Testissä Forever Living Products Aloe Vera -tuotteet

Sain mahdollisuuden blogini kautta testata Forever Living Products tuotteita. Kyseessä on yrityksen omien verkkosivujen (https://foreverliving.fi/) mukaan suurin Aloe Veraan perustuvien tuotteiden suoramyyntiyritys Skandinaviassa. Nettisivuilta saa lisätietoa tuotteista. Tuotteita ei siis myydä missään kaupoissa vaan niitä voi ostaa suoraan jälleenmyyjiltä, joiden yhteystiedot saa verkkosivuilta. Aloe Vera on pitkään tunnettu ihoa hoitavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan, sopii kaikille ihotyypeille, rauhoittaa myös ärtynyttä ja atooppista ihoa.

Sain testiin seuraavat tuotteet: Aloe Propolis Creme, Aloe Scrub, Sonya Volume Shampoo ja Volume Conditioner, Alpha E-factor -ihonhoitoöljy, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Gelly, Sonya Nourishing Serum. Tarkoitus on tässä postauksessa kertoa käyttökokemuksistani. Kaksi tuotteista toimi minulla erinomaisen hyvin ja voin rehellisesti sanoa, että olivat tuoteryhmissään parhaita kokeilemiani tuotteita.

Aloitetaan hiustuotteista...


Sonya Volume Conditioner ja Volume Shampoo

Volume Shampoon kaksi keskeisintä ainesosaa on aloe vera ja mehiläiskuningatargeeli (royal jelly) ja varmaan tuo viimeisin tekee shampoon rakenteesta sellaista jännän hyytelömäistä. Tuoksu on mieto ja raikas. Parasta tässä oli se, että tämä ei kuivata ollenkaan hiuksia vaan selvittää ja pehmentää. Ei kuitenkaan aiheuta ennenaikaista rasvoittumista ja pesuteho on yhtä hyvä kuin muilla käyttämiläni shampoilla. Kuivuminen ja hiusten pahasti takkuun meneminen on minulla ongelma, koska hiuksissa on useita käsittelyjä takana. Suosittelen aivan ehdottomasti käsitellyille hiuksille tätä; jää hoitoaineelle vähemmän työtä kun hiukset ovat jo ennen sitä kosteutetut ja pehmeät. Lopputulemana huomasin, että tätä shampoota käyttäessäni hiusten selvittämisurakka oli paljon pienempi kuin normaalisti. Todennäköisesti paras kokeilemani shampoo mukaanlukien kampaamotuotteet. Pidin kosteutustehon lisäksi paljon myös koostumuksesta, riittoisan oloinen tuote. Tämä kosteuttaa myös päänahkaa.

Volume Conditioner ei ensimmäisellä käyttökerralla vakuuttanut täysin, sillä siinä ei tosiaan ole juurikaan silikoneja ja niitä hiuslatvani tuntuvat kaipaavan selvitystyössä. Hoitoaine sisältää kuitenkin aloe veran lisäksi hoitavia aineisosia runsaasti (mm. macadamian siemenoöjyä ja auringonkukan siemenöljyä), mikä todellisuudessa tietenkin on hiuksille silikonia parempaa. Silikoni on vain sellaista pinnan silottelua sitten kun mikään muu ei enää auta... ja toki se helpottaa kaikentyyppisten hiusten selvitystyötä. Seuraavan kerran kun kokeilin tätä saunassa, oli teho jo hiuksiini huomattavan paljon parempi. Pitkä vaikutusaika lämmössä tekee ihmeitä tällaiselle karhealle pörrölle. Luulen, että tämä hoitoaine sopisi loistavasti normaalille, kuivalle ja mikseipä käsitellyllekin hiukselle (joiden tilanne ei ole niin paha kuin mulla ;)) Minunkin käytössä tämä kyllä voittaa suurimman osan markettihoitoaineista, joille etua tuo lähinnä se suuri silikonimäärä.. Tuoksu tässä on myös mieto ja raikas, mistä pidän.

Seuraavaksi ihonhoitotuotteet, tässä koko setti...


...josta ensimmäisenä käsittelyyn tuubissa olevat voiteet:


Aloe Moisturizing Lotion on kahdesta kasvovoiteesta se kevyempi versio (eli Aloe Propolis Creme on tuhdimpi versio). Ensimmäisenä ainesosana on aloe barbadensis leaf juice ja sisältää myös mm. aprikoosinsiemenöljyä, kamomillauutetta, jojobaöljyä, elastaania ja kollageenia. Runsaasti kosteuttavia ainesosia siis. Voide on melko ravitsevan oloista, joten ensimmäiseksi pelkäsin, että aiheuttaako tämä mulle näppyjä. Turha pelko, ei aiheuttanut. Mulla tämä toimii parhaiten meikin alla ja pitää ihon sopivan kosteutettuna koko päivän. Liian kevyiden päivävoiteiden kanssa meikkipohja herkästi kuivuu ja alkaa hilseilemään, mikä on mun mielestä rasvoittumista paljon ikävämpi ilmiö, sillä se tosiaankin saa ihon näyttämään vanhalta ja väsyneeltä. Eli suosittelen meikinalusvoiteena normaalille/pintakuivalle iholle. Tuoksua tässä on jonkin verran, mikä saattaa häiritä, jos on tuoksuille herkkä.

Aloe Propolis Creme sopii Foreverin mukaan koko kehon kosteuttajaksi ja sisältää aloe veran lisäksi myös kamomillaa, A- ja E-vitamiineja sekä propolista eli mehiläisen kittivahaa. Tämän kerrotaan sopivan erityisesti atooppiselle ja kutisevalle iholle. Vaikutelma tulee, että tämä voisi olla jopa samantyyppinen yleisvoide kuin apteekkiklassikko Bepanthen. Käytin tätä vartalovoiteena ja toimi siinä tarkoituksessaan erinomaisesti. Tällä hetkellä koostumus on kasvoille liian tuhti, mutta talviaikaan kun iho kuivuu, voisi toimia hyvin kasvoillakin meikin alla ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen esim. taive- tai käsi-ihottumaan, mikä monia atooppisuuteen taipuvaisia vaivaa etenkin talviaikaan. Voiteen tuoksu on mieto ja hunajainen, tykkäsin siitä.

Forever Aloe Scrub on kuorintavoide, joka nousi toiseksi lempparikseni koko tuotesarjasta Volume Shampoon rinnalla. En ole koskaan aiemmin kokeillut näin pehmeää ja hellävaraisesti kuorivaa kuorintavoidetta, tähän voi jäädä koukkuun! Kuorinta sisältää aloe vera geeliä ja jojobasta tehtyjä mikropalloja, mikä varmasti selittää sen uskomattoman pehmeän tunteen kasvoilla. Tämä ei kuivata ollenkaan ja puhdistaa kuitenkin erinomaisesti. Suosittelen tätä ihan kaikille ja uskon, että tämä sopii myös sellaisille, joiden iho ei normaalisti kuorintaa siedä. Tätä voisi valmistajan mukaan käyttää koko keholla ja jopa päänahan syväpuhdistukseen. Raikas mieto tuoksu, tykkään!

Aloe Vera Gelly on nimensä mukaisesti geelimäinen tuote, joka näistä tuotteista sisältää eniten stabiloitua aloe veraa, Foreverin mukaan jopa 85%. Tämä sopii valmistajan mukaan hyvin hyönteisten pistoihin (sopii siis kesään kunhan se nyt ensin tulisi), nirhaumiin, haavaumiin ja auringon polttamalle iholle, miksei myös after sun -voiteena siis toimisi. Todellinen monitoimivoide siis Aloe Propolis Cremen ohella. Tuote on kirkasta geeliä, joka imeytyy ihoon välittömästi jättämättä mitään tuotetuntua. Sopii kasvojen pikakosteutukseen edellisten lisäksi erinomaisesti. Käytin tätä myös sheivauksen jälkeen ja siihen tarkoitukseen tuote on erittäin hyvä. Lähes tuoksuton ja raikas voide, tykkäsin kovasti, ja olen sitä mieltä, että jokin tämän tyyppinen yleisvoide olisi hyvä olla olemassa joka kylppärissä varsinkin kesäaikaan.

Lopuksi vielä seerumi ja kasvoöljy:


Sonya Aloe Nourishing Serum ja Forever Alpha-E Factor

Sonya Aloe Nourishing Serum sisältä ensimmäisenä ainesosanaan aloe veraa sekä lisäksi myös muita hoitavia ainesosia, mm. valkoisen teen ja mimosan uutteita ja E-vitamiinia. Tätä voi käyttää kasvojen ihon lisäksi hiuksiin. Koostumus ei ollut aivan sellainen, mitä seerumeissa itse suosin, tämä tuntui enemmän voiteelta. Sisältää myös jonkin verran silikoneja, joten en uskaltanut laittaa tätä kuin kuivimpiin alueisiin kasvoilleni, eli poskiin, jotka ovat olleet ongelmana pidemmän aikaa. Seerumi voisi toimia hyvin meikin alla, sillä koostumus sitoo ja pitää kosteutta iholla hyvin olematta kuitenkaan raskaan tuntuinen. 

Forever Alpha-E Factor oli mielenkiintoinen tuote, sillä se on jotain seerumin ja ihoöljyn väliltä, kevyempää kuin useimmat kokeilemani öljyt. Ensimmäinen ainesosa ei olekaan tässä öljy, vaikka sisältääkin purasruoho- ja soijaöljyä. Tuotteessa on vaikuttavina aineina myös A- ja E-vitamiinit aloe veran lisäksi. Laitoin tätä noin 3-5 tippaa kasvoilleni aina aamuisin essencen jälkeen tai suoraan puhdistetulle iholle, vaikka ohjeen mukaan 1-3 tippaa riittäisi. Tämä kuitenkin imeytyi ihoon niin hyvin, että houkutus tuli laittaa tippoja hieman enemmän. Toimiikin ihon päiväkosteutuksen hyvänä pohjana varsinkin jos meikkipohjan laittaa kasvoille. Sisältää cyclopentasiloxanea, mitä ei kyllä tuotteen koostumuksessa lainkaan huomaa. Ei aiheuttanut näppyjä ollenkaan, vaikka ihoni on tunnettu akneen taipuvaisuudesta. Iho ei jäänyt ollenkaan rasvaisen tuntuiseksi tämän laiton jälkeen. Vapaapäivänäni en välttämättä laittanut edes muuta voidetta kasvoilleni aamusta. Tykkäsin ohuesta loistavasti imeytyvästä koostumuksesta ja siitä pehmeästä tunteesta, minkä se kasvoille jätti. 

Alpha-E Factoria voi valmistajan mukaan käyttää myös hiusöljynä, mutta itse en tullut testijakson aikana kokeilleeksi tätä hiuksiin, vaikka hiusöljyt kyllä kuuluvat joka pesun jälkeisiin rutiineihini.



Ovatko Forever Living Products tuotteet sinulle tuttuja?

Mikäli kiinnostus tuotteisiin heräsi, voit ottaa yhteyttä Ruut Ahoseen (Puh. 0505354368, ruut.flp@gmail.com, lisätietoja tuotteista ja tuotteiden tilaaminen). Foreverin nettisivuilta löytyy myös tietoja tuotteista, mm. incl-listat ja hinnat. Itse en hyödy tästä postauksesta taloudellisesti ja mielipiteet ovat omiani. Oli kuitenkin erittäin mielenkiintoista testailla näitä tuotteita. Kaikki olivat hyviä, mutta kaksi tuotteista nousi selkeästi suosikeiksi eli Sonya Volume Shampoo ja Forever Aloe Scrub, mitkä todennäköisesti jossain vaiheessa tilaan itselleni :) Foreverin valikoimissa nettisivun perusteella vaikuttaisi olevan tämän testisetin lisäksi paljon muitakin kiinnostavia tuotteita, käykääpä kurkkaamassa!

Kommentit

  1. Olen käyttänyt yhden putelin Sonya Aloe Nourishing Serumia, ja se tuntui oikein miellyttävältä. Nämä Aloe vera -tuotteet vaan on aika hintavia, joten en ottaisi vakituiseen käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä itsekin olen. Varsinkin kun nyt tullut laadukas, mutta edullinen The Ordinary markkinoille ^___^

      Poista
  2. Hei.aloe Vera geeli auttaa minulla aftoihin tosi tehokkaasti ja myös muihin suun limakalvon ärsytyksiin tai lieviin ienvaivoihin . Aluksi geeli tuntui ällöttävä käyttää mutta totuin siihen, etenkin kun apu tuli nopeasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit