Lip Monthly lokakuu 2016

Tänään saapui ensimmäinen Lip Monthly -tilaukseni, jonka sain puoleen hintaan -tarjouksella. Hinnaksi paketille jäi siis reilut 6 dollaria. Jatkossa tilaus olisi ollut 12,99 dollaria muistaakseni. Valitettavasti Lip Monthlyltä tuli ihan pari päivää sitten sähköposti, jossa he ilmoittivat, etteivät ota vastaan enää uusia kansainvälisiä tilauksia vastaan muualta kuin Kanadasta, Espanjasta, Australiasta ja UK:sta. Eli Suomesta ei voi enää tilata Lip Monthlyä :( He kuitenkin toimittavat jatkossakin tuotteen Suomeen niille, joilla on tilaus voimassa. Kuitenkin, jos tilauksen katkaisee, ei enää voi jatkaa. Tämä muutos johtuu kansainvälisten tilaajien suuresti kasvaneesta määrästä. Lisäksi tuli sellainen muutos, että tilauksiin tänne Suomeen lisätään postikulut jatkossa, 3,99 dollaria. Pakkaukselle tulee siis jatkossa hintaa 16,94 USD. Saman hintainen kuin LivBox. Jatkossa täytyy miettiä, kumpaa tilaan vai tilaanko jotain ihan muuta. LivBox -tilaukseni on siis katkolla nyt.

En ollut täysin tyytyväinen ensimmäiseen Lip Monthlyyni, mutta katsotaan vielä seuraava tai pari. Tilausta kun ei ole keskeyttämisen jälkeen mahdollista uusia ja todella kivoja paketteja on ollut aiempina kuukausina. Värimaailma paketissa on syksyinen, vuodenaikaan siis sopiva. Pussukka, jossa tuotteet tulivat, oli kiva kuosiltaan. Huulituotteet eivät vain värimaailmaltaan miellyttäneet kovin.. pidän raikkaammista sävyistä.



Hikari Nuden sävyinen huulipuna, romance, Bombshell ruskean sävyinen puna (sävyssä ehkä aavistus luumua) sävy charmed, Cargo huulikiilto sävy Sahara, Larizy huultenrajauskynä sävy deep orchid.




Tässä sävyt suunnilleen oikean värisinä. 

Merkit ovat itselleni täysin tuntemattomia. Joku ehkä on laskenut pakkauksen todellisen arvon.. luulen että se on yli 6 USD hyvinkin. Kaikki tuotteet eivät kovin laadukailta vaikuttaneet tällä kertaa. Cargon huulikiilto on tahmaisen ja jotekin halvan tuntuinen huulilla. Hikari nude puna taas puolestaan on koostumukseltaan jotekin kovaa, ei levity huulille, kuten olettaisi vaan tuntuu, että sitä saa suorastaan hinkata, että väriä tarttuu. Kumpikaan sävy ei erityisesti miellytä. Nudekin on turhan hiekkaan/ruskeaan taittuva sävy. Nudepunissa pidän enemmän koralliin tai roosaan taittuvista sävyistä. Kiilto puolestaan on liian väritön mielestäni ja glitteriä on ehkä liikaa.

Bombshell puna vaikuttaa edellistä laadukkaammalta, levittyy pehmeästi ja antaa himmeän läpikuultavan sävyn. Tästä varmasti pitää, mikäli on ruskean sävyisten punien ystävä. Huultenrajauskynä vaikuttaa myös ihan laadukkaalta. Tästäkään sävystä en valitettavasti pidä.. on liian tumma minun makuuni huulilla käytettäväksi, muutoin kaunis sävy kyllä... Keksin onneksi kynälle nopeasti uuden käyttötarkoituksen rajauskynänä, jolla tekee näppärästi yläripsirajaan katsetta piristävät rajaukset :D Uskonkin että juuri tämä kynä tulee näistä tuotteista eniten käyttöön. 

Kommentit

Suositut tekstit