Yhteydenotot

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Dermosil Nature Facial Serum Calluna

Tein vuoden alusta ensimmäisen Dermosil -tilaukseni Kanerva -seerumin innostamana. En usko, että muuten olisin tilannut edes mitään. Merkin perus ihonhoitotuotteet eivät ole kiinnostaneet itseäni enkä innostunut tilaamaan niitä tälläkään kertaa. Ensimmäinen tilaukseni oli todella maltillinen, seerumin lisäksi mukaan lähti vain eyeliner ja meikkisiveltimien puhdistussieni.Kanerva -seerumi

Kanerva -seerumin tuoksu muistuttaa jotenkin vaniljaa, on tosi pehmeä ja mieto. Ei ollenkaan tyypillinen yrttimäinen luonnonkosmetiikan tuoksu, tässä ei ole mitään pistävää. Seerumi on maitomaista ja pehmeää, imeytyy todella hyvin ihoon. Tuntuu rauhoittavalta, kosteuttavalta ja ravitsevalta. Sopii myös herkemmälle iholle: tämän käytön aikana ihoni on välillä ollut tosi ärtynyt ja seerumi on tuntunut ihanan rauhoittavalta ja kosteuttavalta. Perus hyvä tuote ja ennenkaikkea todella edullinen; vaikea uskoa, että tämä 30 ml pipettipullo maksaa vain 10,50 euroa! Suosittelen kyllä kokeilemaan. Tuntuma antaa vaikutelman paljon arvokkaammasta tuotteesta, siitä tuli heti mieleen Supermoodin seerumit, joiden ostopostaus on tämän linkin takana. Kanerva -seerumi muistuttaa tosi paljon Supermoodin Youth Glo -seerumia. 

Lukijani pyysi kommentissaan aiemmin vertailemaan Kanerva -seerumia Laveran Hydro Effect -seerumiin ennen kuin olin vielä kokeillut tätä Kanervaa. Nyt täytyy sanoa, että vertailu on vaikeaa, sillä kyseessä on kaksi täysin eri tyyppistä tuotetta. Laveran seerumi on viilentävä jopa hieman geelimäinen emulsio. Tuoksu ja tuntuma on yrttisen keveä. Imeytyy vielä nopeammin kuin Kanerva, mutta ei ole yhtä täyteläinen, rasvapitoisuus on Laveran seerumissa pienempi ihan jo tuntuman perusteella. Laveran seerumi ei anna yhtä pitkäkestoista kosteutusta kuin tämä Dermosilin seerumi. Kuiva- ja herkkäihoisen valinta olisi ehdottomasti Kanerva, rasvaisemmalle iholle sopii Laveran seerumi. Itse pidän molemmista, voisin ostaa molempia lisää ja käyttää fiiliksen mukaan sekä sekaihon tarpeen mukaan. Valintaan vaikuttaa myös seerumin kanssa käytettävä päivävoide. 


Ainesosaluettelo näyttää hyvältä; siemenöljyjä, koivun mahlaa, kanervauutetta jne. Ei sisällä etanolia vaan tässä mainitut alkoholit ovat kosteuttavia pitkäketjuisia alkoholiyhdisteitä, joiden ominaisuuksilla ei ole mitään tekemistä etanolin kanssa.


Dermosilin Moist Proof eyeliner on pätevän oloinen tuote. Antaa intensiivisen ja tarkan jäljen. En vielä ole ehtinyt käyttämään tätä kertakokeilua enempää, mutta arvostelujen mukaan pysyy hyvin paikallaan päivän ajan. Tuote on saanut moitteita korkista, joka pysyy huonosti paikallaan. Toistaiseksi en ole havainnut ongelmaa, mutta saa nähdä miten käy pidemmässä käytön myötä.


Meikinpuhdistussienet ovat käteviä siveltimien pikapuhdistukseen meikkauksen aikana kun haluaa käyttää samaa sivellintä, mutta vaihtaa käytettävää sävyä. Sivellintä pyyhitään/pyöritellään tässä mustassa sienessä, jolloin siinä oleva puuterimainen väri jää sieneen. Sivellin ei tietenkään puhdistu täysin kuten vesipesussa, mutta karvoissa olevan irrallisen värin sieni kuitenkin ottaa itseensä. Puhdistuksen jälkeen sivellin on sen verran puhdas, että seuraava luomiväri näyttää siltä kuin pitääkin, ei miltään värisekoitukselta edellisen kanssa.

Tämä Dermosilin versio on ihan ok, mutta olisin toivonut kuitenkin sienimateriaalin olevan jämäkämpää ja tiiviimpää. Melko haperon oloinen on tämä sieni verrattuna esim W7-merkin vastaavaan, joka on tiheämpi ja kestävämmän oloinen materiaaliltaan. Puhdistustuloksessa en äkkiseltään huomaa eroa.

Ensivaikutelma Dermosilista oli kokonaisuudessaan positiivinen. Uskon jatkossakin ostavani Kanerva -seerumia ja samalla voisin tutustua myös muuhun tarjontaan. Tuotteita ei ole ainakaan hinnalla pilattu.


Oletko kokeillut Dermosilin tuotteita? Mikä on sinun suosikkisi?

2 kommenttia:

  1. Kanerva-seerumi on kiinnostava ja vaikuttaa hyvältä. Voisin kokeilla sitä kunhan saan seerumivarastojani vähän kulutettua. Hinta ei tosiaankaan ole kovin korkea.
    Mun ylin Dermosil-suosikki on karbamidijalkavoide. Se on mun mielestä paras jalkavoide, mitä olen koskaan käyttänyt. Mulla on sitä aina jemmoissa. Toinen lemppari on Vitamin E -sarjan kasvovesi, joka on vähän paksumpaa ja emulsiomaista koostumukseltaan. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

    VastaaPoista
  2. Seerumi on tosiaankin kokeilemisen arvoinen, melkein on sama ostaa heti kaksi kerrallaan kun on näin halpa tuote. Melkein itsekin ostin ja nyt harmitta etten sitä tehnyt. Postikulut kun ovat yli puolet seerumin hinnasta.. Hyvä siis tosiaan ostaa muutakin tarpeellista samalla kertaa. Tuota Dermosilin jalkavoidetta voisin kyllä kokeilla itsekin, hyvältä vaikuttaa :) Joka ilta täytyy sukkien, kävely, pakkasen ja pesun kuivattamat jalat rasvata ennen nukkumaan menoa, joten jalkavoidetta tarvitsee aina.

    VastaaPoista