Carolina Herrera Good Girl

En ole vuosiin ollut kiinnostunut tuoksuista, viimeisin jonkin asteinen innostus oli Lady Gagan lanseeraama tuoksu nimeltään Fame, joka oli musta väriltään, mutta muuttui iholla läpinäkyväksi.  Tuoksun julkaisuaikoihin myös kuuntelin hänen musiikkiaan melko paljon. Fame:ssa oli jotain sellaista syvää mystistä mausteista pohjasävyä, joka vetosi minuun. En koskaan ole ollut keveiden kukkaistuoksujen ystävä erityisemmin. Tätä aiempi innostus tuoksumaailmassa oli teini-ikäisenä ikuinen teiniklassikko Tommy Hilfigerin Tommy Girl.

Opiskelu ja työt ovat jo lähes 10 vuoden ajan rajoittaneet tuoksujen käyttöä ja ei niihin sitten ole tullut perehdyttyä. Nyt yllättäen kaksi tuoksua joulun alla tekivät lähtemättömän vaikutuksen, jäivät mieleen niin pahasti, että oli pakko hankkia molemmat. Tässä on toinen tuoksuista esiteltynä eli Carolina Herreran Good Girl. Se houkutteli tarkempaan tutustumiseen upean korkokenkäpullon perusteella. Hieno pakkaus ei olisi saanut minua pelkästään ostamaan tuoksua, sillä onhan se tosi hintava, sisällön piti myös vakuuttaa ja niin se tekikin.

Ennen Good Girlin tilaamista kävin tuoksuttelemassa sitä Kicksillä ja Sokoksella, ostaakko vai ei.. ranteista ja vaatteista tuoksu oli aistittavissa vielä pitkään, seuraavina päivinäkin. Lopulta päätös oli helppo, tämä oli pakko saada, tämä on täysin mun tuoksu. Etsin tietenkin tarjouksia netistä ja lopulta Ellokselta tärppäsi. Kanta-asiakkaan tarjouksena sain alennusta -30%, joka onnekseni koski tällä kertaa myös merkkituotteita. Usein Elloksen alennukset koskevat vain ei-merkkituotteita kuten heidän omaa mallistoansa vaate- ja sisustuspuolella. Tarjouksen innostamana tilasin tuoksun 50 ml koossa ja hinnaksi jäi noin 60 euroa. Tuoksua myydään myös 30 ml pullossa.

Olen luvattoman huono kuvailemaan tuoksuja ja niiden sanalliset kuvaukset eivät kerro mulle yleensä yhtään mitään. Tuoksuesittelyn tekeminen on siten todella vaikeaa... Lähdetään kuitenkin kuvista alkuun:


It's so good to be bad...




On se vain hieno, ehkä kaunein omistamani esine.

Mitä sitten itse tuoksuun tulee, sitä kuvaillaan Elloksen sivuilla mm. näin: "raikas jasmiini ja tuberoosa yhdistyvät tonkapapuun ja kaakaoon muodostaen elegantin ja jännittävän kokonaisuuden". Carolina Herreran sivuilla puolestaan näin: "Reveal your good side through the luminous facets of Tuberose and Jasmine Sambac. Indulge your bad side through the addictive notes of roasted Tonka beans and Cocoa." Carolina Herreran sivuilla on varsinaisen tuoksun kuvailun lisäksi videoklippejä ja kuvakollaaseja sekä myös mielikuvan luomista sanallisesti itsenäisestä, rohkeasta, suorastaan häpeämättömästä, seksikkäästä, elegantista ja arvoituksellisesta naisesta, jota varten tuoksu on luotu ja/tai jollaiseksi se käyttäjänsä tekee. Ei ole tarpeeksi, että katseet kääntyvät, myös leukojen täytyy pudota ja vilkaisujen täytyy muuttua tuijotukseksi. "Where good girl goes, she is a bad girl that never gets caught." Tuoksu vetoaa siis pimeään puoleen, viestii kapinallisuutta ja jättää mielikuvitukselle vallan määritellä, mitä se itse kunkin kohdalla voisi tarkoittaa . . .

Tuoksussa on siis ensituoksuna Good Girl -osuus, joka on kukkaistuoksumainen ja kevyt (jasmiini ym.), mutta se nopeasti syvenee tuhmaksi tytöksi sydäntuoksussaan, joka on mausteinen ja sen sävyistä on vastuussa kuvailun mukaan kaakao ja tonkapapu. Kuvailu tällä tavalla ei mielestäni tee tuoksulle oikeutta tai sano ylipäänsä paljon mitään. Jasmiinin ja kaakaon tuoksut pystyy ehkä vielä kuvittelemaan, mutta kokonaisuutta tuskin...? Suosittelen tutustumaan tähän kivijalkamyymälässä, jos yhtään kiinnostus herää.


Onko tämä tai jokin muu Carolina Herreran tuoksu sinulle tuttu? Mitä olet tykännyt?

Kommentit

Suositut tekstit