Yhteydenotot

perjantai 2. helmikuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box january 2018

Tammikuun LF boksin pikainen esittely ennen seuraavan ilmestymistä. Kaksi syytä, että postaus tulee vasta tässä vaiheessa: 1) kauhean kiireinen tammikuu ja 2) sain boksin käsiini vasta noin viikko sitten. Yleensä se lähetetään briteistä kuun ensimmäisinä päivinä, nyt vasta 13. pvä. Syytä tälle viiveelle ei ilmoitettu. Ehdin jo huolestua, että tuleeko koko loota ollenkaan, 15.50 euroa kuitenkin tililtä veloitettu. Saapuhan se sitten lopulta ennenkuin ehdin laittaa kyselyjä eteenpäin.

Tässäpä boksi, nyt hyvin pelkistetty ulkonäöltään vrt. viime vuoden kuosilliset boksit.


Mukaan kuvaan pääsi myös Carolina Herreran Good Girl, josta tulossa postaus tässä 1-2 kk sisällä.Espa Pink Hair & Scalp Mud, ModelCo 3D Lash primer, Korres White tea fluid gel cleanser, Monuspa Warming Ginger bath & body oil, balanceme Congested Skin Serum ja Erno Laszlo Toners Light Controlling Lotion.

Sisältö on monipuolinen ja huolella harkittu, kuten yleensä. Löytyy tuote hiuksille, vartalolle, kasvoille ja meikkituote myös mukana. Pidän siitä, että boksi on ihonhoidollinen, enempää (yllätys)meikkituotteita en kaipaisikaan kuin tuon yhden, mikä yleensä mukavasti piristää boksia.


Korresin puhdistusgeeli on tuttu LivBoksista reilun vuoden takaa. Tehoaineena valkoisen teen uute. Muistaakseni tykkäsin tästä, perus toimiva puhdistusgeeli, ei mitään ihmeellistä. Näitä aina tarvitsee.

Monuspa:n tuotteita on aiemminkin tullut LF boksin mukana. Tämä öljy toimii siis joko kylpyyn laitettuna (kellä täällä enää on kylpyammeita? Olis kyllä kiva semmoinen..) tai vartalolle suihkun jälkeen. Ainoa vaihtoehto on siis jälkimmäinen käyttötapa. Saapa nähdä, tuleeko öljy lopulta käyttöön vai jääkö pyörimään nurkkiin. Riippuu paljon käyttökokemuksesta. Varsinaisesti tarvetta tällaiselle tuotteelle ei itselläni ole.


Espa hius- ja päänahkanaamio lupaa hoitaa ja ravita hiuksia ja päänahkaa. Sisältää mineraaleja, C-vitamiinia, punaista savea ja aprikoosin siemenöljyä. Kuulostaa hyvältä, päänahalle onkin tullut tehtyä kosteuttavia ja puhdistavia hoitotoimia liian vähän (siis perus shampoopesua lukuunottamatta ;)). 

balanceme -merkin päivävoide on tullut aiemmin LF boksin mukana. Kyseessä on luonnonkosmetiikkamerkki muistaakseni. Tykkäsin päivävoiteesta kovasti, joten tämä seerumi oli mieluinen boksissa. Tarkoitettu erityisesti epäpuhtaalle sekaiholle, joten olen täydellisesti tämän tuotteen kohderyhmää. Lupaa hävittää kaikki epäpuhtaudet(!) Lupaakohan vähän liikaa...? Lupaa myös pitää ihon hehkuvana ja kosteutettuna. Sisältää Kanuka-öljyä, joka on luontaisesti antibikrobiaalinen ja antibakteerinen, avaa tukkeutuneet ihohuokoset. Eukalyptus voiteessa puolestaan rauhoittaa punoitusta ja tulehdusta. 

Olen vasta pari kertaa kokeillut tätä, joten vaikutuksia ihon kuntoon on mahdoton arvioida. Täytyy ottaa tuubi tehokäyttöön ja katsoa, huomaako mitään eroa ihossa. Seerumi on tosi kosteuttavaa ja miellyttävän tuntuista iholla. Ei tule ollenkaan vaikutelmaa mistään kuivattavasta aknetuotteesta. Ehkä tässä on boksin kiinnostavin tuote.


Hoitovedet ovat kovasti olleet pinnalla nyt kosmetiikkamaailmassa. Tarjolla boksissa kokeiltavana on yksi kolmesta vaihtoehtoisesta hoitovedestä. Sain itse Light Controlling Lotionin, joka on suunniteltu akneiholle tai rasvaiselle iholle/suurentuneisiin ihohuokosiin. Nyt on käynyt siis tuuri, jo toinen epäpuhtaalle iholle sopiva tuote mukana. Hoitoneste kuorii hellävaraisesti ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Muut vaihtoehdot olisivat olleet kuivalle iholle tai pigmenttijälkien kirkastamiseksi, myös itselleni sopivia. Iholta löytyy monenlaista hoidettavaa ;) 

Tätä voi käyttää siis kasvoveden tapaan tai taputella suoraa iholle. Itse suosin jälkimmäistä, jolloin tuotetta ei mene hukkaan. Raikkaan tuntuinen hoitoneste, kosteuttaa ja virkistää näin ensituntumalla. 

Viimeisenä vielä ripsiprimeri ModelCo:lta. Tältä edulliselta merkiltä on tullut tuotteita aiemminkin LF boksin mukana ja ihan toimivia ovat olleet. ModelCo primer lupaa pitää ripset kaarevina ja ripsivärin paikallaan koko päivän. Ripsiprimer saattaa olla huippu juttu tai jotain ihan muuta - mielenkiintoinen kokeilu on nyt edessä. En ole ikinä aiemmin siis käyttänyt tällaista tuotetta miltään merkiltä. Ripseni eivät ole mitenkään erityisen pitkät tai tuuheat, joten voisi sanoa, että tarvetta tällaiselle on. Mikäli osoittautuu toimivaksi, on mahdollista, että primer päätyy jopa pysyvästi meikkausrutiineihini. Tulen jatkossa jossain vaiheessa kertomaan blogissa, miten tämä on toiminut mulla. 


Mitä tykkäsit tammikuun boksista? Oliko kiinnostavia tai jo sinulle tuttuja tuotteita mukana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti