Dermosil Nature luonnonkosmetiikkaa

Tein tilauksen Dermosilille jo kauan sitten eli heinäkuussa, jolloin kuvat on otettu. Halusin kirjoittaa tuotteista vähän enemmän kuin pelkän ostopostauksen, minkä vuoksi tämä postaus on venähtänyt. Ostin tuotteet alennusten houkuttelemana, mutta toki pitkäaikaisen suomalaisen yrityksen laajentaminen luonnonkosmetiikankin puolelle kiinnosti myös tosi paljon.  Käytin muistaakseni Bette Boxin alekoodin sen lisäksi, että settinä ostettu kasvovesi, kuorintavoide, päivävoide, sy-voide ja seerumi oli erittäin hyvässä alennuksessa.


Koko tilaus sisälsi edellä mainitut viisi Nature -tuotetta. Lisäksi ostin erikseen toisen kappaleen seerumia ja Sensitive Hydrogel -voiteen. Pisteitä oli kertynyt aiemmasta tilauksesta ja niillä sain lisäksi lunastettua käsisaippuan ja keittiöpyyhkeet, joista toinen on laskostettuna ja toisen päällä on otettu kuvat.

Käsisaippuasta ei ole erillistä kuvaa, joten muutama sana siitä heti. Ihan perussaippua kyseessä, ei mitään erityistä tuoksussa tai muutenkaan. Mukava lisä "ilmaisena". En kyllä tilaamalla lähtisi tilaamaan tätä tuotetta, sillä kivempia saippuoita löytyy ihan marketin hyllyltä ja halvemmalla. Olisikohan noin 5 euron luokkaa. Samaa tuotetta ei ainakaan tällaisessa valkoisessa pullossa ole enää Dermosilin sivuilla myynnissä.


Tässä on kokonaisuudessaan Nature luonnonkosmetiikkasetti. Maksoin tästä kokonaisuudesta vaivaiset 28,50 euroa eli mielestäni erittäin edullinen setti. Tälläkin hetkellä Dermoshopin sivuilla vastaava setti on hintaan 28,50 e eli 22% alennuksessa (normaalihinta 36,30 euroa). Kasvoveden pakkaus on muuttunut ja samoin sen tuoksu. Aiemmin (eli tämä minun pakkaukseni) Dermosilin Nature kasvovesi on sisältänyt allergisoivia aineita tuoksun osalta ja uudesta nämä on poistettu, uusi on hypotuoksuinen. Luonnollisesti uudistus on saanut negatiivistakin palautetta Dermoshopin sivuilla. Uudistukset harvoin miellyttävät kaikkia. Koostumus sinänsä ei ole muuttunut, mikä on hyvä asia, sillä se on loistava.

Mennäänpä heti samantien Nature Facial Tonic Neroliin. Kasvovesi on raikas ja mieto tuoksultaan ja kosteutusteho on aivan erinomainen. Toki viimeistelee myös puhdistuksen. Tämä kasvovesi jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi vanulapulla pyyhkimisen jälkeen ja antaa hyvän pohjan muiden hoitotuotteiden imeytymiselle. Tätä voisi nykytrendin mukaan taputellakin kasvoille, mutta toistaiseksi olen käyttänyt ihan vanulappua perinteisesti. Kalliimmat kasvovedet ja essencet, mm. Whamisa, tulee kyllä taputeltua kasvoille, ettei pisaraakaan menisi hukkaan. Voisin ostaa tämän uudelleen, teki positiivisen vaikutuksen ja on enemmän kuin tavanomainen kasvovesi. Plussaa halvasta hinnasta; 150 ml maksaa 5,90 e.

Nature Eye Creamia edullisempaa luonnonkosmetikan sy-voidetta voi olla vaikea löytää: 15 ml maksaa 6,40 e. Kyseessä on täyteläinen ja kosteuttava silmänympärysvoide, kosteutusteho kestää koko päivän. Kuitenkin tämä imeytyy ihoon hyvin. Jos tuoksu on, se on hyvin mieto, sillä en ole huomannut mitään. Tästä ei huonoa sanottavaa ole. Ainesosaluettelo on melko lyhyt ja ytimekäs, ei ainakaan sisällä mitään turhaa. Tehoaineina on mm. siemenöljyjä ja kukkauutteita. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

Nature Facial Cream Calluna -päivävoide on keskitäyteläinen (mielestäni, vakka Dermoshopin sivuilla esitellään kevyeksi) ja tehokkasti kosteuttava, hyvin imeytyvä voide. Edullisemmasta päästä luonnonkosmetiikkaa hakeville ehdottoman hyvä valinta. Ei mitenkään erikoisuudellaan pomppaa esille, vaan on hyvä perustuote ihonhoitoon. Tuoksu on mieto ja samantyyppinen makeahko vaniljaan vivahtava kuin sarjan seerumissakin. Hinta yksittäin ostettuna 7,50 euroa /50 ml.

Nature Facial Peeling tosi perus kuorinta-aine. Hienorakeinen ja rakeet ovat hellävaraisia, ei teräviä ja ihoa raapivia. Tässä ei mielestäni ole juurikaan tuoksua ja ihotuntumasta ei voi sanoa mitään erityistä. Hoitaa hommansa, mutta melko mitäänsanomaton tuotteena. Iso plussa tientekin (itsestään selvää kun ollaan luonnonkosmetiikassa), että tuote ei sisällä mikromuoveja ym. kuorivina partikkeleina vaan mekaaninen kuorintateho perustuu luonnonmineraali piioksidiin. Kuorinta sisältää myös maitohappoa, joka kuorii ihoa kemiallisesti. Toimii ja sinänsä kokeilemisen arvoinen, jokaisen kasvojenhoitotuotteen ei (välttämättä) tarvitse olla elämys ;) Hinta yksittäin on 6,20 e /50 ml.


Lopuksi vielä Nature Facial Serum, aiemmalta nimeltään Facial Serum Calluna eli kanervaseerumi. Pullo on uudistunut tekstitykseltään ja nimi on muuttunut, mutta sisältö ei käsittääkseni. Tässä on aiempi kokemukseni blogitekstin muodossa kyseisestä seerumista. Sen verran hyvää tavaraa, että käytin tilaisuuden jemmata tätä varastoihini.


Sensitive Hydrogel on kosteuttava geelivoide kasvoille ja koko iholle. Hajustamaton ja sopii koko perheelle. Yleiskosteusvoiteeksi hankittu, ei kasvojen hoitoon. Muistuttaa melko paljon Abobasen Hydrogel rasvatonta perusvoidetta, jota minulla on ollutkin aiemmin. Toki Dermosilin voide on halvempaa ja hommansa hoitaa siinä missä Abobasekin.


Lisäksi mukaan tuli astiapyyhkeitä 2 kpl ja pigmenttipisaroita testiin, joita en vielä ikävä kyllä ole kerennyt testaamaan. Pigmenttipisarat ovat tarkoitettu DIY meikkivoiteen tekoon kuten Cliniquen pigmenttipisaratkin eli sekoitetaan omaan päivävoiteeseen sävyttävän päivävoiteen/meikkipohjan aikaansaamiseksi.


Onko Dermosilin luonnonkosmetiikka sinulle tuttua? Onko ajatuksissa kokeilla?

Kommentit

  1. Dermosilin Nature-sarjan tuotteet ei nouse mulla ihan suosikkien joukkoon. Tuosta "kanervaseerumista" tykkäsin kovasti ehkä sen makean tuoksun ja pehmeän ihotuntuman takia. Ehkä ei maailman toimivin seerumi, mutta ihan mukava kuitenkin. Tuo kasvovesi alkoi nyt kiinnostaa enemmän. Pitänee varmaan kokeilla joskus.
    Sensitive-sarjan tuotteet on sen sijaan mun mieleen enemmän. Tykkään siitä ihan peruskasvovoiteesta todella paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi itsekään sanoa, että Dermosilin Nature -sarja kuuluisi varsinaisten suosikkituotteiden joukkoon, mutta hintaluokassaan ovat hyviä tuotteita ja erityisesti jos haluaa käyttää luonnonkosmetiikkaa pienellä budjetilla. Ehdottomasti testaamisen arvoinen on tuo kasvovesi jos Dermoshoppiin tulee tehtyä tilausta :)

      Sensitive -sarja on itselläni vielä täysin testaamatta. Täytyypä kokeilla sitten viimeistään jos/kun atoppinen ihottuma aktivoituu. Silloin kasvot eivät kestä mitään aktivoivia tehoaineita tai tuoksuja vaan perusvoiteilla mennään hyvin pitkälti. Eli korppukuiva naama, joka menettää luonnollisen suojakerroksensa. Sensitive voisi olla vaihtoehto apteekin perusvoiteille, jotka on aika kalliita ja reseptilläkin saa Kela-korvauksen vain niistä jättipulloista.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit