Maaliskuun 2017 loppuneet

Iso kasa tavaraa taas. Sen vuoksi piti kiireellä tehdä tämä postaus, pienen kylppärin säilytystila ei tällaiseen oikein riitä :D Määrällisesti loppuneita ei ole paljon, mutta hiustuotteet vievät paljon tilaa. Isoin tuoteryhmä kaikista loppuneista on aina hiustuotteet, mikä mulle on vähän tylsää kirjoitettavaa, sillä niitä kohtaan ei mitään erityisempää kiinnostusta ole. Yritän valita mahdollisimman halvalla sellaiset tuotteet käyttööni, jotka ajavat asiansa. Toki huteja tulee usein kun markettivalikoimaan tyytyy ja hiukset ovat vaativat. Onnistumisiakin sitten löytyy ja hyvistä tuotteista täytyy pitää kiinni ja ostaa aina uudelleen.

Tässäpä kasa:


Aloitetaan hiustuotteista:


Schwartzkopf Bonacure Moisture Kick -hoitoainesuihke, Redken frizz dismiss jätettävä hoitoaine, Redken Heatcure treatmet hoitoaine, Moroccanoil hoitoöljy hiuksille, Schwartzkopf essence Ultime hiusnaamio, Erittäin hieno suomalainen mustikka shampoo.

Bonacure -suihke on tullut viime vuonna LivBoxin mukana. Ihan ok tavaraa, selvittää takkuja ja kosteuttaa. Miinuspuoli on se että kun tuota sumua sitten lattialle päätyy, niin lattia on liukas kuin rasvattu. Monta kertaa olen meinannut kaatua tuohon ansaan :D Tässä tärkein syy, miksi en tätä osta. Vieraatkin meinanneet liukastua.. Ei ole päivystysreissun arvoinen tuote kuiteskaan xD

Redken frizz dismiss -hoitovoiteen sain ystävältä, joka sai tästä astmakohtauksen eikä voinut käyttää. Todella voimakas tuoksu tässä onkin ja itsekin aluksi mietin, pystynkö käyttämään. Käytin kuitenkin loppuun. Tuote on tarkoitettu kesyttämään pörröisiä hiuksia ilmeisesti. Ei suinkaan helpottamaan käsiteltyjen hiuksien aukikampaamisongelmia, mihin tarkoitukseen tätä itse käytin. Ei toiminut kovin loistavasti ks. tarkoituseen, mutta jossain määrin kuitenkin selvitteli hiuksia. Ei jatkoon, ei ole mulle sopiva tuote. Tuoksun puolesta vaikea suositella kenellekään muullekaan.

Redken Heatcure treatment kertakäyttöinen hoitoainepussukka tuli maaliskuun Lookfantastic boksin mukana. Kyseessä oli itselämpiävä hoitoaine, joka laitettiin pyyhekuivattuihin hiuksiin pesun jälkeen. Ihan ok tuote, ei mitenkään erityisesti säväyttänyt. Selvitti hiukset samalla tavalla kuin tuo Schwartzkopfin essence ultime -naamio (joka siis on per käyttökerta paljon halvempi). Tuskin tällaisia tulen hankkimaan mistään. Kiva kokeilla kaikenlaista uutta kuitenkin.

Moroccanoil hiusöljy tuli myös LivBoxista viime vuonna. Tämä oli todella hyvä tuote, ostaisin uudelleeen, ellei olisi niin hintavaa. Selvitti todella vaativat hiukset vaivattomasti jättämättä niitä ollenkaan latteiksi. Laitoin tätä aina pyyhekuivien hiusteni latvoihin ennen aukikampaamista. Pikkuinen pullo oli yllättävän riittoisa.

Essence Ultime on ollut hyvä hoitoaine, yksi ehdoton markettilempparini. Ostin tämän tilalle heti uuden purkin. Helpottaa hiusten aukikampaamista pesun jälkeen. Toki jätettävä hoitoainekin on oltava, mutta sitä tarvitsee huomattavasti vähemmän hyvän poispestävän jälkeen vrt. huonon. Jatkoon. Suosittelen vaurioituneille hiuksille ihan perushoitsikan tilalle.

Erittäin hienoa suomalaista shampoota tulee ostettua aina toisinaan. Tykkään tästä mustikkashampoosta sen tuoksun vuoksi. Perushyvä pesevä shampoo, joka ei jätä hiusta kuitenkaan koppuraisen kuivaksi. En itseasiassa ole juurikaan huomannut markettishampoiden suhteen eroa hiusten selvitettävyyden kannalta, hoitoaine ratkaisee. 

Seuraavaksi korealainen kosmetiikka:


Missha Super aqua ultra waterfull gel serum, Missha Nearskin pH balancing puhdistusvaahto, Leaders Caribbean Coconut Calming Mask kangasnaamio.

Misshan seerumi tuli syksyn Bearel boksin mukana. Perushyvä kosteuttava geelimäinen tuote, joka ei kuitenkaan eritysemmin säväyttänyt. Ei sillä tavalla, että ostaisin uudestaan. Missha puhdistusvaahto tuli myös samaisesta boksista. Tämä oli oikein hyvä, kermainen putsari, joka puhdisti meikit tehokkaasti, muttei jättänyt ihoa koppuraisen kuivaksi kuitenkaan. Kokonaisuudessaan Misshan tuotteet ovat vakuuttaneet minut laadullaan ja merkkiä tulen varmasti ostamaan uudelleenkin.

Sheet mask tuli maaliskuun Lip Monthlyn mukana ja oli oikein miellyttävä kokemus. Kosteutti ihon perusteellisesti. Ei mulla ikinä ole ollut näistä korealaisista naamioista mitään pahaa sanottavaa, suosittelen kokeilemaan ehdottomasti.

Lopuksi sekailaiset tuotteet vielä:


Vaseline käsivoide, Lumene silmämeikin puhdistusgeeli, Yves Rocher Vitaminized mist kasvosuihke, Madara Oil-to-milk scrub kuorintavoide.

Vaselinen käsivoide on ollut keittiön pöytätasolla pitkän aikaa ja riittoisa on ollut. Perus hyvää käsivoidetta, jota todennäköisesti tulen ostamaan uudelleenkin. Neutraali hyvin mieto tuoksu, hyvä kosteutusteho ja imeytyminen.

Lumene silmämeikinpoistoaine tuli LivBoxissa viime vuonna. En oikein päässyt ehkä tämän tuotteen toimintaan kärryille missään vaiheessa... Geelimäistä tuotetta on hyvin vaikea käyttää vanulappuun kostutettuna kun se ei siihen meinaa mitenkään imeytyä. Päädyin hieromaan tätä suoraan silmiin kuten käytössäni olleita all-in-one kasvoputsareita, jotka puhdistavat silmämeikit myös. Ei siinäkään käytössä oikein toiminut, pandasilmät jäi aina ensimmäisen puhdistuksen jäljiltä. Puhdistin silmät em. metodilla 2-3x ja kohtuullisen puhtaaksi sillä tavalla sain. Jouduin kuitenkin viimeistelemään tuloksen vielä miselliveden ja pumpulipuikon avulla. En voi kyllä suositella tämän kokemuksen perusteella. Puteli kului todella nopeasti näiden kaksin-kolminkertaisten pesujen vuoksi.

Madaran kuorintavoide tuli Bette boxissa maaliskuussa. Hauska öljymäinen koostumus, joka muuttuu vaahtomaiseksi kosketuksissa veteen. Kuorii kasvot hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Ehkä raekoko saisi olla hieman pienempi. 

YR kasvosuihke on oikein mainio pikku pullo laukussa/meikkipussissa pidettäväksi. Tällä onnistuu kasvojen kosteutus ja meikin freesaus päivän myötä hyvin. Ihan hienojakoista sumute ei ole, mutta toimii kuitenkin, ei sotke meikkiä. Voisin ostaa uudelleenkin. Nyt tosin testauslistalla on muitakin kasvosuihkeita jonossa... Lumenen Sisu-sarjan kasvosuihke ihan ensimmäisenä. Sen tuoksu on mahtava ja sumu todella hienojakoista. Hinta vain on kovin suolainen.

Suosikkituotteksi tästä koko kasasta nousee Moroccanoil hiustenhoitoöljy. Täydellisen toimiva tuote, josta tulee olo, että tuskin tässä genressä edes voisi olla toista toimivampaa tuotetta.

Kommentit

Suositut tekstit