Lumene Sisu Urban Defence Lumenessence

Huomasin yllättäen, että Lumene on julkaissut uusiin ihonhoitosarjoihinsa essencejä. Nopealla vilkaisulla bongasin essencet Sisu ja Valo -sarjoissa. Sisu on näistä hintavampi ja sarja, joka on alusta alkaen kiinnostanut minua. Jo sen tuoksu on ainutlaatuinen metsän tuoksu. Sisu-tuotteita harvemmin on missään alennuksessa toisin kuin muiden sarjojen tuotteita.

Bongasin tämän Sisu-uutuuden Sokokselta ja testasin tietenkin heti, ja ihastuin. Hinta oli muistaakseni 24 euroa. Ihan kohtuullisen kova hinta, mutta edullisempi kuin sarjan hoitoöljy tai kasvosuihke noin 40 euron hinnoillaan. Sitä en ymmärrä, että miksi suihke on niin paljon kalliimpi kuin tämä essence. Lopulta hyvin saman tyyppinen tuote kuitenkin mielestäni. Ostopäätöstä tukemaan mulla oli essencelle tietynlainen tilaus; olin juuri saanut Blithen essencen loppumaan. Siitä enemmän syyskuun -17 loppuneet -postauksessani.


Ylellinen 150 ml pullo luo mielikuvaa selektiivisestä kosmetiikasta, mihin Lumene on viimeaikoina selkeästi pyrkinytkin.

Essence itsessään on yllättävän nestemäistä. Yleensä olen tottunut hoitonesteiden seerumimaiseen koostumukseen eli nestettä sakeampaa tavaraa ovat, mutta hieman seerumia keskimäärin juoksevampia. Tämä on kuin kasvovettä ennemminkin. Tuoksu on huumaava mäntymetsä, mistä pidän todella paljon. Sisu -sarjan ominaistuoksu. 

Olen käyttänyt tuotetta sillä tavalla, että ravistelen pullosta tippoja kämmenelle ja siitä sitten levitän sen sormin kasvoille. Monissa kasvovesissä on samanlainen pullon suu. Neste imeytyy ihoon hetkessä ja kosteuttaa mukavasti. Sopii täydellisesti seerumin ja/tai päivävoiteen alle. Koska tuote eroaa selkeästi seerumista, se ei kilpaile sen kanssa kuten koostumukseltaan sakeampi essence herkästi tekee. Tämän avulla ihon kosteuttaminen kerroksittain on siis helpompaa kuin käyttämällä ns. tavanomaista essenceä; ei ole vaaraa päätyä saamaan paksun tuntuista kerrosta tavaraa naamaan kuten välillä tuntuu käyvän essence-seerumi-päivävoide -combolla (riippuen tietenkin yksittäisen tuotteen koostumuksesta).

Olen ollut ostokseeni tosi tyytyväinen tähän mennessä. Talven lähestyessä jokainen kosteuttava kerros päivämeikin alla on tarpeen, jotta kasvot kestäisivät ilman kuivuuden merkkejä sen reippaat 8 tuntia nyt ainakin. Mikään ei ole päivän päätteeksi tympeämpää kuin se, että huomaa meikkinsä kanssa näyttävän väsähtäneemmältä (ja vanhemmalta) kuin ilman meikkiä olisi. Monesti tämä efekti syntyy siitä, että iho on meikkivoiteen alla kuivahtanut ja meikki sitten myös rapissut ja kuivahtanut. Kokonaisuuteen tietenkin vaikuttaa kaikki osatekijät, ei pelkkä essencen käyttö. Nyt omassa käytössäni kuitenkin, omiin rutiineihini yhdistettynä, olen huomannut tämän auttavan kosteustasapainon ylläpidossa pitkin päivää. Koostumuksensa puolesta tämä sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen.

Onko Sisu-sarja sinulle tuttu, mitä olet tuotteista tykännyt?

Kommentit

  1. Lumenen Sisu -sarjsta olen käyttänyt Intense Hydrating Serumia (piti käydä nimi tarkistamassa, kun ei jää pitkät nimet mieleen...) . Se oli toimivuudeltaan sinäsä ihan ok, mutta liian tymäkkää ihontuntumalta ja tuoksulta. Minun mielestä vähän äijämäinen -tuote;) Muita Sisu -sarjan tuotteita en ole kokeillut, ja saattavat olla erittäin hyviä, ehkä tuo essence voisi sopia minullekin paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen monesti miettinyt tuon Sisu sarjan seerumin ostamista, mutta liian hintavava jäänyt sitten hyllylle. Aika tuhtia tavaraa on kieltämättä testailujen perusteella. Tämä essence on toista maata ja ei tuoksukaan ole niin vahva kuin seerumissa. Tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä, siitä joko tykkää tai ei.. Voimakashan se on ja en pidä normaalisti voimakkaista tuoksuista tuotteissa. Tämä metsäisyys nyt jotenkin on onnistunut tekemään poikkeuksen. Kieltämättä tuoksussa on miesmäisyyttä ;)

      Poista
  2. Taisin tätä tuotetta vilkaista Sokoksella kun kävin viimeksi. Mietin vain, että mitä ihmettä on beauty lotion ja jätin purkin hyllyyn :p Nämä Lumenen uudet tuotteet kiinnostavat kyllä, vaikka välillä ihmetyttävätkin. Ihmeen paljon tullut viime aikoina uusia tuotteita Lumenelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, totta, paljon on tullut uutuuksia, eikä näy loppuvan. Saapa nähdä, löytääkö tällaiset tuotteet suomalaisen käyttäjän. Kuitenkin K-beautyn inspiroimia. Mietinpä vain, että onko se perus kuluttajalle miten tuttu lopulta. Tällaiset asiat vääristyvät kun katselee maailmaa kosmetiikkabloggaajan näkökulmasta..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit