Bette Box joulukuu 2017

Bette Box joulukuu -17 oli vuoden boksien huikea päätös. Uuden boksin vuosi alkoi lupaavasti parin ensimmäisen laatikon osalta, mutta sen jälkeen tuli takapakkia useamman kuukauden osalta. Loppuvuosi taas on ollut nousua kohti erinomaista tasoa, jota toivottavasti jatkuu ensi vuonnakin, sillä aion jatkaa tilausta toistaiseksi.

Kaikille kauneusblogeja lukeville on tässä tuttuakin tutumpi sisältö:


Monipuolinen sisältö; 3 täysikokoista tuotetta + 5 näytekokoa + hammaslankain testaukseen.


Tässä tuotteet tarkemmin esiteltynä

Boksin kiistaton päätuote on jälleen kerran Lumenelta. Vielä en ole päässyt kokeilemaan, sillä nyt otin vasta käyttööni Lumenen Sisu -seerumin sekä Yves Rocherin seerumin. Yhteensä käytössäni on 3 seerumia tällä hetkellä.. pitää rajoittaa avattujen määrää. Kertaalleen kokeilin tätä Arctic Dew -seerumia kaupassa ja vakuutuin kyllä samantien. Vaikutelma tuli hyvin imeytyvästä, pitkäaikaisesti kosteuttavasta tuotteesta, jolla on raikas, mieto tuoksu. 


Lumene Arctic Dew

Real Techniquesin meikkisieni on tuttu tuote, joka on tällä hetkelläkin käytössäni, joten boksista tullut ei päässyt vielä käyttööni. Olen kokeillut meikki- ja BB-voiteen levitykseen sormia, erilaisia siveltimiä ja sieniä, joista sienet ovat vieneet voiton. Yksi parhaista kokeilemistani on ollut tämä RT:n sieni. Täytyy kyllä samalla myöntää, että en ole koskaan omistanut isoa Beauty Blenderiä (micro.mini. sieniä mulla on). Sen sijaan halpissieniä olen omistanut useitakin ennen RT:ta. Ne toimivat aluksi hyvin, mutta poikkeuksetta ovat hajonneet käytössä aivan liian nopeaa. Eivät kestä pesua. RT sieni on kestänyt pesut moitteetta eikä se näytä luovuttamisen merkkejä.. en raaski uusia sientä suositellun 3 kk välein, sillä se on edelleen tuon ajan kuluttua priimassa kunnossa. 

Sormien ongelmana levityksessä on mielestäni liian paksu ja epätasainen lopputulos, sivellin puolestaan jättää rantuja, jotka olisi joka tapauksessa töpöteltävä pois sienellä. Sivellin myös mielestäni antaa liian ohuen tuloksen silloin kuin kaipaisi paksumpaa meikkiä. Sienellä taas saa tehtyä tasaisen pohjan joko ohuemmin tai paksummin tilanteen mukaan. Kerrosten lisäys on helppoa töpöttelemällä; levitys ei liikuta meikkiä pois kasvoilta. Teen niin itse, että levitän meikkivoidetta sormella rannut otsaan, poskiin ja leukaan ja levitän näitä sitten sormin vielä hieman laajemmalle. Sen jälkeen kastelen sienen, kuivaan pyyhekuivaksi ja alan työstämään meikkivoidetta kasvoille töpöttävällä liikkeellä. Sienen kapealla kärjellä sen saa täydellisesti levitettyä vaikeisiinkin paikkoihin, kuten silmien alle ja nenän pieliin. Silmien alusten kohdalla on tärkeää, että meikkivoide levittyy ohuesti kauniin lopputuloksen saamiseksi. Sienellä se onnistuu todella hyvin vs. sormilla, jolloin kerros jää herkästi liian paksuksi ja juonteet vain korostuvat. Ennen meikkisienen löytämistä jätin usein silmänaluset meikkaamatta suttuisen ja juonteisen lopputuloksen vuoksi, joten sieni on ollut suorastaan ahaa-elämys mulle :D

Muutenkin mahtavaa, että Bette Box on saanut Real Techniquesin valikoimiinsa. Toivon, että RT tuotteita nähdään bokseissa jatkossakin. Kyseessä on mun suosikki meikkivälinemerkki.


Jos et ole sientä aiemmin kokeillut, suosittelen tätä lämpimästi; edullinen vs. Beauty Blender ja laadukas. Kosteuttaminen on ehdoton sienen oikein toimimisen kannalta. Haittapuolena on, että imee tuotetta hieman sisäänsä, mutta olen kokenut, että hyvä lopputulos on tämän pienen menetyksen arvoinen :)

Sally Hansenin kynsilakkaduo on yhden tuotteen sijaan kaksi todellisuudessa. Arvoa tällä on huikeat 25 euroa, arvokas oli myös Lumenen seerumi. Kolmen täysikokoisen tuotteen arvo oli yhteensä noin 70 euroa, joten rahoilleen on todellakin saanut vastinetta.

En ole aiemmin käyttänyt Sally Hansenin lakkoja, joten oli mielenkiintoista kokeilla. Värilakan päälle on tarkoitus levittää ilman UV-lamppua toimiva geelilakkakerros, joka antaa kiillon ja pitkän kestävyyden lakalle. Kokeilin oranssinpunaista jouluun sopivaa värilakkaa, en vielä päällyslakkaa, sillä jouduin töiden vuoksi poistamaan kynsilakan joka tapauksessa seuraavana päivänä.. Värilakka levittyi uskomattoman tasaisesti ja kuivui todella nopeasti vrt. esim. essencen lakkoihin. Jo yksi kerros antoi kauniin lopputuloksen, mutta toisella kerroksella se oli intensiivinen. Heti kun joulutyörypäs helpottaa, teen lakkauksen tällä duolla. Aiempi kokemukseni Rimmelin geelipäällyslakasta on se, että tulos todellakin on pitkäkestoinen. Odotan samaa tältä ja ehkä vielä enemmän. Kynsilakoissa ärsyttävintä on se, että 2-3 päivän päästä alkaa halkeilu. Siksi en usein jaksa niitä käyttää, sillä mikä on tympeämpää kuin epäsiisti lakkaus.. joka jää helposti olemaan, sillä poistaminen on työlästä. 


Sally Hansen miracle GEL 

Maybeautyn naamio lupaa poistaa mm. mustapäitä iholta. En ole vielä kokeillut tätä, mutta eiköhän pian pääse testiin. Voisin kokeilla otsalle ja leualle, jotka ovat epäpuhtaimmat ihoalueeni. Mulla ei ole kovin suuria odotuksia tuotteen osalta, sillä ihoni tukkeutuu aina syvältä ja finnit ovat alkuun kipeitä, syviä paukamia ihon alla. Mustapäitä muodostuu vähän ja hyvin harvoin näppylä saa sellaisesta alkunsa. Täytyyhän se toki kokeilla, toimiko tämä niihin vähiin mustapäihin ;) Pinnallisimmista epäpuhtauksista kärsiville tällaiset naamiot voivatkin olla hyviä ratkaisuja ihon puhtaana pitämiseksi.


Jordanin hammaslankain oli kiva ylläri boksissa. Tällaiset lankaimet ovat helppokäyttöisiä, jolloin hammaslankaa tulee käytettettyäkin säännöllisesti. Jostain kumman syystä tavallisen langan kanssa se lankaus tuppaa unohtumaan... 🙊 Laiskuus tekee temppunsa 🙈. Pitääpä katsoa markettireissulla hintoja, että raaskisiko vaihtopäitä ostaa jatkossa kaupasta. 

On kiva nähdä, että Avene on kotiutunut Bette Boksiin. Tuotteita on ollut näytekokoisena useamman kerran, kuten nytkin. Olisipa mahtavaa, jos saataisi vielä joku kerta täysikokoinen Avenen tuote boksiin. Tämä XeraCalm duo on ollut tosi loistava kuivalle talvi-iholle. Puhdistusoljy puhdistaa meikin perusteellisesti ja hellävaraisesti jättäen ihon joustavasti. Silmämeikkikin lähtee helposti. Sopii kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi osaksi. 

XeraCalm voide on tuhtia ja tehokkaasti kosteuttavaa voidetta, joka sopii kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Suihkun/saunan jälkeen tuntuu kasvoilla tosi hyvältä tehokosteuttajalta. Minulla on taipumusta atooppiseen ihottumaan, joka aivan yllättäen saattaa puhjeta talvikautena. Näin käy vähintään 1x talvessa ja episodin kesto on noin 1-2 kk ajan, joskus harvoin tuurilla vähemmänkin aikaa. Atopian merkkejen ilmaantuessa (🔺) on nopeasti laitettava tauolle normaalisti käyttämäni voiteet ja siirryttävä väliaikaisesti perusvoidelinjalle. Onneksi Avene tarjoaa vaihtoehdon tylsille ja usein runsaasti mineraaliöljyjä sisältäville rasvaisille perusvoiteille atoppista ihottumaa sairastavilla, sillä mm. tämä tuote sopisi aivan loistavasti päivittäiseen ihonhoitoon atoopikolle. Kevyemmistä perusvoiteista on helppo löytää mineraaliöljyttömiä vaihtoehtoja, mutta toisaalta kosteuden säilyttämisen teho ei ole myöskään usein riittävä niissä. Sinänsä mineraaliöljyissä ei ole mitään erityisen pahaa, mutta mulla ne vain aiheuttavat finnejä ... jopa atooppisen kuivan ihon läpi. 

🔺Tarkoittaa minulla ihon nopeaa kuivumista erityisesti sy alueella + kirvely, kutina, punoitus. Tilanteen jatkuessa hilseily ja yhä pahempi punoitus ja kutina. Toinen paha paikka on kaula, johon tulee punaisia ihottumaläiskiä)


Avene XeraCalm tuntuu hyvältä talven kuivattamalla iholla. 

Lopuksi vielä tuoksunäyte Policelta. On tosi kiva, että boksissa on viime aikoina ollut tuoksunäytteitä usein. Näin pääsee tutustumaan arvokkaampiin tuoksuihin useamman kuin myymälässä tapahtuvan kertanuuhkaisun kautta. Pikkupullo kestää yllättävän kauan. Tykkään paljon tästä mausteisesta tuoksusta, jossa on kukkaistuoksua myös mukana. Pakkauksen mukaan ruusua, jasmiinia ja magnoliaa.



Mitä pidit joulukuun boksista? Kiinnostuitko jostain tuotteesta?

Kommentit

Suositut tekstit