Maaliskuun 2019 loppuneet

Maaliskuun loppuneet esittelyvuorossa ja kuten edempää näkyy, loppuneet on kuvattu pääsiäisenä ja tarkoitus olisi tuolloin myös julkaista postaus, mutta enpä sitten kerennyt (tai oikeammin, saanut aikaiseksi). Loma meni lomailuksi ihan kirjaimelliseksi, mikä toki hyvä, sillä kevään työtahti on ollut ihan reipas.


Loppuneita on kertynyt ihan kohtuullisesti. Joukossa on myös muutama aivan ehdoton lempparituote, johon tulen jatkossakin palaamaan 100 % varmuudella.


Hiustuotteista loppui Erittäin Hieno suomalainen hoitoaine värjätyille hiuksille. Nyt kun hiukseni ovat luonnontilassa ja hyvässä kunnossa, tämä hoitoaine jopa riittää kohtuullisen hyvin selvittämään hiukset pesun jälkeen. Tarvitsen edelleen ja tulen jatkossakin tarvitsemaan jätettäviä hoitoaineita hiusten selvitykseen, erityisesti, jos shampoossa on sulfaatteja ja muita voimakkaammin peseviä aineita, sillä hiukseni ovat kohtuullisen pitkät, lapojen alle nyt. Määrät ovat aivan toista luokkaa kuin vaalennettujen latvojen kanssa, siksipä en ole viimeaikoina saanut jätettäviä loppumaan. Erittäin hienossa hoitoaineessa on raikas kevyt tuoksu, en tosin muista oliko se omenainen... Tämä levittyy hyvin ja huuhtoutuu hyvin pois hiuksista jättäen ne pehmeiksi. Ehdottomasti edullisen hintansa arvoinen kokeiluun hyväkuntoiselle hiukselle.

Organic Shopilta oli testissä ns. normaali hoitoaine. Aiemmin olen käyttänyt merkin hiusnaamioita hoitoaineen tapaan eli joka pesulla, ei vain esim. 1x vk tjs. Ne ovat tässä tarkoituksessa olleet erinomaisia. Samaa ikävä kyllä ei voi sanoa tästä tavallisesta hoitoaineesta; hoitotehoa ei ollut odotetusti. Tuntui, että tätä sai löträtä todella reippaasti ja siksi loppui nopeaa. Hiukset jäivät suhteellisen takkuisiksi ja jätettävän tarve oli selkeästi suurempi kuin naamion kanssa. Hiukset sai ns. valmiimmaksi yllä mainitulla Erittäin hienolla hoitoaineella kuin tällä. Ainesosista löytyy todennäköinen selitys. Erittäin hienossa suomalaisessa hoitoaineessa on incl:ssa kaksi ns. kvattia, jotka ovat selvittäviä ainesosia, mitä luonnonkosmetiikasta ei yleisesti löydy. Ilmeisesti naamioista sitten löytyy reippaammin öljyjä kompensoimaan kvattien ja silikonien puute, tosin Erittäin hienossa ei ole silikoneja myöskään.


Vartalotuotteista loppui kaksi suihkusaippuaa ja vartalovoide. Sol de Janeiro -suihkusaippua on yksi parhaimman tuoksuisista suihkusaippuoista, mitä olen ikinä käyttänyt. Ei mikään halpa tuote, 385 ml maksaa 24,90 e Bangerheadilla. Itse sain tämän matkakoon Cult Beauty goodybagista. Hyvän tuoksun lisäksi tämä kosteuttaa ja hoitaa ihoa.

Edellistä edullisempi The Body Shop Banana Shower Cream, josta pidin myös todella paljon. Banaanintuoksuiset jutut on mulla heikkous kosmetiikassa. Tämä oli itseasiassa aika aidon banaanin tuoksuinen, vähemmän esanssinen kuin yleensä banaanintuoksuiset tuotteet ovat. Ainoa miinus pullosta; pullon pohjalta on vaikeuksia saada viimeisiä tuotteita ulos, sillä se on melko kova ja puristaminen vaikeaa. Muotonsa vuoksi myös vaikea säilyttää korkki alaspäin. Ostaisin silti uudelleen.

Cien vartalovoi jää kyllä jatkossa ostamatta. Tämä oli turhan tönkköä ja imeytyminen iholle melko työlästä. Tuoksu melko voimakas ja alkoi hieman ärsyttämään loppua kohti. Purkki ei ollut mitenkään kätevä; sulkeminen on melko työlästä tuolla kuvan mukaisella mekanismilla ja usein se jäikin auki ja tuotetta alkoi kuivua reunoihin vähitellen.


Lisää lemppareita. Whamisan Organic Toner Refresh kului todella nopeaa, ei siksi ettei se olisi riittoisaa vaan siksi, että käytin sitä niin paljon. Ostin tämän samaan aikaan kuin Deep Richin, jota mulla on vielä puoli puolloa jäljellä, vaikka tykkään siitäkin paljon. Refresh Tonerissa parasta on raikas, mutta kosteutettu tunne, mikä kasvoille jää. Tämä on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle, mutta miksei voisi toimia kelle tahansa, joka kaipaa kevyempää, mutta kuitenkin kosteuttavaa hoitonestettä. Nyt on menossa tämän tilalta 100% Puren Tea Tree & Willow Clarifying Toner, mutta jatkossa aion palata Whamisaan. Teepuuöljyn tuoksu on alkanut jo jotenkin ärsyttämään, ei ihoa vaan tuoksuna. Whamisassa ihotuntuma on muutenkin parempi.

Tata Harperin Hydrtating Floral Essence oli ihan kiva tuote, mutta kokemusta heikensi hieman suihkepullon kovalla voimalla tulevat suihkaukset. Kaukana miellyttävästä ihonhoitohetkestä. Itse tuote on oikein kiva pehmeänä hienojakoisena sumuna Sokoksen Tata Harper -pisteellä testattuna, mutta onhan se kallis täysikokoisena, joten voi jäädä ostamatta kun on kymmeniä edullisempia ja laadukkaita hoitonesteitä kokeiltavana ja jatkuvasti tulossa lisää. Pidin kyllä kevyen yrttisestä tuoksusta ja kosteuttavuudesta.


Lumenen Lähde seerumi tuli aikapäiviä sitten Bette Boxista ja oli pieni taistelu saada tämä loppuun. Tuote tuo vesikosteutta iholle, mutta ei oikein muuta. Hoitavia ainesosia on mielestäni liian vähän ja incl:n loppupuolella lähinnä. Olen tottunut viimeaikoina käyttämään luonnonkosmetiikan hoitonesteitä, jotka hoitavuudessaan ovat olleet eri luokkaa kuin tämä. En erityisemmin pitänyt tuoksustakaan.

Dermosil Nature Facial Serum, alkuperäisesti kanervaseerumi, on puolestaan taas ollut kestosuosikkini. Erityisesti tuotteen edullisuudesta iso plussa sekä ihoa rauhoittavasta vaikutuksesta. Käännyn tämän puoleen aina kun iho temppuilee. Tällä hetkellä vaihtoehtoisena kokeilussa on ollut YA Naturaen seerumi, mutta se ei ihan vedä vertoja tälle. Jatkoon menee vielä edelleen.


Prai Ageless kaulavoide tuli joskus LF boksin mukana, mutta jäi pitkäksi aikaa käyttämättä kunnes se jo vanheni ja siitä alkoi erottumaan eri faasit, eli neste ja öljy. Kaulatuotteet ovat mulle turhia kun eipä niitä muista käyttää. Samat voiteet menevät mulla kasvoille ja kaulalle.

Elemis Papaya Enzyme Peel oli myös LF boksin matkakokoinen kokeilutuote. Voimakas tuoksu, en erityisemmin tykännyt enkä lyhyessä käytössä huomannut mitään erityistä vaikutusta.

Yllättäjä on viimeisenä. Sain ystävältäni Avenen Cicalfate Repair Creamin tuubin lopun kokeiluun ja oli aivan loistavaa siihen tilanteeseen kun ihoni oli todella ärtynyt. Toimii rauhoittelemaan finnejä ja muuten vain punoittavaa kipeää ihoa. Ostan uuden heti, mikäli tällainen ihotilanne tulee vastaan, varastossa ei kannattane pitää, ettei pääse vanhenemaan. Voiteen koostumus on sopivan paksua ja rasvapitoista, muttei kuitenkaan tuki ihoa. Koostumuksensa vuoksi voide pysyy paikallaan, mikä on välttämätöntä rikkinäistä ihoa hoidettaessa. Atopikin sinkkivoiteen ongelmana on liika ohuus, jolloin se tuntuu katoavan ihoon aivan hetkessä. Cicalfatessa tehoaineina on sukralfaattia ja sinkki ihoa suojaamassa ja uudistamassa sekä antibakteerisena tehoaineena kupari.


Meikkituotteista loppui ModenCo:n Instant Radiance valokynä. En käyttänyt tätä vain valokynänä vaan koko kasvoilla meikkivoiteen tapaan. Oli nopeiden aamujen pelastus, pikameikki. Päälle vain puuteri. Tällä sai kyllä kuulaan pohjan ja tahmean arkiaamun väsymyksen merkit olivat täysin tiessään. Valokynätarkoituksessa en olisi ikinä saanut tuotetta käytettyä loppuun.


Lopuksi pari pussituotetta, jotka ovat aika turhia loppuneissa, sillä ei näistä ehdi muodostaa käsitystä. Muistaakseni Dafna'sin yönaamio oli ihan ok ja ravitseva, mutta ei vakuuttanut niin että ostaisin täysikokoista. Dermosilin Misellivesi Hyal x 4 puhdistuspyyhe oli itselleni aika turha tuote ja tuoksu oli melko ikävä. Mikään puhdistusliina ei voisi ikinä korvata vesipesua minulla edes reissuolosuhteissa. Omistan pari pulloa misellivettä ja ne kuluvat pois tuskallisen hitaasti..

Kommentit

  1. Mulla on samantapaisia kokemuksia Organic shopin shampoosta (en muista enää tarkemmin nimeä tms.). Se oli todella luirua, minkä vuoksi se oli aika turha tuote pitkille ja paksuille hiuksille, joten annoin sen harvahiuksiselle miehelle;) Riittoisampaa sillä tavalla;)
    Lumenen seerumia olen muistaakseni käyttänyt joskus, mutta ei se vedä vertoja monelle muulle vastaavalle seerumille, vaikkei ihan huonokaan ole. Olen oppinut entistä enemmän katsomaan incistä niitä hoitavia ainesosia vs. täyteaineet mm. sun postausten ansiosta. Kiitos<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista :) On kyllä mukava kuulla, että mun kirjoituksista on ollut hyötyä :D Rentouttavaa viikonloppua sulle, Sari <3

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit