Lokakuun 2018 loppuneet

Lokakuu mielessä vielä joulukuussa..? Ei nyt oikeasti, mutta kiirettä vaan on kovasti taas elämässä: koulu, työ ja tuleva muutto. Vähempikin riittäisi siihen, että blogi jää tahattomalle tauolle. Onnistuisikohan ihan nopea kurkistus lokakuun loppuneisiin...?


Melko pikkuinen joukko loppuneita lokakuussa.

Kerron ensin L'Orealin Rare Flowers Purifying Tonerista, sillä siitä jäi ottamatta erillinen kuva. Tosi iso pullo, jota en saanut millään loppumaan, enkä lopulta saanutkaan. Pullon olemassaolon aikana ajatukseni kasvoveden merkityksestä ihonhoidossa ovat muuttuneet todella paljon. En halua enää laittaa tämän tasoista tavaraa ensimmäiseksi kerrokseksi kasvoille, jolloin ihon imeytymiskapasiteetti hukkuu turhaan täyteaineeseen kun voisi tilalle antaa iholle jotain oikeaa. Kasvovesissä olen siirtynyt laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan. Esim. verrattuna Whamisan Toneriin, tämä edustaa jokseenkin toista ääripäätä. Puhdistavana kasvovetenä muutenkin tämän koostumus oli hankala. Geelimäistä ainetta ei saanut oikein pumpulilappuunkaan imeytettyä eli puhdistaminen ei ollut helppoa. Toisaalta oli niin ohutta, ettei geeliputsarinakaan voinut käyttää. Lisäksi tämä onnistui aina kirvelemään ihoa. 


Kaksi matkakokoista puhdistustuotetta loppui. Emma Hardien puhdistusbalmi jäi mieleen erinomaisena tuotteena, jota voi suositella kaikille balmityyppisistä putsareista pitäville tai kiinnostuneille. Sopii kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi osaksi tai sellaisenaan musiiniliinan kanssa käytettäväksi.  Meikki ja lika lähtee tällä helposti. Emma Hardien tuoksu on parempi kuin esim. Eve Lomin balmissa, josta tulee hieman mieleen märkä villa.

Alpha-H:n tuotteet ovat hehkutettuja, mutta tämä Resurfacing Cleansing Cream ei jäänyt mitenkään erityisenä mieleen. Perushyvä voidemainen puhdistustuote, joka hoiti kyllä hommansa. 


Ziaijan vuohenmaito päivävoide tuoli aiemmin Bette Boxin mukana. Plussaa tässä on spf 20, mutta en kovin paljon muuta positiivista tuotteesta keksi. Koostumuksessa on mm. parafiinioljyjä, joka on ehdoton ei akneen taipuvaiselle iholle. Tehoaineet ovat incl:ssa melko häntäpäässä, vasta kymmenennen kieppeillä. Enpä ostaisi itse. 

Omorovicza Balansing moisturizer tuli Lookfantastic boxin mukana myös jo melko kauan sitten. Kyseessä on kevyt kosteusvoide. Koin, ettei tämä ollut oikein riittävä itselleni päivävoiteeksi, mutta vähitellen yhdistettynä muihin tuotteisiin, tuli käytettyä loppuun. Sopii parhaiten mielestäni rasvoittuvalle iholle. Oma ihoni on enempi kuiva/sekaiho. Merkin tuotteet ovat todella hintavia ja niin tämäkin normaalihintaisena olisi arvokas. Ei siten täyttänyt odotuksia toimivuuden osalta, vaikka useasta muusta merkin tuotteesta pidän kovasti. 

BiO2You Natural Nutritive Seabuckthorn -päivävoide tuli Bette Boxista aikoinaan ja on mielestäni parasta, mitä Bettestä on ikinä tullut. Täyteläinen luonnonkosmetiikkapäivävoide ravitsi ihoa pitkän päivän ajan. Ei mitään moitittavaa tässä. Sisältää panthenolia, joten sille herkistyneelle ei sovi. Muutoin voin suositella kaikille ihotyypeille. Ei tukkinut akneihoa. Merkin voiteita on myynnissä mm. Sinunapteekki -verkkokaupassa ja merkin omilla sivuilla. Joku kerta voisi tehdä uutta tuttavuutta. Muistaakseni tuotteet ovat kohtuuhintaisia.


Biozell Ink Mystic Violet tuli tiensä päähän vaalennettujen latvojen suoravärinä. Nyt vaalennetut latvatkin alkavat olla jo historiaa kun olen leikannut hiuksiani melko tiheään tahtiin. Suoravärinä INK oli melko surkea. Paremmin pysyviin olen törmännyt aiemmin. Tätä joutui käyttämään joka pesussa, jos sävyn halusi pysyvän. Lila sävy itsessään oli kyllä kaunis hiuksissa. Se sotkun määrä kylppärissä kun tällaisten kanssa taistelee. Never again.

Kerastase K Reflection shampoo tuli LF boksin mukana myös aiemmin. Perushyvä shampoo, ei jäänyt erityisenä mieleen.


Paljon luonnonkosmetiikkamaailmassa hypetetty Evolven Hyaluronic serum - näyte tuli House Of Organicsin tilauksen mukana aiemmin. Kyseessä on väritön ja tuoksuton hieman viskoosi seerumi, joka imeytyi ihoon paremmin kuin aiemmin kokeilemani The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi. Kosteutti hyvin. Silti jäi jotenkin valju kuva tästä hajuttomuudesta ja värittömyydestä varsinkin kun alkuperäistä pulloa ei ollut edes näpeissä pidettävänä. Evolve merkkinä on kyllä kiinnostava ja ajatuksena olisi tutustua siihen tarkemmin jatkossa eikä tämänkään seerumin tilaaminen ole poissuljettu missään tapauksessa.


Tässä taitaa olla toisiksi paras tuote, mitä Bette Boxissa on ikinä tullut eli Dermosilin luonnonkosmetiikkalijan  Minttu-vartalovoi. Täyteläinen voide kosteutti koko vartalon ihon ja imeytyi hyvin levitettäessä, vaikka en ihan hirveästi välitä mintun antamasta kylmettävästä tunteesta iholla.


Kaksi huulituotetta loppui, vaikka tarkemmin sanottua toinen jäi kesken. Cargon huulikiilto tuli ajat sitten Lip Monthlyn mukana, jota tilasi about 2 vuotta sitten..? Kertoo vain, että miten vaikea meikkejä on oikeasti saada loppumaan. Huulikiilto oli lähes väritöntä ja siinä oli hienojakoista kimalletta. Ihan kaunis huulilla, mutta en pitänyt tuotteen tahmaisuudesta ja melko pahasta mausta.

Kesken jäi Cienin huulipuna, jonka sävynimeä ei enää ollut nähtävissä hylsyssä, sillä oli pois kulunut. Kyseessä on vanhan roosan sävyinen my lips but better -huulipuna. Sävy oli todella kaunis ja pidin siitä kovasti, plussaa myös kosteuttavasta tunteesta. Isona miinuksena puolestaan todella huono pysyvyys ja hylsyn korkin jatkuva irtoilu, jolloin huulipuna pääsi usein sotkemaan taskuja ym. Päätin, että en enää taistele tällaisten sotkevien asioiden kanssa, suosiolla roskiin. Tämän sävyisiä huulipunia taitaa löytyä multa useita..


Kommentit

  1. Minä en suin surminkaan laittaisi Lorealin kasvovettä kasvoilleni;) Olen itse viime aikoina hoksannut kasvovesien kerrostamisen ihanuuden ja kyllä silloin haluaa käyttää vain hyviä aineita. Whamisa on mulla vielä odottamassa, nyt lotrailen mm. SnowAnnan kasvovedellä. Bio2YOun voidetta olen käyttänyt, ja siitä jäi hyvät muistot. Täytyykin ostaa joku kerta uudestaan.
    Kivaa uutta viikkoa Tiia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla olen ehdottomasti kasvovesien kanssa ja kerrostaminen kuuluu päivittäisiin rutiineihin. En ymmärrä edes, että miten olen säilyttänyt tuota L'Orealin pulloa näin pitkään... :D Muuttoraivauksen myötä saattaa löytyä muitakin ylläreitä kun alan käymään kosmetiikkaa tosissaan läpi.
      Mukavaa viikkoa sinullekin Sari ^___^

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit