Bearel Syksyn kauneusboksi

Tätä on odotettu, kiinnostus heräsi Bearelin boksia kohtaan samantien kun ks. nettikaupan sivuilla esiteltiin kesän kauneusboksin sisältö, joka oli ensimmäinen boksi tältä korealaista kosmetiikkaa myyvältä firmalta. Korealainen kosmetiikka on ollut blogimaailmassakin esillä jonkin verran ja kiinnostukseni sitä kohtaan on kokoajan lisääntynyt.. meinasin tilata jo tuotteita, mutta maltoin mieleni katsoakseni ensin mitä Syksyn kauneusboksi tuo tullessaan. Mukana oli tarpeellisia tuotteita, kuten täysikokoinen seerumi! Nyt ei tarvitse heti tilailla mitään... Pidemmittä puheitta, tässä on esittely sisällöstä:

Unboxing -vaihe






Sisältö on mielestäni huolella valittu, laadukas ja rahansa arvoinen. Tämä lieventää huomenna väistämättä kohtaamaani LivBox -pettymystä, mutta ei siitä tässä vaiheessa enempää. Boksi sisältää 6 täysikokoista tuotetta (joista 2 kangasnaamiota) ja 4 näytettä. Hintaa siis tilaajalle 45 e ja todellinen arvo täysikokoisten tuotteiden suhteen noin 61 euroa. Lisäksi tähän päälle 4:n näytteen arvot, jotka eivät ole tiedossa. Tykkään paljon aasialaisen kosmetiikan tavasta tehdä leikkisiä ja söpöjä pakkauksia tuotteille, isot plussat tälle. Länsimaissa yleensä panostetaan kliinisyyteen ja tyylikkyyteen, joka on tylsää.. toki sillekin on paikkansa, mutta tarviiko kaiken olla sellaisella tyylillä toteutettuja tuotteita..? Piristysruiskeena oli söpö pupuhuulirasva ja persikan muotoinen käsivoidepakkaus ˆ___ˆ Jokaisesta täysikokoisesta tuotteesta on mukana esittelyteksti + INCL, arvostan. Inclit eivät välttämättä kovin hyvin kuvissa näy valitettavasti.


Pupuhuulirasvani on sävyä 08, joka voi vaikuttaa hurjalta, mutta todellisuudessa huulirasva on neutraalia sävyä, melko lailla väritön, mikä hyvä. Tuoksu makea ja hyvin kosteuttava koostumus. Piristää syksyä oikein mukavasti :)


Persikan muotoinen käsivoide on myös hauska, kiva katsella tällaista keittiön työtasolla vs. perus vaseline-purkkia. En ole vielä kerennyt testata, sillä avattuja käsivoiteita on 2 kpl ja haluan käyttää ne ensin loppuun ennenkuin avaan tämän (säilyvyys ja hygieniasyistäkin). 


Kasvojenpesuainetta tarvitsee aina, joten tuote on tervetullut vaikka tällä hetkellä yksi täysi Mossan kasvopesu onkin minulla kaapissa odottelemassa. Kuten sanoin, kulutus on sen verran suurta, että ehtinen käyttää tämänkin pois ennen seuraavaa Bearel -boksia..


Kangasnaamioita tuli odotetusti boksin mukana. Molemmat vaikuttavat mielenkiintoisilta ja lupaavilta tuotteilta. Voi olla että nimenomaan naamiota tilaankin lisää jossain vaiheessa Bearelilta.


Tässä on mielestäni boksin paras tuote, eli seerumi, joka tulee tosi tarpeeseen. Kosteuttava seerumi on ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa edellisen LivBoxin Dermalogican seerumin loputtua, mutta onneksi maltoin odottaa tätä boksia enkä mennyt tilaamaan mitään. Seerumilta vaaditaan hyvää kosteutustehoa tässä vaiheessa syksyä ja tuotekuvauksen perusteella lupaavalta vaikuttaa. Testasin tätä pikaisesti ennen blogikirjoituksen tekemistä ja kyllähän tämä todella kosteuttavalta tuntuu kasvoilla, imeytyy täydellisesti ja nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta.



Lopuksi vielä kuvaa näytteistä, joita tuli mukana. 


Hyvin todennäköisesti tähän osoitteeseen tulee myös talven kauneusboksi :3 Kyllä tämä sen verran lupaavalta vaikuttaa. En malta odottaa päästä testailemaan tuotteita!




Kommentit

Suositut tekstit