Esittelyssä pixin uutuus Vitamin Wakeup Mist sekä ehkä maailman paras eye liner

Tein tammikuussa tilauksen pixin UK:n verkkokaupasta, jonne olivat ilmestyneet kuumottavat kevätuutuudet: aurinkosuojasuihke Sun Mist ja vitamiinikasvosuihke Vitamin Wakeup Mist. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman postikuluja, jotka ovatkin kalliit, 15 euroa.

Tykkään kovasti kosteuttavista kasvosuihkeista, sillä niillä saa freesattua ilmettä pitkin päivää ja pelastettua kuivan näköisen meikkipohjan sekä ennenkaikkea kosteutettua ihoa päivän mittaan sen herkästi kuivuessa ilmastointien ja meikinkin takia. Suihkeessa on tärkeää sen koostumuksen lisäksi sumuttimen toiminta; sumutteen on oltava hienojakoista eikä mitään pisaroita kasvoilla. Käytössäni oleva Yves Rocherin vitamiinisuihke on hyvä, mutta ehkä suihke ei ole riittävän hienojakoista. Halusin kokeilla tätä pixiä, sillä tähän mennessä merkin tuotteista on pelkästään hyvää sanottavaa. Pixin Glow tonic on yksi pitkäaikaisista suosikeistani ja merkin musta Endless silky eye pen on aivan loistava rajauskynä, pysyy vaikka rankkasateessa ja levittyy kuin unelma.


"I can help women capture their natural beauty effortlessly" sanoo pixin Petra boksin kannessa. Pitääköhän näidenkin tuotteiden suhteen paikkaansa..


pixi skintreats Vitamin Wakeup Mist ja Sun mist. Endless Silky Eye Pen ja Mesmerizing Mineral Palette.


Aurinko ei vielä oikein paista, joten aurinkosuojasuihketta en ole vielä päässyt kokeilemaan tositoimissa. Idea tässä on kuitenkin se että, tuotetta voi laittaa sekä meikin alle että päälle. Eli aurinkosuojasta voi pitää huolta pitkin sotkematta meikkiä o/ Loistava idea, sillä tosiasiassa aamulla levitetty aurinkosuojan sisältävän päivävoiteen antama suoja ei kestä koko päivää. Tämän kanssa on mahdollista käyttää myös ei-aurinko suojaa sisältävää kosteusvoidetta, meikkivoidetta jne. Palaan tähän myöhemmin vielä kun saan tuotteen testattua ihan käytännössä.

Vitamin Mistiä sensijaan olen kokeillut ja pidän kovasti siitä. Koostumuksessa ei ole mitään aivan erityistä verrattuna esim. YR:n suihkeeseen, mutta tuote kosteuttaa ja sumu on hienojakoisempaa kuin aiemmin em. suihkeessa tai muissakaan testaamissani. Vitamin mistiä myy myös eleven, kuten myös Sun Mistiä. Haluaisin ostaa myös Lumenen Sisu-kasvosuihkeen, ihana koostumus ja tuoksu. Sen vuoro on kun pixi loppuu.


Endless silky eye pen on liilan sävyinen ja aivan ihana tuote. Levittyvyys ja pysyvyys huippua. Ainoa heikko kohta on teroittaminen, terä murtuu herkästi. Ongelma ratkeaa kun kynän laittaa jääkaappiin ennen teroitusta. Endless silky eye pen -kyniä on monia sävyjä pixin omassa verkkokaupassa, mm. tätä VelvetViolet sävyä löytyy sieltä. Hieman suppeampaa sävyvalikomaa tarjolla elevenillä.


Tätä luomiväripalettia halusin jo kauan ennen suihkeiden ilmestymistä. Monta kertaa olin jo tilaamassa, mutta sitten jäänyt tekemättä eri syistä, mm. siksi, että monista nettikaupoista pitää tilata melko suurella summalla ennen kuin saa ilmaiset postikulut. Tilattavaa keksisi aina kyllä, mutta rahakin on rajoittamassa. Nyt sitten nappasin tämän viimein ostoskoriin kun oli muitakin tarpeita. Tätä Opal Glow -sävyn palettia saa myös eleveniltä, mutta halvempaa toki pixin omassa kaupassa.

Odotukset olivat suuret, mutta hienoisen pettymyksen tuote kuitenkin tuotti, ikävä kyllä. Odotin pehmeitä ja runsaspigmenttisiä värejä, mutta laatu oli hieman epätasainen tämän suhteen. Osa sävyistä on edellä kuvatun kaltaisia, suurempi osa taas turhan kuivia ja vähäpigmenttisiä. Ikävä kyllä sävyillä ei ole nimiä, olisi tehdä tätä arvostelua jos ne olisi.


Tilannetta sekoittaa entisestään se että sävyt eivät ole kuvassa järjestyksessä ;D En hoksannut jättää ranteessa tarpeeksi tilaa aloituksesta eteenpäin kuudelle sävylle, joten jouduin jatkamaan schwatcheja vielä aloituskohdan vasemmalle puolelle.

Luomiväripaletin alin nappi on siis tuo vaalea valkoiselta näyttävä sävy ja valkoinen sen pitääkin olla (toisin kuin kuvassa tätä ylempänä se näyttää vaaleanpunaiselta). Kaunis sävy, mutta turhan kuiva..sai laittaa monta kerrosta käsivarteen että sai sävy näkymään. Seuraavana olevasta kultaisesta sävystä voi sanoa aivan samaa. 

5. sävy vasemmalta ja paletissa 3. alhaalta eli kuparinen sävy puolestaan on koostumukseltaan ja pigmenttisyydeltään juuri sellainen mitä tältä paletilta odotin, eli pehmeä ja runsaspigmenttinen, hyvin levittyvä. Samoin tätä seuraava persikkainen sävy on hyvän tuntuinen ja pigmenttinen. 

Viimeisenä oikealla on sama sävy kuin valkoisen vasemmalla puolella eli paletin toisiksi ylin sävy. Tämän vas. puolella on puolestaan ylin sävy. Molemmat kuivahkoja ja niukkapigmenttisiä, tarvitsee monta kerrosta että saa yl. tuloksen.

4/6 sävystä oli huonohkoja...kokonaisuudessan olen siten pettynyt tähän pixin tuotteeseen.. hieman romuttaa käsitystä merkistä, joka on ollut mulle juuri sitä mitä tossa Petran sitaatissa yllä sanotaan. Kauneutta, simppeliä kätevyyttä, laatua. No, ei pidä nyt vaipua synkkyyteen, sovitaan että tämä on poikkeus joka vahvistaa säännön ˆ___^

Mitä sinä tykkäät pixin tuotteista? Onko oma lemppari löytynyt, alkoiko jokin yllä oleva kiinnostamaan?


*postaus sisältää affliate linkkejä

Kommentit

Suositut tekstit