Lokakuun LivBox 2016: Syksyä piristämään

Tänään kävin hakemassa kohutun boksin, tiesin mitä odottaa, joten pettymys ei ollut niin suuri. Hienoa että LivBox-tiimi pahoitteli boksimokaa hyvissä ajoin. Tosiaan, boksiin oli Iberon sivellintä lukuunottamatta päätynyt pelkästään näytekokoisia tuotteita ;( Jokin moka tosiaan, kiinnostaisi tietää tarkemmin, mitä on tapahtunut, mutta se tuskin koskaan selvinnee tällaiselle tavalliselle kuluttajalle.

Ymmärrän monen pahastumisen siitä, että boksimoka korvataan 30 pisteellä, joka siis tarkoittaa puolen LivBoxin arvoa. Jos ei ole pisteitä kerännyt ja on satunnainen tilaaja, tuo ei paljon lämmitä. Minulla kävi tuuri siinä mielessä, että sain jo kesäkuun boksimokan yhteydessä 30 pisteen hyvityksen, joten pystyn lunastamaan marraskuun boksin ilmaiseksi. Tämä onkin sitten viimeinen boksi tältä erää..siihen päätökseen valitettavasti jouduin nyt päätymään. Tilaan seuraavaksi boksin kun tulee hyvä alekoodi vastaan. Ehkä niitä on nyt jaossa sitten jatkossa kun kuitenkin tällaiset mokat väkisinkin vähentävät säännöllisten tilaajien määrää. Marraskuun boksiin kohdistuu nyt erityisen suuret odotukset, sillä siinä on myös luvattu korvata lokakuun menetyksiä tuotemäärissä.

Nyt varsinaiseen sisältöön:




Zalandon alennuskuponki väh. 75 euron hintaiseen tilaukseen.. ei välttämättä tule käytettyä ;(


Huhu..tyhjyyttään kumisee..


Laatikko on surkuhupaisan suuri suhteessa sisältöön.


Tässä boksin ihonhoitotuotteet. Kaksi näytepussia ja ilmeisesti myös näytekokoinen misellivesi Lumenen uudesta Lähde -sarjasta. Lorealin naamio on ihan kiinnostava tuote, minulla on samaa sarjaa oleva punainen naamio jo käytössä ja se on ihan kiva. Pääsee nyt tätäkin vihreää testaamaan. Vichyn kasvopesusta samat sanat, kiva testailla. Misellivedelle minulla tuskin tulee kovin paljon käyttöä, mutta laadukkaalta tämä vaikuttaa ainesosiensa puolelta vs. Garnierin jättipullo, minkä omistan.


Boksin hiustenhoitotuotteet. Suoraan voin sanoa että TRESemme lämpösuojasuihkeelle ei tule käyttöä, menee eteenpäin. Mulla on täysin sama täysikokoinen tuote kaapissani ja hyvin harvoin sille ollut tarvetta, riittää vielä todella kauan mun käytössä. Hiusöljyä sensijaan mielellään testailein :) Hiukseni ovat latvoista kuivat ja tästä tuotteesta on todennäköisesti apua.


Viimeisenä vielä Iberon häivytyssivellin, joka Moroccanoilin tuotteen ohella on lempparini boksin sisällöstä. Tälle tulee varmasti tarvetta. Hox kiva blingbling -kivi tuossa siveltimen varressa ˆ____ˆ

Kokonaisuus jäi siis heikommalle tasolle kuin yksikään aiemmista tilaamistani bokseista. Bloggaajaboksi vei odotukset korkealle lokakuunkin suhteen.. Fiilis on mahtanut olla lähes epäuskoinen sellaisilla, jotka saivat käsiinsä tuotteen ennen LixBoxin pahoittelusähköpostin saamista. Boksin arvo sivellin mukaan lukien on ehkä just hintansa mukainen, mutta sehän ei ole näiden boksien idea että saa tuotteita samalla rahalla kuin millä boksin on ostanut. Odotukset on nyt kyllä korkealla marraskuun boksin suhteen ja jos se on todella hyvä, niin kyllä minä mielellään palaisin takaisin säännölliseksi tilaajaksi vielä.



Kommentit

Suositut tekstit