Physicians Formula Butter Blush ja Bronzer

Kevään talvisimpana päivänä esittelyyn kaksi meikkituotetta, joita kesäisempiä on vaikea keksiä. Physicians Formulan tuotteita on tullut Citymarketteihin tämän vuoden puolella ja olen menestyksekkäästi torjunut houkutuksen ostaa niitä, kaksi kertaa. 3. kerta sitten en enää pystynyt vastustamaan kiusausta :D Nyt meni uudenvuodenlupaus rikki. Olin luvannut itselleni, että en osta yhtään meikkituotetta vain sen takia, että se on kiva, vaan ainoastaan tarpeeseen, jolloin käytännössä ostoslistalla olisi tälle vuodelle vain puuterit ja ripsivärit. Mikään muu ei tule loppumaan vuoden aikana. Jotenkin kummasti koko asia pääsi unohtumaan kun hipelöin näiden tuotteiden testereitä..


Erityisesti Physician Formulan aurinkopuuteri on kovasti hehkutettu somessa ja blogimaailmassa. Kyseessä on puuterimainen tuote, jossa on voidemaista tuntua. Se sisältää ravitsevaa ja kosteuttavaa murumuru-voita sekä kahden muunkin eksoottisen palmun voita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Sarjan poskipunat noudattelevat koostumuksen osalta samaa linjaa. 



Ulkoisesti tuotteet pakkauksineen ovat myös hyvin vetoavia, jos yhtään pitää pirteistä väreistä. Eikä tässäkään vielä kaikki.. tuoksu näissä on mahtavan trooppinen, mutta kuitenkin pehmeä. Minuun tuoksu vetoaa ihan täysillä, samoin puuterien pinnan aaltoilevat muodot. 



Tuotteet hipovat täydellisyyttä jo näiden esitietojen perusteella, mutta se, että ovatko ne kaiken hehkutuksen arvoisia, selviää testaamalla. Tässä vaiheessa ei ole kerrottavana kuin ensivaikutelma, sillä tuotteet on tosiaan ostettu tänään. 

Kyllä, nämä ovat kaiken hehkutuksen arvoisia ensituntuman perusteella! Sekä aurinkopuuteri että poskipuna levittyvät pehmeän kermaisesti ja häivyttyvät täydellisesti. Kerrostaminen onnistuu hyvin intensiivisemmän tuloksen saamiseksi, mutta kevyelläkin siveltimen vedolla kasvoille saa toivottua elävyyttä ja hehkua. Kumpikaan tuote ei ole täysin matta, mutta ei kyllä missään nimessä shimmer myöskään. Koostumuksen öljypitoisuus kenties tuo hehkua pintaan aavistuksen, mitään glitteriä tai kimalletta näihin ei onneksi ole sekoitettu mukaan. Näissä on pigmentti kohdallaan ehdottomasti, mutta kermainen, jopa voidemainen koostumus tekee sen, että övereitä ei pysty näillä hankkimaan. 

Itse valitsin Light sävyn aurinkopuuterista, joka on melko vaalea. Olisin varmaan pystynyt ottamaan keskimmäisen sävyistä ihonsävyni perusteella (joka on vaalea, mutta ei missään nimessä se vaalein), mutta keskitummia bronzereita löytyy jo tarpeeksi. Halusin testailla, miten tämmöinen vaaleampi antaisi luonnollista hehkua kasvoille ympäri vuoden. Sävyjä on siis tarjolla kolme tummuusastetta.

Poskipuna löytyi pelkästään pinkkinä, sävy Rosey Pink. Tämä on täydellinen hieman viileä raikas pinkki ympärivuotiseen käyttöön. Ehdottomasti lempisävyni poskipunissa, tällaiseen tartun useimmiten ja täytyy myöntää, että omistan jo muutaman vastaavan sävyn. Silti tämä oli pakko saada uniikin koostumuksensa vuoksi. 

Sarjalta on Cittareissa tarjolla myös korostuspuuteri, mutta sen sävy ei erityisemmin itseeni vedonnut, joten jäi kotiuttamatta. Aurinkopuuterin ja poskipunan osalta on vielä testaamatta pitkäkestoisuus. 


Molemmat tuotteet ovat pakattu kerrosrasiaan, jossa tuotteen alta löytyy vielä vippa, jolla sitä levittää. Pikaisella testauksella ihan ok. Parhaiten levitys onnistuu mielestäni siveltimellä, mutta liikenteessä tuo vippa voi osoittautua ihan kohtuullisen käteväksi.


Odotan innolla, että pääsen ottamaan nämä ihan arkikäyttöön. Voi olla, että ensi maanantaina työpaikalla joku mun naamaa vilkaiseva voi erehtyä luulemaan aamuihmiseksi, kun käytän näitä molempaa meikissä ;) Sen verran upean hehkun näillä saa kasvoille, että väsymyksen merkit ovat kyllä tiessään. Minähän olen kaikkea muuta kuin aamuihminen tosiasiassa.. olen niin iltavirkku kuin vain olla voi ;D


Onko sinulla kokemuksia Physicians Formulan tuotteista?

Kommentit

  1. Kivasti kirjoitettu teksti :) Physicians formulan tuotteet on ollu aina luotto kamaa mulle, kansii zekkaa niiden argan oilia sisältävät tuotteet kans! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kivasta kommetista :) Pitääpä testata argan-tuotteet ja muutenkin enempi tutustua Physicians Formulaan. Hyvä ensivaikutelma ainakin tuli tuotteista :)

      Poista
  2. Mä rakastuin itse merkin meikkivoiteeseen ja muuta en sen ostamisen jälkeen olekaan käyttänyt. Tuota aurinkopuuteria mietin myös mutta en pitänyt sen tuoksusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä. Enpä olisi itsekään ostanut näitä, jos ei olisi miellyttänyt :) Täytyypä tutustua tuohon meikkivoiteeseenkin!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit