Lookfantastic Beauty Box march 2018

Sain boksin käsiin pitkän odottelun päätteeksi tämän viikon torstaina. Muiden postauksia alkoi jo boksista siis ilmestyä jo viikko ennen omani käsiin saamista, joten mieleen väkisinkin tuli, että jos se boksi nyt ei saavukaan perille asti.. Näiden LF boksien heikkous on se, että niillä ei ole olemassa mitään seurantatunnusta. Lähetyspäivämäärä näkyy Lookfantasticin sivuilla omissa tiedoissa, muutta sen enempää boksin matkasta ei saa tietoa. Boksi haetaan tavallisella pakettikortilla, joita maksikirjeidenkin postituksessa käytetään. Toistaiseksi siis kaikki boksini ovat päätyneet perille asti.



Boksi sisältää Renun kasvonaamion, SkinChemists huulia pullistavan huulikiilto, Omorovicza kevyt päivävoide, Skimono jalkanaamio, Stylondon ovaali sivellin, Doucce luomiväriduo, 2 kpl magnetillista pannua


Boksin kiinnostavin tuote on mielestäni ehdottomasti Omoroviczan Balansing Moisturiser. Mahtavaa, että kerrankin tällainen arvokas tuote tulee reilun kokoisena eli 30 ml pumppupullona. Täysi koko on 50 ml ja sen hinta 100 euron luokkaa. Kyseessä on sekaiholle sopiva tuote, joka antaa pitkäaikaista kosteutusta ja lisäksi tasapainottaa ihon talintuotantoa ja pienentää huokosia. Luvataan toimivan myös primerinä meikin alla. Vaikuttaa oikein hyvältä, sopii mimulle kasvojen T-alueelle käyttöön. Luulen, että muu kasvojen iho vaatii tämän kaveriksi täyteläisemmän päivävoiteen. Kerrostan usein tuotteita ihon tarpeen mukaan.


SkinChemists Rose Quartz Youth Defence Lip Plump huultenpullistaja on kyllä erikoinen tuote. Tuntuu huulilla hieman viilentävältä, mutta ei tämä mielestäni mitään tee. Tehoaineena eli pullistajana toimii piparminttuöljy (tai siis olisi tarkoitus toimia). Hintaa tällä täysikokoisella tuotteella on huikeat 52 euroa, mitä en voi mitenkään ymmärtää. Ihan kiva, viilentävältä huulirasva, joka jättää kosteutetun hieman liukkaan pinnan huulille, ei tahmaa. Eli käyttöön tulee huulivoiteena, ei mitään pullistavaa efektiä saa tästä esille parhaankaan valaistuksen alla.


Renu Advanced Anti-Ageing Flash Relax Mask on tarkoitettu ikääntyvälle iholle tuomaan täyteläisyyttä, kosteutta ja kirkkautta. Sisältää C- ja B5-vitamiineja. Tällaisia on aina kiva kokeilla. Reilusta 30 ml tuubista riittää useammalle kerralle.


Skinmonolta on aiemmin tullut vastaava käsinaamio, joka meni joululahjana eteenpäin. Nyt vuorossa jaloille tarkoitettu naamiosukka (?) Esittelytekstissä ei tarkalleen kerrottu, minkälainen tuote on kyseessä, mutta ymmärtäisin, että kyseessä olisi yksi maski, ei omia pussukoita molemmalle jalalle. Päällimmäisenä on kuitenkin kosteutta pitävä kerros, joten jokapaikka ei kastu tämän käytön seurauksena. Jalat ovat kyllä kuivuuteen taipuvaiset näin talvisin, joten ihan kiva kokeilla tällaista. 


Siveltimiä ei usein tule LF boksin mukana, joten kiva saada sellainen pitkästä aikaa. Tosin luomivärisiveltimelle olisi ollut enempi käyttöä. Mulla on olemassa jo yksi ovaalisivellin, jota tietyn aikaa käytin aktiivisesti meikkivoiteen levittämiseen, mutta sittemmin käyttö on jäänyt. Hyvin se toimi tehtävässään, mutta tykästyin lopulta enempi sieneen. Esittelytekstin mukaan tätä voisi käyttää meikkivoiteen lisäksi myös peiteaineen, puuterin tai vaikka poskipunan levitykseen. 

Douccen luomivärit ovat sävyltään kauniin hohtavia ruskeita toinen hieman tummempi, toinen vaaleampi. Nappien pohjassa on magneetit, joten ne voi kiinnittää magneettipalettiin. Harmi vain, että napit ovat pikkuisen liian korkeita Z-palettiini. Muovipannu tekee ylimääräistä korkeutta ja paletin kansi ei meinaa mennä kiinni. Napit ovat tosi minikokoiset, koko ei oikein välity kunnolla kuvasta. Yllätyin niiden pienuudesta. Toisaalta hyvä puoli siinä, että värit saa ehkä joskus käytettyä loppuun. Itselläni nämä taitavat lähteä eteenpäin juurikin Z-palettiin sopimattomuuden vuoksi. Lisäksi omistan luomivärejä muutenkin tosi paljon, joten tarvettakaan näille ei ole. Muovikansi napin päällä on sen verran huonosti paikallaan pysyvä, ettei näitä tällaisenaan oikein voi meikkipussiinkaan laittaa sotkemaan ja rikkoutumaan.


Doucce luomivärit, sävyt Kate ja Tenley.


Ovaalisiveltimen harjaspää lähempää kuvattuna. Karva on sileää ja hyvälaatuisen oloista. Siveltimen varresta sensijaan tulee melko halpa vaikutelma; muovin viimeistely on karkeaa.

Täytyy sanoa, että odotin boksilta hieman enemmän mitä lopulta sain. Luomivärit jäävät itseltäni käyttämättä, ovaalisivellinkin on siinä ja siinä, saanko sen oikeasti omiin rutiineihini sopimaan eli löytyisikö tästä hyvä väline jonkin muun tuotteen kuin meikkivoiteen levittämiseen. Jalkamaski on yksittäistuote, jonka kanssa joutuu läträämään. En oikein ole koti-spa -ihminen. Tämän tilalla kasvonaamio olisi ollut paljon mieluisampi. SkinChemists huulituote puolestaan oli täysi pettymys. Omorovicza ja Renu pelastivat boksin.


Mitä pidit maaliskuun LF boksista?

Kommentit

Suositut tekstit