Jefferee Star Androgyny - paletin esittely ja meikki

Mietin pitkään Androgynyn ostamista. Pitkään pyörittelin mielessäni, että ostanko sen vai Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -paletin. Kumpikin on hinnaltaan 40-50 euron tuntumassa eli varsin arvokkaita tuotteita. ABH hieman kalliimpi tosin. Päädyin lopulta tähän Jeffereen palettiin.. päätöksen tein pitkälti tuotteen määrän perusteella: Androgynyn luomivärinapit ovat todella suuria, paljon suurempia kuin paleteissa yleensä, joten rahalle sai vastinetta, ja toisaalta ABH:n napit ovat keskimääräistä pienempiä. Ehkä lopulta Androgynyn värikkyys myös kiehtoi, vaikka toki ABH:kin on todella kaunis värimaailmaltaan, tosin hieman homogeenisempi. Voihan olla, että kotiutan senkin vielä jossain vaiheessa. Tilasin Androgynyn Beauty Baysta.


Arvokas ruskean punertava ulkokuori kätkee sisälleen...


Jeffereemäisen räväkän pinkin värisen krokotiilikuvioisen laadukkaan paletin.


Sävyt on nimetty myös hyvin jeffereemäisesti ;)

Tämä on Jefferee Starin versio neutraalista paletista vrt. Jeffereen ensimmäinen paletti on räiskyvämpi sävymaailmaltaan. Sitä en omista enkä ainakaan aivan heti ole ostamassa, sillä sen osalta on ollut puhe, etteivät sävyt ole aivan yhtä laadukkaita kuin Androgynyssa, jonka pigmentti on intensiivistä ja hyvin blendautuvaa. Osa sävyistä on melko kermaisen tuntuisia, esim Deja Vu. Toisaalta osa puuterisempia, kuten Frosting ja Androgyny. Laatu on joka tapauksessa erinomainen oman kokeiluni ja arvostelujen perusteella.

En lähde nyt tekemään swatcheja, sillä niitä on koko internet täynnä. Tein nopean koemeikin, josta laitan pari kuvaa. Meikistä tuli ehkä turhankin neutraali, mutta toimiva jokapäiväiseen käyttöön. Värien käyttöä pitää vähitellen alkaa opettelemaan.


Luomivakoon Safe wordia häivytyssävyksi, liikkuvalle luomelle Androgynya koko matkaltaan. Liikkuvan luomen keskelle Frostingia. Luomivakoon vielä Dominatrixia...


... ja alaluomelle Deja Vu -sävyä. Silmän sisänurkkaan ja kulmakarvojen alle Pixin Opal Glow paletista valkoista. Huulilla Nyxin Soft matte lip cream sävy Istanbul, jonka päällä on Lip Monthlysta tullut kullan kimaltava Cosmoholic -huulikiilto.


Ripsivärinä Maybellinen The Falsies Push Up Angel, kulmakarvoihin Lumenen väritöntä kulmageeliä ja poskipäille Lumenen valopisarat sävyssä Rosy Dawn.

Tein tosiaan tällaisen pikatestin eli meikkipohja, aurinkopuuteri/varjostukset ja poskipuna on laittamatta. Full face -meikkiin laittaisin vielä lisäksi kulmakarvat paremmin. Tummuutta niissä on riittävästi ja muotoakaan ei kovin paljon tarvitse fiksailla, mutta harvakarvaisuutta on mukava täyttää kulmavärillä.

Tässä vielä kuvat käytetyistä tuotteista, myös siveltimet mukaan lukien (NYX huulipuna jäi kuvista pois):


Siveltiminä häivytyksissä on käytetty kahta ensimmäistä RT:n sivellintä ja liikkuvalle luomelle tuota pienempää kolmatta. Alaluomi meikattu littanapäisellä Ecotoolsin siveltimellä. Beauty Blender Micro Miniä käytin häivytysten pieneen korjailuun ja valopisaroiden levittämiseen.


Meikkipöydän yleisnäkymää tuotteineen.

Kommentit

Suositut tekstit