Upeat uudet meikkitelineet

Black friday ostoksia Cocopandalta, yhteensä 3 kpl käteviä meikkitelineitä lähti ostoskoriin. Ostin isomman Sheilas kosmetiikkatelineen vetolaatikolla ja kaksi pienenpää Cosmetic Organizer -huulipunatelinettä.

Olen tosi tyytyväinen ollut näihin ostoksiini, nyt on meikit pöydällä, eteisen pöydällä ja kylppärissä myös entistä paremmin järjestyksessä. Isommalle telineelle jäi hintaa 13,15 euroa ja 2 kpl pienempää maksoivat yhteensä 11,70.

Osa meikeistä ja silveltimistä ovat pitkään olleet jo keittiön pöydällä epämääräisessä järjestyksessä, samoin osa huulituotteista eteisen peilipöydällä vaan eivätpä ole enää  ^___^ Kylppärissä on orgainisointivälineitä jo entuudestaan ja pikku teline tuli sinne käteväksi lisäksi.


Iltaisen himmeässä valaistuksessa. Joululiina puuttuu vielä pöydältä.


Tilaa riittää siveltimille ja huulipunille ja kaikenlaisille tuubeille. Vetolaatikossa on mm. beauty blenderin micro.mini. 


Telineessä riittää korkeutta meikkisiveltimille. Kuvassa Eco toolsin poskipunasivellin, Real Techniquesin varjostussivellin ja häivytyssivellin, H&M sekä essencen luomivärisiveltimiä. Ostos ei voisi kovin paljon enempää hipoa täydellisyyttä omiin tarkoituksiini :)


Punat, kiillot ja rasvat järjestyksessä telineessä, johon sopii 9 tuotetta. 


Kokonaisnäkymää. Tämän kaiken yläpuolella on eteisen peili.


Ruskea-turkoosit keraamiset kulhot, pikkuinen tuoli (Tigerista) ja Cosmetic organizer -teline pitävät eteisen välttämättömät tarvikkeet ojennuksessa. Lasinen sydänkulho on Pentikistä.


Kylppärin kosmetiikka-aarteet kätkee pääasiassa tämä Ikean ruskea hyllykkö, jossa on lisäksi myös Ikean kosmetiikka organizer/teline seuraavaksi alemmalla hyllyllä. Hyllyn päällä pikkutavaraa pitää osittain järjestyksessä pikkuinen uusi telineeni.


Telineessä on 3 huulipunaa, huulikiilto, EM minikabuki, 2x beautyblender mini.microa, hehkuvoide ja sy-voide

Kuka tahansa järjestyksestä pitävä kosmefani ihastuisi tällaisista joululahjoista <3 Tigeristäkin on ollut telineitä saatavilla, mikäli nettishoppailu ei innosta. 

Kommentit

Suositut tekstit