mutta lähellä monia kokeilemiani seerumeita koostumukseltaan. Seerumia enempi koostumus muistuttaa sellaista paksumpaa kasvovettä, jota on ainakin Yves Rocherilla myynnissä. Voisi sanoa että Blithe on yksi parhammista "seerumeista", mitä olen käyttänyt vaikkei siis varsinaisesti seerumi olekaan. Vaikea vain muuhun verrata lopulta.

Mitä siis essence on? Kyseessä on korealaisen/aasialaisen kosmetiikkatuote, joka ihonhoitorutiinissa asettuu käytettäväksi kasvoveden ja seerumin välille.

Kommentit

Suositut tekstit