Huhtikuun Goodiebox

Toukokuun boksi antaa odottaa itseään, joten ennen sitä nopea kurkkaus huhtikuun boksiin. Sisältö oli mielestäni taas kokonaisuudessaan oikein hyvä ja tilaus jatkuu toistaiseksi. Poissaolollaan loistaa näytetteet ja Lumenen tuotteet, jotka ärsyttivät eniten Bettessä. Vaikka Bette on yhdistynyt Goodieboksiin niin ei tässä nyt ole nähtävissä Betten tyyliä ollenkaan, mikä on oikeastaan hyvä. Goodieboksissa on tullut useita uusia brändejä tietoon. Ehkä ainoa miinuspuoli on ollut, ettei oikein ole tietoa annettu, mistä ostaa ks. tuotteita uudelleen, jos tykästyy. Toki googlaamalla onnistuu jälleenmyyjien haku. Tästä boksista eteenpäin tuotekorttia ei enää tule, vaan tuotteiden esittelyt on nähtävissä Goodieboksin nettisivulla. Hyvä vain, että jätteen määrässä säätetään.

Jämäkkä vetolaatikko menee käyttöön. Tähän on hyvä säilöä pikkutavaraa. Vetolaatikot ovat kätevämpiä kaapeissa kuin perinteiset kannelliset kauneusboksien laatikot.

Boksi sisälsi 4 täysikokoista tuotetta: Dr. Botanicalsin balmin, NAE:n suihkugeelin, Roze Avenuen kuivashampoon ja Masque me up -finnilaastarit. Hyaluronihapposeerumi oli reilun kokoinen näytekoko.


Kuivashampoo ei ole mikään lempparituote bokseissa ja toivon, ettei näitä nyt ala usein tulemaan, sillä yhden tämän kokoisen pullon käytössä menee mulla yli vuosi. Tarvitsen tosi harvoin tällaista. Mieluummin pesen hiukset, vaikka olisi kiire tms. kuin suihkuttelen rasvaisiin juuriin kuivashampoota, joka tekee koko hiukset aivan tönköiksi. Siinä suhteessa Roze Avenue kuivashampoo ei eroa muista kokeilemistani. Tätä olen käyttänyt nyt pari kertaa ja ihan toimivaa on, jos kuivashampoista tykkää. Plussaa, ettei jätä hiuksia valkoisiksi.


Pestle & Mortar on itselleni täysin aiemmasta tuntematon merkki. Hyaluronihapposeerumin määrä oli ampullimaisessa pakkauksessa 6 ml ja kesti yllättävän kauan, noin puoli kk, päivittäisessä käytössä. Imeytyi todella hyvin ja teki mitä lupasi eli iho pysyi heleän kosteutettuna koko päivän. Pienet juonteet tuntuivat silenevän. Ei rullaudu muiden tuotteiden alla. Voisin harkita ostaa jatkossa, 30 ml maksaisi 43 euroa eli varsin kohtuullinen hinta laatutuotteelle.

Dr. Botanicals on tuttu yhdestä tuotteesta aiemmin. Käytössä on tällä hetkellä merkin silmänympärys öljyseerumi, josta olen tykännyt kovasti. Balmi menee nyt odottelemaan käyttöön ottoa, sillä 2 balmia on avattuna nyt ja niiden loppumisessa menee vielä aikaa. Tuote on käytettävä 6 kk avaamisen jälkeen, joten siksikään ei kannata testailla vielä.


Suihkugeelejä kuluu jatkuvasti, joten siksi tämä oli ihan ok tuote, vaikka onkin boksin 2. tylsin tuote kuivashampoon jälkeen. Tekee tehtävänsä, ei erityistä tuoksua havaittavissa.


Masqe me up -finnilaastarit taistelevat näppyjä vastaan salisyylihapon voimin. Tarra on lähes näkymätön ja mattainen, mistä pisteet. pakkauksesta löytyy kahden kokoisia pyöreitä tarroja yhteensä 22 kappaletta. On tilattavissa merkin omilta sivuita ja tätä täytyykin harkita jatkossa, sillä toimivat hyvin pieniin finneihin. Suurempaa syvältä ihon alta nousevaa pattia näillä ei tosiaan sitten hoidella. Kun finnilaastareita googlaa, yllättävän vähän ja huonosti niitä on myynnissä missään suomalaisissa verkkokaupoissa, mitään merkkejä ylipäänsä. Korealaisen kosmetiikan innostuksen myötä siellä paljon käytössä olevat laastarit eivät meillä ole saavuttaneet jostain syystä suurta suosiota. Ihan näppäriä ovat mielestäni, mikäli ongelmana on ajoittaiset yksittäiset ja pienehköt finnit/näppylät.

Kommentit

Suositut tekstit